• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Yumurta Kabuğunda Kek " CP Yumurta Sponsorluğunda"

Çok teşekkür ederim tatlım:KK60: Senin fikrini diyeceğini merak ediyordum :rolleyes::rolleyes:
İyi tarafından bak, ilk tarif böyle gelince gerisi daha bir güzel oluyor:KK70:
gülüm benim nambır vanım süpersin laf yok :nazar::KK200::KK200: daha da gelmem bu yarışmaya zaten :KK17: şaka bi tarafa yumurta fikrin süper ben ilk kez gördüm çok hoşuma gitti o tatlı sunum da çok iyi :KK36::KK36:süper ötesi

Canım çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
Şekli öyle tatlı bişey olmuşki... Şekli acayip hoşuma gitti.
Bence iddalı bir tarif: )

gülüm benim nambır vanım süpersin laf yok :nazar::KK200::KK200: daha da gelmem bu yarışmaya zaten :KK17: şaka bi tarafa yumurta fikrin süper ben ilk kez gördüm çok hoşuma gitti o tatlı sunum da çok iyi :KK36::KK36:süper ötesi
Tatlı dillim, senin tariflerini de biliyoruz:KK60: Nasıl tarifler var diye düşünürken bi arkadaşın gösterdiği tarifler arasındaydı, çok beğendim, önce uğraşılmaz falan dedim ama eğlenceliydi, sıkılmadım yaparken:KK8:

Vayyy beee :KK9:Eline sağlık pink çok güzel görünüyor:kk77:
İlk defa görüyorum bu tarifio_O
Yarışmada başarılar:KK68:

Canım bunlar nasıl tatlı olmuşlar öyle,yumurta sevmeyen beni bile 'alsam şundan bir tane'dedirtti:KK66: Ellerine ,emeğine sağlık :KK68: Çok güzel olmuşlar,ayrıca o yumurtaları kırmadan delebilmekde ciddi marifet. Şapka çıkarıyorum:KK74: son olarakta bir kendi yapacağım keki düşündüm birde bunu ve dedimki'hobi olarak katıl kızım'birinciliği unut:KK70: Başarılar diliyorum:KK68:

Vay anasını hatuna bak, hep mii farklı olur bir insan kardeşimmm....:KK53:

Hatunun dibi, süper gözüküyor...:KK37:

Özellikle cocukların cok dikkatini çekecek birşey ellerine sağlık datlumm :KK9:

Back