ünsiline nasıl bakıyorlar tahlil adı nedir acaba ve belirli günler de mi yapıyorlarGuzel bir folik asit le mesela imom. İnofolic. Ve gıda takviyesi olarak ımpryl Keci boynuzu özü, incir kürü yapabilirsin bildiklerim bunlar. Ünsilinine de baktırmanı öneririm verdikleri insğlün ilacı ile kaliteli yumurtlama oluyor
Aç karnına dahaliye ye veya saglık ocagın a gidip ünsilin direncimi ölçtürnek istiyorum demeniz yeterliünsiline nasıl bakıyorlar tahlil adı nedir acaba ve belirli günler de mi yapıyorlar
çok teşekkür ederimAç karnına dahaliye ye veya saglık ocagın a gidip ünsilin direncimi ölçtürnek istiyorum demeniz yeterli
İnsülin.unsilin değilAç karnına dahaliye ye veya saglık ocagın a gidip ünsilin direncimi ölçtürnek istiyorum demeniz yeterli
Evet kızlar önerilerinizi bekliyorum yumurta tembelliği kalitesizliği nasıl giderilir tecrübeleriniz nelerdir ?
önerdiğiniz firma var mıpolen, arı sütü ve bal kesin çözüm!
ben kullandım hiç bir işe yaramadı. Saraçoğlundan almıştım. Daha doğrusu hamile değilim. Başka anlamlarda faydası oldu mu bilmiyorum amapolen, arı sütü ve bal kesin çözüm!
Bana doktor bugün IMPRYL verdi. sen kullandın mı bunu? Bir de incir kürünü tavsiye etti. İncir kürü nasıl yaılyıor bilgin var mı?Guzel bir folik asit le mesela imom. İnofolic. Ve gıda takviyesi olarak ımpryl Keci boynuzu özü, incir kürü yapabilirsin bildiklerim bunlar. Ünsilinine de baktırmanı öneririm verdikleri insğlün ilacı ile kaliteli yumurtlama oluyor
ben incir kürünü yapmıştım prolaktinimi zirve yapmıştı herkese yaramıyorBana doktor bugün IMPRYL verdi. sen kullandın mı bunu? Bir de incir kürünü tavsiye etti. İncir kürü nasıl yaılyıor bilgin var mı?
ne kadar kullandın pekiben kullandım hiç bir işe yaramadı. Saraçoğlundan almıştım. Daha doğrusu hamile değilim. Başka anlamlarda faydası oldu mu bilmiyorum ama
2 ay kullandımne kadar kullandın peki
İncir kürü den bilgim yok impryl kullandım bikaç gun sonra hamıle kaldım konustuk ya benım topikte en fazla 3 4 tane içtim yumurtlama olmus ama kalitekeltirme konusunda etkisi oldugunu dusunuyorumBana doktor bugün IMPRYL verdi. sen kullandın mı bunu? Bir de incir kürünü tavsiye etti. İncir kürü nasıl yaılyıor bilgin var mı?
3/4 günde etkisi olur mu ki bilemedim vallaİncir kürü den bilgim yok impryl kullandım bikaç gun sonra hamıle kaldım konustuk ya benım topikte en fazla 3 4 tane içtim yumurtlama olmus ama kalitekeltirme konusunda etkisi oldugunu dusunuyorum
şekeri hayatından çıkararak...Başka önerisi olan var mi peki ? nasıl arttırır yumurta kalitesi
tamamen çıkardım en son şekerli birşey yediğim de marttı. tatlı şeker tüketmiyorumşekeri hayatından çıkararak...
ben kullandım hiç bir işe yaramadı. Saraçoğlundan almıştım. Daha doğrusu hamile değilim. Başka anlamlarda faydası oldu mu bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?