- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
Zaten adet oldum bitti de sadece belirti var diye şüphelendim dun test öyle çıktı bugünde böyleKan testi ver rahatla bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten adet oldum bitti de sadece belirti var diye şüphelendim dun test öyle çıktı bugünde böyleKan testi ver rahatla bence
Birşey diyemiyorum canımZaten adet oldum bitti de sadece belirti var diye şüphelendim dun test öyle çıktı bugünde böyle
Bakalım bir daki adet gününü bekliyorum artıkBirşey diyemiyorum canım
Hayırlısı olsun ama bence bir kan testi ver rahatla derimBakalım bir daki adet gününü bekliyorum artık
Ben adet oldum zaten bitti beş gün falan oldu olsa net çıkardıHayırlısı olsun ama bence bir kan testi ver rahatla derim
Adet bittikten sonra bir daha ki adet görene kdr gün aşırı ilişkiye gir yada ovulasyon testi alHayırlısı olsun artık bende yumurtlama ne zamn oluyor bilmiyorum ya testlerden anlamıyorum vücudumu artık hiç anlamıyorum doktor gebelik için ilişki nasıl öneriyorlar acaba en sağlıksi hangisi
Ben ovulasyon testini hiç anlamıyorum yunurlama günü bilmediğim için bir gün arayla giriyoruzAdet bittikten sonra bir daha ki adet görene kdr gün aşırı ilişkiye gir yada ovulasyon testi al
Ovulasyon testi adet bittiği gibi her gün belirli bir saat de ya sabah yada akşam akşam yaparsan en geç 8 ,9 gibi yap ikinci çizgi ilk çizgi kdr koyu yada ondan daha koyu olduğu zmn yumurtlama günün o gün yumurtlamayı gördüğün günden başlayıp düzenli olarak ilişkiye giriyon yumurtlamayı görene kdr hergün günde bir defa ama aynı saatde yapıcan bazen adete yakında yumurtlama gören oluyor o yüzden adetine kadar pes etmeden yapıcanBen ovulasyon testini hiç anlamıyorum yunurlama günü bilmediğim için bir gün arayla giriyoruz
Ben hep yapamam ya ugraşamam yumurtlama günü belli olmuyor ya ben diğer adete kadar sık ilişki denicem ovulasyon hiç yapmam ya anlamam öyle işlerdenOvulasyon testi adet bittiği gibi her gün belirli bir saat de ya sabah yada akşam akşam yaparsan en geç 8 ,9 gibi yap ikinci çizgi ilk çizgi kdr koyu yada ondan daha koyu olduğu zmn yumurtlama günün o gün yumurtlamayı gördüğün günden başlayıp düzenli olarak ilişkiye giriyon yumurtlamayı görene kdr hergün günde bir defa ama aynı saatde yapıcan bazen adete yakında yumurtlama gören oluyor o yüzden adetine kadar pes etmeden yapıcan
Ben yaparım da benimde bütçe sıkıntı kiracı olunca anca doktora para yetiştiriyorumBen hep yapamam ya ugraşamam yumurtlama günü belli olmuyor ya ben diğer adete kadar sık ilişki denicem ovulasyon hiç yapmam ya anlamam öyle işlerden
Yok ya ben anlamıyorum bu işleri doktoru da biraktimBen yaparım da benimde bütçe sıkıntı kiracı olunca anca doktora para yetiştiriyorum
NedenYok ya ben anlamıyorum bu işleri doktoru da biraktim
Genetik bölümüne başvurdum şimdilik
Napayım ya annemler geldi gitti geçen hafta doktora gitmedim daha önümüzdeki ay gidecemCanim sen ne yapıyorsun ne durumdasin
Sen napıyonNapayım ya annemler geldi gitti geçen hafta doktora gitmedim daha önümüzdeki ay gidecem
Bende iyi kötüyüm karışık ya adet tarihimi bekliyorumSen napıyon
Doktora ne için gidicen tedavi icinmi iğne mi vurcan yineNapayım ya annemler geldi gitti geçen hafta doktora gitmedim daha önümüzdeki ay gidecem
Evet tedaviye devam ediyorum her ay gidiyorumDoktora ne için gidicen tedavi icinmi iğne mi vurcan yine