Benimde döllenme olmamıstı, burda yumurta kalitesi için konuları arttırın ve okuyun ayrıca 40yaşından sonra anne olmaya çalısanlar diye konuyu okuyun senelerdir yazılan bır konu.
Burda cok yazdım,
breath12 ve senin ıcın tekrar yazıyorum aynı seyler benımde basıma geldi neler yaptığımı yazayım
Hsg, tüplerin durumu ve esınızın durumu değerlendırıldıyse ve sebepsiz siz ınfertılıte ise kaliteye 3ay sure verilmeli
1-arısütü bal polen karısımı.. Egrıcayır yada saracoglu, arifoğlu markaları var
Ben yalnızca arısutu egrıcayır cam kapsul de kullandım ara ara. Bir bardak suya yada meyve suyuna kırıp içtim.
Sabahları ac karnına cam kavanozda olanından alın dil altı eriterek olarak kullanın
2-prowomen, promotıl vomen v. S... Bu tarz şase formda satılan takvıyeler kullanın.
Benim tercihim promotıl women Di, inositol oranı fazlaydı ve kuenzim q10 da 100mg ve bır cok vitamin desteği var
3-ımprly, gonamax, teatrıo bunlar basarılı kanıtlı takvıyeler..
Benim tercihim ımprly.. Döllenme de ve oksidatif stres ve hücre yenıleyıcı etkisi var
4-kuenzim q10.. marka olarak omepa almıstım
5-balık yağı.. Ucuz markalar var krilom almıştım..
6-biesteron.. Bunu bır kutu kullandım gunde 1-2kez.
Bunlara ilave 3-4ay süre verin yumurtaların kalitesi için.
Doktorum bana prowomen den baska bısey vermedi ve doktoru deıstrdm, oda takviye vermedi bunlar benim burdan hep olumlu sonuc arkadaslar dan ve okuduklarım dan cıkardıklarım..stres olmayın zaten stres odaklı bır sureçteyız, 5.gune giden dondurulmuş embriyolara kavustum cok şükür. Transfer olmadım daha.
Kendinize bir takviye planı yapın ve onu her daim uygulayın bunlara ilave kuruyemıs özellikle ceviz, fındık, badem gunde Bırkac tane yiyin bıraz kilo yapabilir fazlası. Taze sıkılmış Havuc suyu es gecmeyın, (buna bu tedavimde baslıcm), renklı meyveler yiyin, (antioksidan oranı fazla olan meyveler tercih edin), incir de gunde bır ıkı tane yiyin.
Vakti zamanı gelmemiştir üzmeyin kendinizi. Planınızı olusturun sımdıden hergun kıymetli.