- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
Maalesef olmadıNoldu sonuç canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef olmadıNoldu sonuç canım
YaaMaalesef olmadı
Hayırlısı olsun tekrar fameraya başladım bu sefer iğnesiz denicem
Aynen canım hayırlısı olsun inşallah bu defa güzel sonuçlar alırsınHayırlısı olsun tekrar fameraya başladım bu sefer iğnesiz denicem
Aminn güzel haberler alalımAynen canım hayırlısı olsun inşallah bu defa güzel sonuçlar alırsın
Amin inşallahAminn güzel haberler alalım
Amin inşallah canımKızlar bizim de olmadı bu ay artık önümüzdeki ay olsun inşallah diyelim
Amin inşallah canım
Yaa çatlatma iğnesinden 14,16 sonra gebelik yoksa adet olunur yazıyor internette gecikme olmazmış doğru mu acaba yoksa adetde gecikme yaşayabilirmiyizAminn güzel haberler alalım
Valla canım ben 19.gunumde adet oldum bende öyle okuyunca internette kan vermeye gittim belirtim de vardır 1.2 çıktı adetlerim de gecikmez zaten tam normalde olduğum gün oldum iğneden sonra kesin 14nde olmuyormuş onu öğrendimYaa çatlatma iğnesinden 14,16 sonra gebelik yoksa adet olunur yazıyor internette gecikme olmazmış doğru mu acaba yoksa adetde gecikme yaşayabilirmiyiz
Anladım canım benim dün adet olacakmış gibi ağrım oldu bugün geçti sadece beyaz akıntım var ve ayakta fazla durunca sırt ağrısı oluyorValla canım ben 19.gunumde adet oldum bende öyle okuyunca internette kan vermeye gittim belirtim de vardır 1.2 çıktı adetlerim de gecikmez zaten tam normalde olduğum gün oldum iğneden sonra kesin 14nde olmuyormuş onu öğrendia
Aynı belirtileri yaşadım 4 gün boyunca adet ağrısı çektim ha geldi ha gelecek diye bütün günüm lavaboda geçti bel, kasık, bacak ağrılarım da cabası sonra kan negatif ve arkasından adet oldumA
Anladım canım benim dün adet olacakmış gibi ağrım oldu bugün geçti sadece beyaz akıntım var ve ayakta fazla durunca sırt ağrısı oluyor
Yaa benim normalde bu kdr adet sancısı çektikten sonra olurdum bugün adet günüm gecikti bekleyeceğim haftaya pazartesiye kdr olmazsam öyle giderim doktoraAynı belirtileri yaşadım 4 gün boyunca adet ağrısı çektim ha geldi ha gelecek diye bütün günüm lavaboda geçti bel, kasık, bacak ağrılarım da cabası sonra kan negatif ve arkasından adet oldum
Canım bir test yapsana çıkar zatenYaa benim normalde bu kdr adet sancısı çektikten sonra olurdum bugün adet günüm gecikti bekleyeceğim haftaya pazartesiye kdr olmazsam öyle giderim doktora
Doktoruma yazdım o da yap dedi yarın sabaha kdr olmazsam yapıcamCanım bir test yapsana çıkar zaten
Aynen canım bize haber etDoktoruma yazdım o da yap dedi yarın sabaha kdr olmazsam yapıcam
Olur canım eşimde bekle cuma gününe kdr diyor kesinleşsin öyleAynen canım bize haber et
Bize burdan yazarsın inşallah bebisin vardır canimOlur canım eşimde bekle cuma gününe kdr diyor kesinleşsin öyle
Ayy inşallah ama adet olacak gibiyim de bilmiyorum ya benim 2 ayda bir 2 gün aksar adetim çok da sevinmek istemiyorumBize burdan yazarsın inşallah bebisin vardır canim