Benim belimede bugün ağrı vurdu ama karnımda sancıyor hep olduğu gibiHiiim adet olabilir canım karnında varsa yani benim belimde var ama karnimda yok karnım ağrısı olunca biliyorum yani adet olacağımı
Sen adet olunca öyle oluyormusun ben adet olacağım zaman karnım şişer senin bahsetigin durum gibi
Aynen aynen böyle oluyor tutmadı büyük ihtimal yineBenim belimede bugün ağrı vurdu ama karnımda sancıyor hep olduğu gibi
Bilmiyorum yaVallahi canım hiç belli olmaz senin ilk oluyor insan ilkte bilmiyor vücudunu anlamıyor hiç belli olmaz
Beklemek en iyisi canimBilmiyorum ya
Başka yapacak birşeyim yok ztnBeklemek en iyisi canim
AynenBaşka yapacak birşeyim yok ztn
Canım naptın doktora gittin miHayırlısı inşallah canım
Yaa ama ikinci çizgi vardı dedin neyse sağlık olsun üzme kendiniBen adet oldum ya hamilelik belirtilerini uaşadim ya
Belki üstüne görüyor olabilirsinBen adet oldum ya hamilelik belirtilerini uaşadim ya
Yok canım bence bu adet yaniBelki üstüne görüyor olabilirsin
Aynen sağlık olsun varmı sende bir şeylerYaa ama ikinci çizgi vardı dedin neyse sağlık olsun üzme kendini
Dün baya adet oldum olacak gibiydim sonra ağrı kesildiAynen sağlık olsun varmı sende bir şeyler
Hiç test yapmadinmi sen benden önce iğne vurmustunDün baya adet oldum olacak gibiydim sonra ağrı kesildi
Yok yapmadımHiç test yapmadinmi sen benden önce iğne vurmustun
Ya adet günüm bugün ztn ama 2 gün aksaya biliyor bazen günüm geçmeden yapmak istemedim zaten belim ayağa kalkınca felaket ağrıyor olurum herhaldeYok yapmadım
Sizin noldu sonuçTabiki gelişebilir gelişmezse bikaç gün sonra bile büyümeye devam eder .
Bende bu ay klomen kullandım büyümedi yeterince 1 hafta sonra gel dedi o zaman büyümüştü ovitrelle vuruldum 2 haziranda bugün test yapmak istedim negatif çıktı.İnşallah sizinki tutar
Noldu sonuç canımRica ederim benden famera kullandım çatlatma iğnemi oldum bekliyorum inşallah güzel haberlerle geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?