yumurta kalitesi tedavi

Aramisone

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
5
4
1
44
Hocam merhaba,

Yaklasik 2 yildir cocuk sahibi olamiyoruz. 1 yildir tup bebek surecindeyiz. Bir opu islemi ve bir transfer islemi gerceklestirdik. ilk opu isleminden sonra 5 yumurta toplanti 3 u dollendi. 1 tanesi gelisti ancak 3. gun gelisimi durdu. transfer isleminde embriyolarinin 4. gununde 1 adet 2. grade, 1 adet 3. grade embriyo transfer edildi. bu embriyolarda da 3. gun gelisimin yavasladigi goruldu.

esimin sperm testi normal. butun hormon testlerim normal, amh dusuk (0.51). annemde erken menopoz var ancak bende regl sureci devam ediyor.

bu durumda yumurta gelisime ceval vermedigi icin cozumsuz mu kalacagiz. yoksa bu durum icin farkli bir tedavi yontemi var midir?

Merhaba,

Benimde bu 5. tedavim, maalesef yine embriyomuz kaliteli çıkmadı.
İlk 3 denemede grade 1, 4. deneme de grade 3 son denememizde de grade 5bc çıktı, genetik testine gitti ve birden fazla kromozomunda sıkıntı olduğu söylendi. Transfer yapılmadı.
Doktorumuz arka arkaya tüp bebek denemesi yapmamız gerektiğini söylüyor. İlave vitaminler haricinde birşey söyleyemiyor..

Eşimin sperm testi ortalama çıkıyor (tüp bebek için yeterli), fish testi ve kromozon testi yapıldı hepsi normal çıktı. Benim tüm hormon testlerim prolaktin hepsi normal çıkıyor..

Ne yapmamız gerekiyor? lütfen yardım edin hocam..

Amh değerim 0,40 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi. Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim. Lütfen bana yardım edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…