- 30 Ocak 2025
- 69
- 24
- 3
- 37
- Konu Sahibi cicekligun06
Bu karışık vitaminlerde selenyum var hep sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet güzel vesile olmuş1 ay kullandım ilaçsız yaşam firmanın adı
Folik asit ve b12 side var aynı firmanın onlarıda kullandım
Ya her şey vesile işte vakti saati sşimdiymiş demekki oldu canm
2 aydırda hacamat yaptırıyrodum onunda faydası olmuş olabilr her yolu denedim yani
Merhaba, size ilk tavsiyem kesinlikle omega3 ve 6 kullanmanız, bunlara ek olarak selenyum, çinko, b12, folat, fosfor ve demir alın. Ancak bu vitaminleri detaylı bir kan tahlili yaptırıp Dahiliye uzmanı ile karar vererek kullanın. Yoksa size binlerce marka ve çeşit yazılır. Ama en doğrusu hekiminizle seçeceğiniz ilaçlar.Kızlar hangi vitamin kullandınız ve işe yaradı amh düşük ve yumurtalar kalitesiz yarısı
2 ay kullandım ben aslında en az 3 ay önce başlamak gerekiyor ama ben beklemek istemedimMerhaba maşallah kaç ay kullandınız, bende onlari kullanmayı düşünüyorum hayırlısıyla
Bende kullanmayı düşünüyorum inşallah faydasını görürüm2 ay kullandım ben aslında en az 3 ay önce başlamak gerekiyor ama ben beklemek istemedim
İlunga-F inositol yüksek bana iyi geldiKızlar hangi vitamin kullandınız ve işe yaradı amh düşük ve yumurtalar kalitesiz yarısı
İnomax, larginin, selenyum, e vitamini dvit, omepa q10 içerikler daha da artar ama bunları tavsiye ederim kalite bakımından hücre yenileyici takvilere odaklandım benKızlar hangi vitamin kullandınız ve işe yaradı amh düşük ve yumurtalar kalitesiz yarısı
Eğitimini almış kişiye yaptırdım ilk seansta tüm vucudu taradıHacamat nasıl yaptırdın canımm maşallah darısı bize inşallah
Gebelik için noktalar var oralara yaptıEğitimini almış kişiye yaptırdım ilk seansta tüm vucudu taradı
2 . Seansta gevelikmiçin noktalar var oralara yaptı
Darısı sizlere inşallah tez vakitteEvet güzel vesile olmuş![]()
Ben impryl,gonomax,resveratrol ve omepa Q10 kullandım ve işe yaradığını düşünüyorum anlamadığım bir şekilde amh 0.75 iken bir yıl sonra 0.99 oldu ve ultrasonda da daha çok yumurtam çıkmıştıKızlar hangi vitamin kullandınız ve işe yaradı amh düşük ve yumurtalar kalitesiz yarısı
Bu arada impryl içinde folik asit var 400 mg o yüzden ekstra kullanmadım ve birde c life markasının kapsülünü kullandım hepsini de kadın doğum doktorum önermişti maliyetli oldu ama işe yaradıBen impryl,gonomax,resveratrol ve omepa Q10 kullandım ve işe yaradığını düşünüyorum anlamadığım bir şekilde amh 0.75 iken bir yıl sonra 0.99 oldu ve ultrasonda da daha çok yumurtam çıkmıştı
Bunların hepsini aynı anda mı kullandınız biri bitince diğerine mi başladınızBen impryl,gonomax,resveratrol ve omepa Q10 kullandım ve işe yaradığını düşünüyorum anlamadığım bir şekilde amh 0.75 iken bir yıl sonra 0.99 oldu ve ultrasonda da daha çok yumurtam çıkmıştı
Hepsini aynı anda kullandım ama tabi bence siz tüm kan değerlerinizle kadın doğum doktorunuza sorun çünkü benim kan değerlerime de bakmıştı.Aslında içeriklerinde kan değerleri ile ilgili şeyler yok gibi daha çok yeni hücre oluşumunu destekleyici şeyler var googleden içerikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsinizBunların hepsini aynı anda mı kullandınız biri bitince diğerine mi başladınız
İmprly kullanıyorum. İkinci kutudayım.Kızlar hangi vitamin kullandınız ve işe yaradı amh düşük ve yumurtalar kalitesiz yarısı
Evet ama 7.haftada kalbi durdu. Tekrar transfer bekliyorumBende kullanmayı düşünüyorum inşallah faydasını görürüm
Sizde gebelik oluştu mu
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahEvet ama 7.haftada kalbi durdu. Tekrar transfer bekliyorum