Bir de yazmayı unuttum, antioksidan için maça tozu ve açai ekstresini çok yazıyorlar.
benim de 8 folikül gözüküyor, 3-6 ay normal deneyin sonra tüpe başlayalım dediler 3 farklı doktor da. Bütün yumurtalar azalmadan tüpe başlamak istiyorlar heralde. Sizi çok iyi anlıyorum biz de hiç düşünmemiştik şimdiye kadar şu anda bile hazır hissetmiyorum ama 3 ay olacak çocuk için uğraşıyoruz.teşekkür ederim öncelikle ilginiz için. bildiğim kadarıyla omepa-q10'i gebelikte de kullanabilirsiniz bence 15 günde bir bırakmayın. Gonamax konusunda bilgim yok.
Doktor bana sadece Gonamax verdi,hiçbir kan tahlili vs yapmadı. Kendisi Tüp Bebek uzmanı(özellikle Tüp bebek uzmanı olduğu için seçmedim,sıradan kadın doğumcu olarak düşündüm.muayeneye kadar tüp bebek olayını bilmiyordum hatta),sadece ultrasonla muayene etti ve 4 yumurtan var 6 aydan az vaktin var dedi. al bunu (gonamax) 3 ay kullan ve 3 ay sonra bebek yapın dedi.ben 35 yaşındayım,11 senedir evliyim ve açıkçası bu açıklamaya kadar çocuk düşünmüyorduk. şimdi ise karmakarışık duygular içindeyim.![]()