Masallah ne guzel olmus canim...peki hangi marka arisutu lulllandiniz..mini ivf yi ilk defa duydum....ama cokta guzrl olmus.tedaviniz..canim benim de 2 tedavimde kalite dusuktu, 22 tane yumurta toplandi ama 3. gunde hic 8 husreli olusmadi.sonra doktor degistirdim, 1 ay ari sutu kullandim biraktim. ayni ayda 600mg coq10, D vitamini ve multuvitaminler ictim. Tedavi methodunu da degistirdik, daha az ilacla mini ivf uygulandi. Cok sukur 5 embriyom 5.gune, 2 embriyom 6. gunde donduruldu. bunun disinda 5 embriyoda 4. gune geldi ama gelisimleri yavasladigi icin dondurulmadi. Bence takviye kadar dogru ilac dozu da onemli. bence doktorunla konus..bana yuksek doz gelmedi mesela...
Yumurta kalitesini artirdimi..incir kuru..canim..ve d vitamini..Canlar benim kardeşim tüp bebek yaptı. Bu tedaviden önce d vitamini takviyesi aldı. Ama onda zaten çok eksikti onu tamamladı. Bir de incir kürünü denemişti.
Canım d vitaminini mecbur aldı çünkü yerlerdeydi. Incir kürü de faydalı oldu ilkinde tutmuştuYumurta kalitesini artirdimi..incir kuru..canim..ve d vitamini..
Galiba hamilesiniz siz Allah kucağınıza da almayı nasip etsin insllh. Kaçıncı denemenizde hamile kaldınız sizde de mi yumurta kalitesizliği vardı yoksa başka probleminiz de var miydiBen maxijuno, stromega Q10, b vitamini, bol cerez bad findik fistik gibi. Ve hergun 4 5 inciri kaynatip ilitip suyunu iciyordum..
Benimde döllenme olmamıstı, burda yumurta kalitesi için konuları arttırın ve okuyun ayrıca 40yaşından sonra anne olmaya çalısanlar diye konuyu okuyun senelerdir yazılan bır konu.aynı durumdayım. hem rezerv az hem kalite düşük. 1. tüp denememde erzurumda oldum üç tane oluşmuştu boş çıktıkları için transfer olunmadı. yaş 37
Canim cok guzel aciklamissin..harika faydali bilgiler vermissin tesekkur ederimm..masalllah..cok guzel embriyo elde etmissin..daha onceki embriyolarin nasildi peki ..sayisi kalitesi nasil artti.canim.Benimde döllenme olmamıstı, burda yumurta kalitesi için konuları arttırın ve okuyun ayrıca 40yaşından sonra anne olmaya çalısanlar diye konuyu okuyun senelerdir yazılan bır konu.
Burda cok yazdım,breath12 ve senin ıcın tekrar yazıyorum aynı seyler benımde basıma geldi neler yaptığımı yazayım
Hsg, tüplerin durumu ve esınızın durumu değerlendırıldıyse ve sebepsiz siz ınfertılıte ise kaliteye 3ay sure verilmeli
1-arısütü bal polen karısımı.. Egrıcayır yada saracoglu, arifoğlu markaları var
Ben yalnızca arısutu egrıcayır cam kapsul de kullandım ara ara. Bir bardak suya yada meyve suyuna kırıp içtim.
Sabahları ac karnına cam kavanozda olanından alın dil altı eriterek olarak kullanın
2-prowomen, promotıl vomen v. S... Bu tarz şase formda satılan takvıyeler kullanın.
Benim tercihim promotıl women Di, inositol oranı fazlaydı ve kuenzim q10 da 100mg ve bır cok vitamin desteği var
3-ımprly, gonamax, teatrıo bunlar basarılı kanıtlı takvıyeler..
Benim tercihim ımprly.. Döllenme de ve oksidatif stres ve hücre yenıleyıcı etkisi var
4-kuenzim q10.. marka olarak omepa almıstım
5-balık yağı.. Ucuz markalar var krilom almıştım..
6-biesteron.. Bunu bır kutu kullandım gunde 1-2kez.
Bunlara ilave 3-4ay süre verin yumurtaların kalitesi için.
Doktorum bana prowomen den baska bısey vermedi ve doktoru deıstrdm, oda takviye vermedi bunlar benim burdan hep olumlu sonuc arkadaslar dan ve okuduklarım dan cıkardıklarım..stres olmayın zaten stres odaklı bır sureçteyız, 5.gune giden dondurulmuş embriyolara kavustum cok şükür. Transfer olmadım daha.
