Yumurta kalitesi icin vitamin ..hormon..vs..tedavisi olanlar..

evet ya cok sukur haziranda transfer ihtimali oldu, hastane acilinca ilk baslayan hastalardan oldum. Insallah sali gunu olucak transfer. heyecan ile bekliyoruz. bu arada ben de 37 yasindayim, yani zaman hep aleyhimize...covid19 oncesi 3 kez havuz yontemi ile toplanip donduruldu, eger imkanin varsa sana da tekrar dondurmani tavsiye edrim, hazir bu kadar takviyleer ile yumurtalari beslemisken dondur sonra insallah alirsin embriyolarini...beklemek cok zor ama ben oyle yaptim, bi de covid19 girdi araya ama neyse artik....

Galiba hamilesiniz siz Allah kucağınıza da almayı nasip etsin insllh. Kaçıncı denemenizde hamile kaldınız sizde de mi yumurta kalitesizliği vardı yoksa başka probleminiz de var miydi
Ben polikistik over hastasiyim
Ilk denemem di.. ilk denememde hamile kaldim.. yumurtam hic olusmadi desem yeridir.. 7 tane toplandi sadece.. yumurtalarim geliwmiyordu.. toplamadwn sonra 5
Gun doktor aradi.. 1 gun daha sans vericez. Yarin eger yine gelisim gostermezse tekrar toplama islemi demisti.. 7 yumurtadam sadece 1 tanesi 6.gun gelisim gostermis. Hemen dondurmuslar.. tek embriyom vardi benim. 4bc orta kalitenin biraz altiymis.. ve gelisim geriligi olan.. korktum ama umudumu kaybetmemistim.. allah nasip ederse oluyor.. hic umudunu kesmeyin bol dua edin.. Allah kucaginizi bos birakmasin.. isteyen herkese versin.. seninde en kisa surede bebisin olur inşallah

Yumurta kalitesini artttıcı smotie tarifi var Google de onada bak deneyemedım ben. Takvıyeler pahalı ımprly ve promotıl zaten 500-600tl aylık biesteron eklersen sadece bunlar 800tl falan tutar. Dier ilaveler saymıyorum.
Tesekkur ediyorum canim....haklisin..2 ilac zaten bi 700 yapiyo..nerdeyse..
Omepa q10 un icinde zqten omega3 te varmis..d vitamini bende var aslinda damla seklinde kullansammiki acaba..bilemedim

Tesekkur ediyorum canim....haklisin..2 ilac zaten bi 700 yapiyo..nerdeyse..

Omepa q10 un icinde zqten omega3 te varmis..d vitamini bende var aslinda damla seklinde kullansammiki acaba..bilemedim
Ben de fıs fıs olanını kullanmıştım, o kutudan ampul tek şeklinde çıkan ekmeğe damlatıp yenilenlerin vücut taradından pek iyi emilmediğini duymuştum

Ben de fıs fıs olanını kullanmıştım, o kutudan ampul tek şeklinde çıkan ekmeğe damlatıp yenilenlerin vücut taradından pek iyi emilmediğini duymuştum
Inan bilmiyorum canim..hergun yeni biseyler ogreniyorum hemen hemen..bana doktor vermisti..damla olanindan.buarada butun bunlari 1 ay kullansak acaba sonuc almaknicin yeterli degilmi..simdi 3 ay durumu var..ama orda bile hala anlamis degilim 3 ay sonranin yumurtasi simdidenmi olusuho mesela..ozamn bi 3 ay daha bekelmek gerekiyor..butun bu takviyeleri yapip..

canim yumurtalikta yumurtalar uyur sekilde bekler. bu yumurtalarin hormonlarin etkisi ile uysnmasi ve yumurtlama seviyesine gelmesi 3 ay surer. Yani bu ay yumurtlayacagin yumurtalar 3 ay once mikroskobik seviyede yumurtalikta uyanmisti. 3 ay gun gun buyuyor, ultrsounda gorunme duzeyine ise son ay geliyor..o yuzden 3 ay derler...

Sarojonun da dediği gibi bence
sarojonun da dediği gibi 3 ay kullanmak kendi adımıza iyi bir yatırım oluyor canım bence. O kadar beklemek istemiyorsun sanırım(ne zaman olacağını kaçırdım) yine de kullan bence ne kadar süre olursa da. Zararı olmaz faydası olur diye düşünüyorum.

Canim ya cok tesekkur ederim..simdi kafamda oturdu bu yumurta durumu..yani el bebek gul bebek buyutupp saglikli yapmak gerekiyor yumurtayii..eger 3 ay sonra kaliteli bir yumurta olup bide ustune hamile kalirsam..yani cocuhum olursa dicem artik ona..9+3=12 ay seni karnimda tasidim...

cidden oyle

Aynen canim..her isim.. benim biraz zor oluyor..tup bebekk zor bir surec zaten..birde tup bebekte bile sans dusukk oluncaa..zorun zoru..ama burdaki bilgiler harika oldu..ilac disinda ve takviyeler disinda baska bir yontemde yok sanirim....

Hayırlı olur umarım senin ıcın, güzel haberini duymak isteriz, bu tedavide toplanma ve transfer nasıl olur bılmıyrm güzel giderse sanırım dırekt transfer olucam hocam ilkini havuz yaptı, bende dondurma tarafındayım gelcek ay dinlenip transfer olayım istiyorum bakıcaz. Rapor sürem sıkıntılı hoca transfer ederiz dedi. Bakalım tabi yumurtaya baglı. Her ayda aynu kalite olmuo dıolar ya oda nasip artık.

Insallah hepmiz duyariz guzel haberler, herkes cok emek veriyor bu noktaya gelmek icin. rabbim herkese yasatsin mutlugunu
senin hakkinda da hayirlisi olsun, insallah cok guzel gecer. Kac tane dondurulmusun oldu simdi? rapor suresi de onemli tabi tez zaman kavusursun insallah

Aşama aşama seviniyorum dahadaha tam o aşamalara gelemedik ama döllenme bile cok önemli. Ikı tane geriden gelen, toplamda bes tane besıncı gun var. Neler bekliyor bakalım normalde ilkinde 5 yum vardı Hıc olmadı, ikincide 7 toplandı benim fazla cıkmadı amh 2cıvarı olmasına rağmen. Allah hayırlısını yaşatsın en hayırlısını o bilir. En fazla üzüldüğüm bilende konuşuyor bilmeyende insanlar içinde boynum bükük kalıyor ya en zoru o işte. Ben kimseye sormam üzerime vazife değil bu yuzden aşırı soğudum çok kişiden

hadi masallah 5 tane 5.gun cok iyi masallah . amh de cok iyi aslinda..insallah boyle devam eder.

insanlari bosver...hepimiz yasadik inan bunlari..en guzeli bu sureci esinle yasaman zaten..bosver herkesi...rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah

hadi masallah 5 tane 5.gun cok iyi masallah . amh de cok iyi aslinda..insallah boyle devam eder.

insanlari bosver...hepimiz yasadik inan bunlari..en guzeli bu sureci esinle yasaman zaten..bosver herkesi...rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah
Saol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun başa gelmeyince insan bilemiyor. Ümitliyim bakalım baya zaman kaybettim ama kırkımda hayırlı saglikli mınık aşklarım olur inşallah.
Transferde kıyafet ne giyilir elbisemi pantolonmu. Hastanede kalabilirim

ben galiba esnek bi esorman giyip gidicem...ama elbise de sorun olmaz sanirim. niye hastanede kalican transferden sonra ? genelde yarim saate cikiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…