- 20 Aralık 2022
- 4.247
- 1.693
- 63
Sen istersen ilk idrarla yap bazilari diyor ikinuc saat tuvalate gitmeyin o süre zafinda içecek içmeyin öylede çıkıyor mus ama olsa şimdi çıkar zaten ben üç test denedim iki tane kaset test öğlen vaktiydi negatif çıkmıştı ondan sonra erken gebelik yaptım o beni yanilti o zaman. İğnenin 14 gündü on beşte adet oldum zatenPeki şimdi de yapsam sonuç yanlış çıkmaz demi hani normalde sabah ilk idrarla yapın diyorlar ya
Zaten tutmamişsa negatif cikicak isterse şimdi isterse iki gün sonra adetine iki gün var sanki o zaman bebek tutuncak mi zaten iğnenin on dorduncu günü sonuç belli oluyor ne varsa Allah tandır bende adet oldum diye çok üzüldüm ağladım ama sonra düşündüm iki sağlıksız gebeligim var ya tekarlanirsa dedim ilki adet oldum dedim şuan araştırma peşindeyim kendini boşa üzme
Ben yarın sabah yapayım kesin olsunSen istersen ilk idrarla yap bazilari diyor ikinuc saat tuvalate gitmeyin o süre zafinda içecek içmeyin öylede çıkıyor mus ama olsa şimdi çıkar zaten ben üç test denedim iki tane kaset test öğlen vaktiydi negatif çıkmıştı ondan sonra erken gebelik yaptım o beni yanilti o zaman. İğnenin 14 gündü on beşte adet oldum zaten
Aynen yarın yap istersen sabah yap hayırlısı olsun inşallahBen yarın sabah yapayım kesin olsun
AminnAynen yarın yap istersen sabah yap hayırlısı olsun inşallah
Test yapmama gerek kalmadıAynen yarın yap istersen sabah yap hayırlısı olsun inşallah
Adet mi oldun üzme canım kendini allahtan ümit kesilmez canimTest yapmama gerek kalmadı
EvetAdet mi oldun üzme canım kendini allahtan ümit kesilmez canim
Üzme canım kendini nasibi daha değilmişEv
Evet
Çok yoruldum artık çabalayacak gücüm kalmadıÜzme canım kendini nasibi daha değilmiş
İsyan etme canım derdi veren allah dermanı da verir insancini kaybetme on sene sonra bebeğine kavuşan var ben çok sıkıntı çektim vucuden psikolojikmen yanımda kimse yokken yanlız başıma ama yinede yoluma baktım sadece sabır gerekiyor Allah inşallah en güzelini verirÇok yoruldum artık çabalayacak gücüm kalmadı
İnşallah haşa isyan etmiyorum tabiki veren rabbim ama insan çok yıpranıyorİsyan etme canım derdi veren allah dermanı da verir insancini kaybetme on sene sonra bebeğine kavuşan var ben çok sıkıntı çektim vucuden psikolojikmen yanımda kimse yokken yanlız başıma ama yinede yoluma baktım sadece sabır gerekiyor Allah inşallah en güzelini verir
Öyle gerçekten. Zor ya beklemek ama inşallah bekledikçe en güzeline sahip oluruzİnşallah haşa isyan etmiyorum tabiki veren rabbim ama insan çok yıpranıyor
Napayım canım aynı doktora gidip geliyorum sen napıyonCanım ne yapıyorsun
Kan testi ver canım emin olursunYani böyle çıktı bilmiyorum ben hiç kurma çizgisi görmedim testlerimde
Bugünde baktım negatif test ben çok kafaya takıyorum yaKan testi ver canım emin olursun
Kan testi ver rahatla benceBugünde baktım negatif test ben çok kafaya takıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?