Yumurta kalitesi icin vitamin ..hormon..vs..tedavisi olanlar..

Merhaba arkadaşlar. 29 yaşındayım bendende yumurta kalitesizliği var. İlk tüp bebek tedavim de 15 yumurta toplandı 3.güne 2embriyo kaldı onlar transfer edildi tuttu ama düşük yaptım. İkinci tedavim için ocak ayında hazırlığa başlamıştım kilo verdim folik asit başlamıştım ve prowomen diye suda eritilen vitamin içiyordum mart ayındaki adetime başlayacaktık pandemi nedeniyle iptal edildi. Bu ay başladık iğnelerimin 7.günü.doktor iğneler ek femera ve inofolic kombi verdi günde 2 kez. Geçtiğimiz çarşamba kontrolüm vardı sol yumurtalık iğnelere yanıt vermemiş. Pazartesi tekrar kontrolum var. Pazartesi yum toplama günüm belli olacak. Tecrübeli arkadaşlar kaç yum toplanır kaçı olgun çıkar sizce

Canim oncelikle cok gecmis olsun..benim 2 kere toolandi..2 sindede hep 2 yumurtam gorunuyodu..bunlarin disindada folikuller var deniyodu 2-3 tane.2 denememdede ignelere basladiktan sonra toolanmadan hemen onceki kontrolde aday olan 2 yumurtadan 1 i hep gelisti..digeri hic buyumedi hep ayni kaldi..sag da solda gorulen folikullerin hicbiri gelismedi..1 tane saglikli embriyo yeter biliyoaun dimi...suanda kac yumurta gorunuyo peki sizde..kac yumurta toplanir sorusuna gelince o kisiden kisiye degistigi gibi..kisinin bile ay ay durumlari degisebiliyo..yani bir kisinin bi toplamada fazla embriyosu olabiliyoken diger toplamada daha farkli olabiliyo..bu hem kisinin yapisindan kaynaklinolabilir yada tedaviden kaynakli olabilir..

Merhabalar, impryl ve promotil women ikisini aynı günmü içtiniz

Sabah kahvaltıdan sonra ımprly, öğle yemekten sonra akşam yemekten sonra promotıl vomen bir bardak suya katıp içtim.
Cevabınız için teşekkür ederim, promotıl women kaç ay kullandınız, rabbim sağlıkla isteyen herkese bebiş versin inşallah

Cevabınız için teşekkür ederim, promotıl women kaç ay kullandınız, rabbim sağlıkla isteyen herkese bebiş versin inşallah

Ocak ayında beri kullanıyordum mayısta ikı ay ara verdim, tekrar basladım İmprly esinde kullanması gerekır eşlerde etkili bir takviye, promotıl vomen ıcerıgıne bakın ınositol ve bırsuru takviye var

Ocak ayında beri kullanıyordum mayısta ikı ay ara verdim, tekrar basladım İmprly esinde kullanması gerekır eşlerde etkili bir takviye, promotıl vomen ıcerıgıne bakın ınositol ve bırsuru takviye var
Merhaba,

Benim yumurta rezervim çok düşük amh 0,68 fsh 10,58 tüplerde sıkıntı yok doktor gonal f denedi bu ay olmadı yaşımdan dolayı tüp bebeğe geçmemi önerdi bana hiçbir vitamin vermedi ben folik asit kullanıyorum sadece bunu önerdi ben kendim ayrıca balık yağ ve d vitamini kullanıyorum kafam çok karışık sizin yazdığınız ek takviyeler eczanede satılır mı çok morelim bozuk.
Sizin transfer nasıl tuttu mu. bu arada yaşım 36

MERHABALAR SONUÇ ALABİLDİNİZ Mİ? BENDE DE AYNI SIKINTILAR VAR VE SÜREKLİ DR DEĞİŞTİRMEK İSTEMİYORUM. ÖNERİNİZ VARSA SEVE SEVE DİNLERİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…