E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
sevgili belinay gerçekten içinde olduğumuz durum oldukça zor.en başta vermiş olduğun bilgilerden dolayı sağol.bende netten çok araştırdım ve kıbrıs tüpbebek merkezinin istanbulda bürosu var .bizi oraya birgünlüğüne çağırdılar.tahlil yapılacakmış ve bize en uygun donör bulunacakmış.bende dün egeüniversitesi tüp bebek merkezine gittim.ordaki dosya bilgilerimi alabilmek için,dilekçe vermem gerekliymiş.tahminen on onbeş güne kadar epikriz raporu elimizde olacak.bakalım bizde o zaman kadar düşüneceğiz.hepimizin hakkında hayırlısı olsun canımarkadaşım seni en iyi anlaycaklardan biriyim biz de de eşimin böyle bir problemi var 3 aşılama 6 kez tüp bebek denedik ve eşimde sperm donasyonu istiyor ben kararsızım.çevrende böyle birini bulman zor çünki hiç kimse açıklamak istemiyor.biz de arştrıyoruz bir taraftan eşim kararımı bekliyor ya benim annelik hakkımı almayacak ayrılacağız ya donasyon teklifini kabul edecğim rahat karar vereyim diye beni bir başıma bırakıp gitti.
orada 7 merkez var savaş bey ,halil ibrahim bey ve doğuşun iyi olduğu söyleniyor.diğerleri yeni ve oldukça tecrübesizler.fiyatlar malum çok uçuk.
insanların bizi anlamasını beklemiyorum onların ümidi var deniyorlar. evlatlık biz de düşünmüştük.ve önerilen çocuk dedesi tarafından annesi hamile bırakılarak dünayaya gelen bir çocuktu .adam ve öz kızının çocuğu hani nerden geldiği belli değil deniyor donasyon için evlatlıkta ne kadar garantili gördük asla..hepsi için söylenemez belki ama gözüm korktu.üstelik sizden birinin parçası olacak.birlikte hamileliği yaşayacaksınz ve sosyal baskı olmayacak.bunlar ikna için eşimin söyledikleri benim de kabul etmeye çalıştıklarım.ama bir taraftan da dinen caiz değil işte içime sinmiyor. eşim ben bu durumda başakasıyla evlenemem seni seviyorum benim babalık hakkımı elimden alma diyor onu seviyorum kaç gündür yok ve ne yapacağımı bilmiyorum eşin razıysa gerisinin ne önemi var önemli olan emekse...
hoşbulduk teşekkürler canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah,bende irtibat numarası selda albay 0212240 3561 valikonağı cad valikonağı plaza no 173/b blok nişantaşı .bize beşbin euoro fiyat çıkardılar seyahat ve ilaç hariç .ayrıca ben özel mesaj bölümüne girdim fakat açmayı beceremedim yardım edermisin?kaydirigubbakcemile5catycim hoşgeldin geldiğini belinaydan öğrendim ve hemen senin yazına koştum. malum biliyorsun bizim gibiler azınlıkta ve bizi birçok arkadaşımızın anlayabildiğini sanmıyorum. bende aynı şeyden muzdaribim. eşimin kanser tedavisi sonra bir daha bebek şansımız kalmadı. diyeceksin kemoterapiden önce dondursaydınız diye. eşim testis kanseriydi. canli sperm olayı tamamen bitmişti buna rağmen 2 kez denedik boşuboşuna. benim eşimde belinayın eşi gibi donasyon istiyor. bende 2 senelik zor bir bekleyişten sonra kararımı verdim. bizde şu anda araştırıyoruz. bunları belinayla özelde paylaşıyoruz. sende özelini açarsan daha detaylı konuşabiliriz. ayrıca kıbrıs tüp bebek merkezinin telini yazarsan memnun olurum. bende bir yeri aradım. nişantaşında bir yer. 3500 transfer, 1500 konaklama uçak 1000ilaçlar yanı bana 7 8 bin euro civarı bir para çıkardı. 4 gün 5 gece kalıyormuşsun. ilk burada yumurta takip işlemi yapılıyor. kıbrısa gittiğinin ertesi günü yumurta toplanıyor. 2 gün bekleyip 3. gün transfer yapılıyor 1 gün dinlenip ertesi günü dönüyorsun bana anlatılan bu. amerikanı sordum. sadece transfere 5000 euro dedi. belineyda amerikan için olumlu konuşmadı. aslında benim dr um eğer böyle bişey düşünürsen gel demişti. birde onunla konuşmayı düşünüyorum. bilgi aldıkça bizede haber ver olurmu canım
hoşbulduk teşekkürler canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah,bende irtibat numarası selda albay 0212240 3561 valikonağı cad valikonağı plaza no 173/b blok nişantaşı .bize beşbin euoro fiyat çıkardılar seyahat ve ilaç hariç .ayrıca ben özel mesaj bölümüne girdim fakat açmayı beceremedim yardım edermisin?kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?