Kendinize bir takviye planı yapın ve onu her daim uygulayın bunlara ilave kuruyemıs özellikle ceviz, fındık, badem gunde Bırkac tane yiyin bıraz kilo yapabilir fazlası. Taze sıkılmış Havuc suyu es gecmeyın, (buna bu tedavimde baslıcm), renklı meyveler yiyin, (antioksidan oranı fazla olan meyveler tercih edin), incir de gunde bır ıkı tane yiyin.
Vakti zamanı gelmemiştir üzmeyin kendinizi. Planınızı olusturun sımdıden hergun kıymetli.
Ben 3 aydan fazla coenzim q10, promotil ve de sabahları arı sütü bal polen kullandım.İşe yaradığını düşünüyorum, 13 yumurtam toplandı,10 döllenip 3. güne gitti ve 6 tanesi donduruldu.Merhaba..yumurta kalitesi ve sayisi icin..tedaviye basladim.doktorum biesteron ve quenzim q10 verdi..bu surecte.siz.neler kullaniyosunuz..yada kullandiniz arkadaslar..hangi tedavileri oldunuz..tek amacim yumurta kalitemi artirmak..benim gibi belki bi cok arkadas icin bir fikir olabilir..yardimci olabilirmisiniz..
ben yabanci bi marka kullandim amerikada yasiyorum, amazondan aldim canim. Mini ivf- galiba trde havuz yontemi ile ayni.az ilacla bir kac defa toplaniyor yumurtalar...Masallah ne guzel olmus canim...peki hangi marka arisutu lulllandiniz..mini ivf yi ilk defa duydum....ama cokta guzrl olmus.tedaviniz..
Benimde döllenme olmamıstı, burda yumurta kalitesi için konuları arttırın ve okuyun ayrıca 40yaşından sonra anne olmaya çalısanlar diye konuyu okuyun senelerdir yazılan bır konu.
Burda cok yazdım,breath12 ve senin ıcın tekrar yazıyorum aynı seyler benımde basıma geldi neler yaptığımı yazayım
Hsg, tüplerin durumu ve esınızın durumu değerlendırıldıyse ve sebepsiz siz ınfertılıte ise kaliteye 3ay sure verilmeli
1-arısütü bal polen karısımı.. Egrıcayır yada saracoglu, arifoğlu markaları var
Ben yalnızca arısutu egrıcayır cam kapsul de kullandım ara ara. Bir bardak suya yada meyve suyuna kırıp içtim.
Sabahları ac karnına cam kavanozda olanından alın dil altı eriterek olarak kullanın
2-prowomen, promotıl vomen v. S... Bu tarz şase formda satılan takvıyeler kullanın.
Benim tercihim promotıl women Di, inositol oranı fazlaydı ve kuenzim q10 da 100mg ve bır cok vitamin desteği var
3-ımprly, gonamax, teatrıo bunlar basarılı kanıtlı takvıyeler..
Benim tercihim ımprly.. Döllenme de ve oksidatif stres ve hücre yenıleyıcı etkisi var
4-kuenzim q10.. marka olarak omepa almıstım
5-balık yağı.. Ucuz markalar var krilom almıştım..
6-biesteron.. Bunu bır kutu kullandım gunde 1-2kez.
Bunlara ilave 3-4ay süre verin yumurtaların kalitesi için.
Doktorum bana prowomen den baska bısey vermedi ve doktoru deıstrdm, oda takviye vermedi bunlar benim burdan hep olumlu sonuc arkadaslar dan ve okuduklarım dan cıkardıklarım..stres olmayın zaten stres odaklı bır sureçteyız, 5.gune giden dondurulmuş embriyolara kavustum cok şükür. Transfer olmadım daha.
Kendinize bir takviye planı yapın ve onu her daim uygulayın bunlara ilave kuruyemıs özellikle ceviz, fındık, badem gunde Bırkac tane yiyin bıraz kilo yapabilir fazlası. Taze sıkılmış Havuc suyu es gecmeyın, (buna bu tedavimde baslıcm), renklı meyveler yiyin, (antioksidan oranı fazla olan meyveler tercih edin), incir de gunde bır ıkı tane yiyin.
Vakti zamanı gelmemiştir üzmeyin kendinizi. Planınızı olusturun sımdıden hergun kıymetli.
Transfer olamadım daha, Rica ederim arkadaşım inşallah faydası olur. kendı basıma geldıgım ıcın biliyorum buraları alt üst ettim kağıt kalem aldım elime not aldım kendim plan cıkarım yaptım.Canim cok guzel aciklamissin..harika faydali bilgiler vermissin tesekkur ederimm..masalllah..cok guzel embriyo elde etmissin..daha onceki embriyolarin nasildi peki ..sayisi kalitesi nasil artti.canim.
