Çok Teşekkür ederimÇok cici görünüyor ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok Teşekkür ederimÇok cici görünüyor ellerine sağlık
Teşekkür ederim. Katılıyorum, bende browni tarzı kekleri daha çok seviyorum, Tarifte riske atmak istemediğim için böyle yaptım ama diğeri denenebilir kesinlikleAma bu harikaaaaa :))
Bence bunu Islak kek hali daha güzel olur. Ben o şekilde yapacağım
Çok teşekkür ederim tatlım Senin fikrini diyeceğini merak ediyordumya bi yrü git pinkom sen naptın ya çıtayı yükseltiyon her uğradığımda pc yi kapatıp kaçıyom yaa ellerine sağlık herşeyden önemlisi emeğine sağlık canımcımm becerikli hatun
Çok teşekkür ederimsüper olmuş ellerinize sağlık
Teşekkür ederim
Bende ilk defa gördüm, farklı olduğu için hemen deneyeyim dedim. İyi ki denemişim tepkilere bayıldımEllerine sağlık ilginçç ilk defa görüyorum
Teşekkür ederimVay be süper teknik. Ellerine saglık.
Hanım ablamm Teşekkür ederim , sizin gibi ustalara beğendirebiliyorsam ne mutlu Keşke olsan da yesekPinkocum harika olmuş ellerine sağlık kuzucum,çok değişik bir tarif olmuş bayıldım cidden olsada yesek yani
Becerikli pinkom benim
Hanım ablamm Teşekkür ederim , sizin gibi ustalara beğendirebiliyorsam ne mutlu Keşke olsan da yesek
Çok teşekkür ederimaman Allahhiiim
ellerine saglik canim
cok guzel gprunuyor
basarilarrr
2 teknoloji tasarımı öğretmeniyle düşündük, felaketti ya yardımcı olmadıkları gibi kafamı karıştırdılarPinkocum rica ederim ne demek emek vermişsin o kadar,sunumda süper olmuş
2 teknoloji tasarımı öğretmeniyle düşündük, felaketti ya yardımcı olmadıkları gibi kafamı karıştırdılar
Tavuğun altına mı koysak gibi fikirler çıktı
Ablam tarifi istedi resimleri attım, tamam ama içine nasıl koyulacak dedi, resimde ayrıntılı aslında, ona rağmen sorunca, hamuru tavuğa yediriyorsun, yumurtasından kek çıkıyor dedim bendeNormalde yumurta kabuğu içşnde değil o zaman yapılışı,valla iyi fikirmiş riske girmişsin sende ama bravo yinede halal olsun sana
Tavukmu yumurtadan yumurtamı tavuktan misalii olmuş
Ablam tarifi istedi resimleri attım, tamam ama içine nasıl koyulacak dedi, resimde ayrıntılı aslında, ona rağmen sorunca, hamuru tavuğa yediriyorsun, yumurtasından kek çıkıyor dedim bende
AminAllah iyiliğini versin senin,nasılda tarif etmişsin böyle
Amin
Böyle tariflerde orjinal espiriler çıkıyor
Sen de katıl Aslında artık kızını görmeliyiz aramızda , madem evlencem diyor, marifetlerini bi görelimTabiki çıkmaz mi yani,birde cidden çok değişik olmuş süprüz yumurta gibi olmuş
Sen de katıl Aslında artık kızını görmeliyiz aramızda , madem evlencem diyor, marifetlerini bi görelim