Kekler - Pastalar Yumurta Kabuğunda Kek " CP Yumurta Sponsorluğunda"

ya bi yrü git pinkom sen naptın ya çıtayı yükseltiyon her uğradığımda pc yi kapatıp kaçıyom yaa ellerine sağlık herşeyden önemlisi emeğine sağlık canımcımm becerikli hatun
Çok teşekkür ederim tatlım Senin fikrini diyeceğini merak ediyordum
İyi tarafından bak, ilk tarif böyle gelince gerisi daha bir güzel oluyor

2 teknoloji tasarımı öğretmeniyle düşündük, felaketti ya yardımcı olmadıkları gibi kafamı karıştırdılar
Tavuğun altına mı koysak gibi fikirler çıktı

Normalde yumurta kabuğu içşnde değil o zaman yapılışı,valla iyi fikirmiş riske girmişsin sende ama bravo yinede halal olsun sana
Tavukmu yumurtaddan yumurtamı tavuktan misalii olmuş

Normalde yumurta kabuğu içşnde değil o zaman yapılışı,valla iyi fikirmiş riske girmişsin sende ama bravo yinede halal olsun sana
Tavukmu yumurtadan yumurtamı tavuktan misalii olmuş
Ablam tarifi istedi resimleri attım, tamam ama içine nasıl koyulacak dedi, resimde ayrıntılı aslında, ona rağmen sorunca, hamuru tavuğa yediriyorsun, yumurtasından kek çıkıyor dedim bende

Ablam tarifi istedi resimleri attım, tamam ama içine nasıl koyulacak dedi, resimde ayrıntılı aslında, ona rağmen sorunca, hamuru tavuğa yediriyorsun, yumurtasından kek çıkıyor dedim bende

Allah iyiliğini versin senin,nasılda tarif etmişsin böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…