Yumurtanizmi toplanacak..Femara diye bir hap verdi doktorum yumurtaların kalitesini artırsın diye iğnenin yani sıra bir de o hapı kullanıyorum bakalım insllh ise yarar
Tesekkue ederim canimm..ben yabanci bi marka kullandim amerikada yasiyorum, amazondan aldim canim. Mini ivf- galiba trde havuz yontemi ile ayni.az ilacla bir kac defa toplaniyor yumurtalar...
Sizde yumurta kalitesizligi varmiydi..daha onceBen 3 aydan fazla coenzim q10, promotil ve de sabahları arı sütü bal polen kullandım.İşe yaradığını düşünüyorum, 13 yumurtam toplandı,10 döllenip 3. güne gitti ve 6 tanesi donduruldu.
Saol canım Allah razı olsun, artık burda tanımasam dahi insan yakın hissediyor, umarım hepimiz hayırlı sonuclara ulasırız, sen naptın hazıran grubunda görüyorum yazacaktım sana, bende haftaya sanırım baslıcam dondurulanlar kalacak bu yeni tedavide gidişata göre bakacaz, regli beklıyorum olmadım, eger baslarsam Temmuzda doğumgünüm belkı bana hediye olur bir ışık istiyorum hayatıma saglikli hayırlı evlatlar.canim seni hatirliyorum ayni sure icinde yumurta toplamaya girmistik. senin dollenmedigini ogrenince cok uzulmustum, masallah sen de 5. gun embriyolarina kavusmusssun cok sevindim...masallah
Cok tesekkur ediyorum tekrar..simdilikk ilaclari duzenli kullaniyorum..incir ve zeytinyagi ikilisini bekletmistim..ondan tuketiyorum..aksamustleride badem ve findik tuketiyorumm..ari sutune baslicam..apiteranin bi karisimi var ondan bir tane tuketiyorum..5 gundur en kotu bunlari yapiyorum.canim..ama bu protein aliminida dikkat edicem..ozellikle balik tuketiminee..Transfer olamadım daha, Rica ederim arkadaşım inşallah faydası olur. kendı basıma geldıgım ıcın biliyorum buraları alt üst ettim kağıt kalem aldım elime not aldım kendim plan cıkarım yaptım.
Sabah kahvaltıdan sonra ımprly, kuenzim q10 ve balık yağını, öğlen yemekten sonra promotıl women 1bardaksuya karıstırıp içtim.
Ara öğün diye badem, fındık, ceviz bıkac tane yedim. Bir bardak süt. İkindi gibi meyve. Balık, et, tavuk akşam ne yersem yanına mor lahana ve kuzu kulağı, roka salata yaparım.
Arısutu ne bu yeni tedavi öncesi baslıcam yumurta toplanana kadar cam kapsul formunda olanı kullanırım.
İlk tedavı Hıc döllenme olmadı kaliteye yöneldim yasım ileri çünkü.
En cok dıkkat ettiğim ımprly ve promotıl women ikilisi. Dıerlerını bazen akstmıs olabilirim.
Antioksidan oranı fazla meyvelerde yönel canım. Karbonhidrat azalt, yaglı kızartmalar yerine fırın yemeklerine yönel. Paketli gıdaları ve aburu cuburu azalt.
Yumurta kalitesini artttıcı smotie tarifi var Google de onada bak deneyemedım ben. Takvıyeler pahalı ımprly ve promotıl zaten 500-600tl aylık biesteron eklersen sadece bunlar 800tl falan tutar. Dier ilaveler saymıyorum.Canim cok guzel aciklamissin..harika faydali bilgiler vermissin tesekkur ederimm..masalllah..cok guzel embriyo elde etmissin..daha onceki embriyolarin nasildi peki ..sayisi kalitesi nasil artti.canim.
Fsh 10 civarındaydı benim ama amh iyiydi 2 çıkmıştı.kaliteyi başka hangi değerler gösterir bilmiyorum. biz bir yıldan fazladır kendiliğinden olmasını bekledik ama sperm kaynaklı problemimiz vardı. Embriyoların canlı kalabilmesini ben yumurtalara bağlıyorum. Ayrıca eklemeyi unuttum, kullandığım omepa q10 idi, ilaveten d vitamini ve b12 de kullanmıştım.Sizde yumurta kalitesizligi varmiydi..daha once