Arkadaşlar merhaba, ben yaklaşık 1 yıldır evliyim ve deli gibi bebek sahibi olmak isteyen birisiyim. İlk zamanlar pek önemsemedim ama sonlara doğru hala olumlu bi gelişme olmayınca doktorun yolunu tuttum. 2 ay üst üste ultrason ile yumurtalık takibi yapıldı ve ikisindede doktorum yumurtlama olmadığını söyledi. Allah izin verirse önümüzdeki adetin 2.günü klomen ile tedaviye başlayacağız. Kafama takılan soru şu; ben her ay, günü gününe düzenli olarak adet gören birisiyim böyleyken bile yumurtlama olmaması sizce normalmi. Birde 5 ay önce sigarayı tamamen bıraktım ve malesef 12 kilo gibi bir artış söz konusu oldu bende. Acaba ani kilo alımıyla bir alakası olabilirmi. Bu arada gerekli testlerin hepsi yapıldı ve doktorum hepsi çok güzel dedi. Şimdi adet olmayı bekliyorum doktora gitmek için. Buna benzer bişey yaşayan yada bilgisi olup benimle paylaşabilecek birisi varsa çok memnun olurum.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
yumurta gelişimi bozukluğu
- Konu Sahibi sevgi5781
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek tedavisi gebelik tedavisi