Kekler - Pastalar Yumurta Kabuğunda Kek " CP Yumurta Sponsorluğunda"

Çok teşekkür ederim tatlım Senin fikrini diyeceğini merak ediyordum
İyi tarafından bak, ilk tarif böyle gelince gerisi daha bir güzel oluyor
gülüm benim nambır vanım süpersin laf yok daha da gelmem bu yarışmaya zaten şaka bi tarafa yumurta fikrin süper ben ilk kez gördüm çok hoşuma gitti o tatlı sunum da çok iyi süper ötesi

Canım çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
Şekli öyle tatlı bişey olmuşki... Şekli acayip hoşuma gitti.
Bence iddalı bir tarif: )

gülüm benim nambır vanım süpersin laf yok daha da gelmem bu yarışmaya zaten şaka bi tarafa yumurta fikrin süper ben ilk kez gördüm çok hoşuma gitti o tatlı sunum da çok iyi süper ötesi
Tatlı dillim, senin tariflerini de biliyoruz Nasıl tarifler var diye düşünürken bi arkadaşın gösterdiği tarifler arasındaydı, çok beğendim, önce uğraşılmaz falan dedim ama eğlenceliydi, sıkılmadım yaparken

Vayyy beee Eline sağlık pink çok güzel görünüyor
İlk defa görüyorum bu tarifi
Yarışmada başarılar

Canım bunlar nasıl tatlı olmuşlar öyle,yumurta sevmeyen beni bile 'alsam şundan bir tane'dedirtti Ellerine ,emeğine sağlık Çok güzel olmuşlar,ayrıca o yumurtaları kırmadan delebilmekde ciddi marifet. Şapka çıkarıyorum son olarakta bir kendi yapacağım keki düşündüm birde bunu ve dedimki'hobi olarak katıl kızım'birinciliği unut Başarılar diliyorum

Vay anasını hatuna bak, hep mii farklı olur bir insan kardeşimmm....

Hatunun dibi, süper gözüküyor...

Özellikle cocukların cok dikkatini çekecek birşey ellerine sağlık datlumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…