Gebeliğe Hazırlık YUMURTA KALİTESİ NASIL ARTTIRILIR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kzmkzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
686
1.148
43
31
Evet kızlar önerilerinizi bekliyorum yumurta tembelliği kalitesizliği nasıl giderilir tecrübeleriniz nelerdir ?

Guzel bir folik asit le mesela imom. İnofolic. Ve gıda takviyesi olarak ımpryl Keci boynuzu özü, incir kürü yapabilirsin bildiklerim bunlar. Ünsilinine de baktırmanı öneririm verdikleri insğlün ilacı ile kaliteli yumurtlama oluyor

ünsiline nasıl bakıyorlar tahlil adı nedir acaba ve belirli günler de mi yapıyorlar

ünsiline nasıl bakıyorlar tahlil adı nedir acaba ve belirli günler de mi yapıyorlar
Aç karnına dahaliye ye veya saglık ocagın a gidip ünsilin direncimi ölçtürnek istiyorum demeniz yeterli

Maalesef ama güveniir birini bulup alın derim. Benim kendi ailem arıcı onlardan almıştım.

Bana doktor bugün IMPRYL verdi. sen kullandın mı bunu? Bir de incir kürünü tavsiye etti. İncir kürü nasıl yaılyıor bilgin var mı?

Bana doktor bugün IMPRYL verdi. sen kullandın mı bunu? Bir de incir kürünü tavsiye etti. İncir kürü nasıl yaılyıor bilgin var mı?
İncir kürü den bilgim yok impryl kullandım bikaç gun sonra hamıle kaldım konustuk ya benım topikte en fazla 3 4 tane içtim yumurtlama olmus ama kalitekeltirme konusunda etkisi oldugunu dusunuyorum

Başka önerisi olan var mi peki ? nasıl arttırır yumurta kalitesi

ben kullandım hiç bir işe yaramadı. Saraçoğlundan almıştım. Daha doğrusu hamile değilim. Başka anlamlarda faydası oldu mu bilmiyorum ama

açıkçası saraçoğluna güvenmiyorum ben. dediğim gibi ailem ürettiği için güvenilirdi benim ürünler. arı ürünlerinde sahte çok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…