• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Yumurta Kabuğunda Kek " CP Yumurta Sponsorluğunda"

ya bi yrü git pinkom sen naptın ya çıtayı yükseltiyon her uğradığımda pc yi kapatıp kaçıyom yaa :KK57: ellerine sağlık herşeyden önemlisi emeğine sağlık canımcımm :nazar: becerikli hatun:KK36:
Çok teşekkür ederim tatlım:KK60: Senin fikrini diyeceğini merak ediyordum :rolleyes::rolleyes:
İyi tarafından bak, ilk tarif böyle gelince gerisi daha bir güzel oluyor:KK70:

2 teknoloji tasarımı öğretmeniyle düşündük, felaketti ya yardımcı olmadıkları gibi kafamı karıştırdılar:KK70::KK70:
Tavuğun altına mı koysak gibi fikirler çıktı:eek::KK70:

Normalde yumurta kabuğu içşnde değil o zaman yapılışı,valla iyi fikirmiş riske girmişsin sende ama bravo yinede halal olsun sana :KK60:
Tavukmu yumurtaddan yumurtamı tavuktan misalii olmuş :KK70::KK70:

Normalde yumurta kabuğu içşnde değil o zaman yapılışı,valla iyi fikirmiş riske girmişsin sende ama bravo yinede halal olsun sana :KK60:
Tavukmu yumurtadan yumurtamı tavuktan misalii olmuş :KK70::KK70:
Ablam tarifi istedi resimleri attım, tamam ama içine nasıl koyulacak dedi, resimde ayrıntılı aslında, ona rağmen sorunca, hamuru tavuğa yediriyorsun, yumurtasından kek çıkıyor dedim bende:KK70:

Ablam tarifi istedi resimleri attım, tamam ama içine nasıl koyulacak dedi, resimde ayrıntılı aslında, ona rağmen sorunca, hamuru tavuğa yediriyorsun, yumurtasından kek çıkıyor dedim bende:KK70:

Allah iyiliğini versin senin,nasılda tarif etmişsin böyle :KK70::KK70:

Back