Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah canım âminYaa masallah cnm darisi bizlere
Merhaba.Azerbaycanlısız deyesen?eğer öyleyse sorum vardır..bende tüp bebek yaptırmak istiyorumMerhaba. Benim iki transferim olumsuz oldu. Kimyasal ve negatif. 3cu opudan once ari sutu bal propolis, her gun iki kaşik polen kullandim. Mumkunse hergun 5km yurumeye ozen gosterdim. Prowomen saşe kullandim. 3cu transferde tuttu. Onunla alakali oldugu cok şupeli ama yine de deneyimim bu
Beli. BuyurunMerhaba.Azerbaycanlısız deyesen?eğer öyleyse sorum vardır..bende tüp bebek yaptırmak istiyorum
Men size özele yazımBeli. Buyurun![]()
Antioksidan gıda takviyesi mi?Merhaba ben d vitamini ve antioksidan kullanmıştım faydasını gördüm tabi benim d vitaminim düşüktü. Sizde ölçtürüp düşükse kullanmaya başlayabilirsiniz gerçekten yumurta kalitesi üzerinde çok etkili.
Ben d vitamini ve antioksidanı birlikte kullandığım ay hamile kaldım ama ben d vitaminin daha etkili olduğunu düşünüyorum antioksidan ocean markaydıAntioksidan gıda takviyesi mi?
Değerlerin değişmiş miydi faydasını gordum demişsin.
Amh, fsh degerlerin neydi?Ben d vitamini ve antioksidanı birlikte kullandığım ay hamile kaldım ama ben d vitaminin daha etkili olduğunu düşünüyorum antioksidan ocean markaydı
Ben bunları kullandıktan sonra test yaptırıp herhangi bir değere baktırmadım çok önce baktırmıştım amh 2.76 fsh 7.98 di malesef kalp atışı durduğu için kürtaj oldum.Amh, fsh degerlerin neydi?
Hayırlı olsun bu arada miniğin![]()
Değerlerin iyiymiş, geçmiş olsun ins tekrar nasip olurBen bunları kullandıktan sonra test yaptırıp herhangi bir değere baktırmadım çok önce baktırmıştım amh 2.76 fsh 7.98 di malesef kalp atışı durduğu için kürtaj oldum.
Teşekkür ederim inşallah sizin değerlerinizmi düşükDeğerlerin iyiymiş, geçmiş olsun ins tekrar nasip olur![]()
Evet canm ileri yaş, rezerv düşük.Teşekkür ederim inşallah sizin değerlerinizmi düşük
Ümitsiz olmayın olur inşallah nasip bu işler Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Evet canm ileri yaş, rezerv düşük.
2,5 yıl olunca ister istemez, hayırlısı inş aminÜmitsiz olmayın olur inşallah nasip bu işler Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
Benim bir kızım var ikincisi için 3 yıldır uğraşıyorum 3 tane kayıp yaşadım bende vakti gelince oluyor herşey demekki inşallah yüzünüz güler sizin ama size bir tavsiyem var bol bol güneşlenin artı d vitamini takviyesi alın yumurta kalitesini arttıracak başka ek vitaminlerde alabilirsiniz ama d vitamini hamile kalmakta çok etkili bir deneyin derim ben belki faydası olur.2,5 yıl olunca ister istemez, hayırlısı inş amin![]()
Canim duyarlılığın icin teşekkürler.Benim bir kızım var ikincisi için 3 yıldır uğraşıyorum 3 tane kayıp yaşadım bende vakti gelince oluyor herşey demekki inşallah yüzünüz güler sizin ama size bir tavsiyem var bol bol güneşlenin artı d vitamini takviyesi alın yumurta kalitesini arttıracak başka ek vitaminlerde alabilirsiniz ama d vitamini hamile kalmakta çok etkili bir deneyin derim ben belki faydası olur.
Tüp bebek de düşünebilirsinizCanim duyarlılığın icin teşekkürler.
Alıyorum o vitamini uzun suredir. Gide takviyeside alıyorum.
Bende uzun ara verdim kizim 22 yaşında, bilseydim bu kadar ara vermezdim, şimdide isler zorlaştı.
Hayırlısı helimizede ins, hayırlı haberler verebiliriz umarım birbirimizeTüp bebek de düşünebilirsiniz
Amin inşallahHayırlısı helimizede ins, hayırlı haberler verebiliriz umarım birbirimize![]()
Amin inşallah