Yumurta dönüsyonu ve kibris tüp bebek merkezi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
selam arkadaşlar .14 senelik evliyiz malesef tüm çabalarımıza rağmen.bebeğimiz olmadı ve en son tüp bebek uygulamamızda on yumurta toplandı.bunların yedi tanesi döllendi ,ama embriyolarda anomali gözlemledikleri için,genetikğe yönlendirdiler ve embriyolara pgd uygulandı.sonuçsa yedi tane embriyonun hepsinde trizomi ,monozomi yani kimisinde kromozom fazlalığı kimisindede eksikliğ çıktı.yani özürlü bebek olma ihtimali olduğundan.transfer edilemedi.bunun eşimdenmi bendenmi kaynaklandığını .genetik çözemedi.fakat byologların söylemesine göre,yumurtalar daha sperm verilmeden önce.anormallikler sergilemiş.kısacası yumurtalardan kaynaklanıyor .büyük bir ihtimalle.buna karşı yapılan tahlil sonucunda.eşimle ikimizin kromozom sayıları normal çıktı.kısacası artık normal tüp bebek uygulama ihtimalimiz düşük denesekte yine aynı hayal kırıklığını yaşayabiliriz.bir ara evlatlık edinmek istedim.fakat şuan istemiyorum.kıbrıstaki tüp bebek merkezini araştırdım.dinen başkasının yumurtasıyla tüp bebek uygulamak cazi değil,bilincindeyim ama eşimle yaşadığımız sorunlar gerek çevre beni buna mecbur bıraktı.yumurta bağışıyla tüp bebek beşbin euromuş.seyahat hariç ,çevrenizde kıbrısa giden veya yakınları giden varmı.ortamları nasıl bilgi istiyorum.teşekkürler

canım gerçekten zor bı karar ama herşeye rağmen ben bu aşamada yanı benım fıkrımm senın fıkrıne saygım var yanı ben evlatlık alma taraftarıyımm kımın yumurtası o kim hartalık taşıyo mu bılemıyıruz gerçekten zor yolun açık ols ..............

hihoyyyt sevgili belinay gerçekten içinde olduğumuz durum oldukça zor.en başta vermiş olduğun bilgilerden dolayı sağol.bende netten çok araştırdım ve kıbrıs tüpbebek merkezinin istanbulda bürosu var .bizi oraya birgünlüğüne çağırdılar.tahlil yapılacakmış ve bize en uygun donör bulunacakmış.bende dün egeüniversitesi tüp bebek merkezine gittim.ordaki dosya bilgilerimi alabilmek için,dilekçe vermem gerekliymiş.tahminen on onbeş güne kadar epikriz raporu elimizde olacak.bakalım bizde o zaman kadar düşüneceğiz.hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım

catycim hoşgeldin geldiğini belinaydan öğrendim ve hemen senin yazına koştum. malum biliyorsun bizim gibiler azınlıkta ve bizi birçok arkadaşımızın anlayabildiğini sanmıyorum. bende aynı şeyden muzdaribim. eşimin kanser tedavisi sonra bir daha bebek şansımız kalmadı. diyeceksin kemoterapiden önce dondursaydınız diye. eşim testis kanseriydi. canli sperm olayı tamamen bitmişti buna rağmen 2 kez denedik boşuboşuna. benim eşimde belinayın eşi gibi donasyon istiyor. bende 2 senelik zor bir bekleyişten sonra kararımı verdim. bizde şu anda araştırıyoruz. bunları belinayla özelde paylaşıyoruz. sende özelini açarsan daha detaylı konuşabiliriz. ayrıca kıbrıs tüp bebek merkezinin telini yazarsan memnun olurum. bende bir yeri aradım. nişantaşında bir yer. 3500 transfer, 1500 konaklama uçak 1000ilaçlar yanı bana 7 8 bin euro civarı bir para çıkardı. 4 gün 5 gece kalıyormuşsun. ilk burada yumurta takip işlemi yapılıyor. kıbrısa gittiğinin ertesi günü yumurta toplanıyor. 2 gün bekleyip 3. gün transfer yapılıyor 1 gün dinlenip ertesi günü dönüyorsun bana anlatılan bu. amerikanı sordum. sadece transfere 5000 euro dedi. belineyda amerikan için olumlu konuşmadı. aslında benim dr um eğer böyle bişey düşünürsen gel demişti. birde onunla konuşmayı düşünüyorum. bilgi aldıkça bizede haber ver olurmu canım

hoşbulduk teşekkürler canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah,bende irtibat numarası selda albay 0212240 3561 valikonağı cad valikonağı plaza no 173/b blok nişantaşı .bize beşbin euoro fiyat çıkardılar seyahat ve ilaç hariç .ayrıca ben özel mesaj bölümüne girdim fakat açmayı beceremedim yardım edermisin?kaydirigubbakcemile5

caty80 cim burayı ne zamandır bende aramak istiyordum ama senden aldım şimdi bilgileri. burası istersen senin otel uçak havayolu otel trasferi ni karsılıyor. ama tabii daha pahalı oluyor. bunlariçinde yaklaşık 1500 euro civarı bi rpara çıkartıyorlar. bizim buradaki hazırlanma sürecimizde kullanacağımız ilaçlar var onlarda 1000 euro civarı dediler. yani 7500 ü gözden çıkarmak lazım galiba. tabi bunun içinde para lazım :) ne diyim Allah yardımcımız olsun.:uhm:
bu arada özelede girmeye çalış emi

eğer özelden görüşebilirsek çok memnun olucam umudayeşerençiçekler

umutdayeşerençiçekler bebişlerin çok ama çok tatlı.... özeline ve profil kısmına mesajlar bıraktım canım. okursun emi...

arkadaslar tum yorumları okuduktan sonra dunya tup bebek merkezı hakkında bazı yorumlar yapmak ıstıyorum. ben kıbrısta arkadasım ıcın yumurta bagısı yaptım ve bahsedılen 7 merkezle de muhattab oldum. aralarında en yuksek oranlara sahıp olan dunya tup bebektır cunku doktor berk bey ve ekıbı cok tıtız calısıyolar. bana yaptıkları tetkıkler ve doldurttukları forumlar dıger merkezlere gore cok daha detaylıydı. yumurtlama surecınde cok takıp edıldım duzenlı kan verdım ve hormonlarımla ılgılı hersey ızlendı. ayrıca ekıp ılacları nasıl kullanmam gerektıgınden aldıgımız her ılacı nıcın alıyor olduguma kadar benı ozel odaya alıp ılgılendı. ekıp o kadar profesyonelkı 7 24 her sorunuz ve sorununuz ıcın ulasabılıyorsunuz. doktor beyın tıtızlıgı dıkkatlılıgı cok ıyıydı cok profesyoneldı. bızım transefımızde basarı saglandı. ayrıca dıger merkezlerın cogunda olmayan bı sans tanıyorlar o da alıcı cocugunun gelecekte rahatsızlanması konusunda eger verıcı bu sıkkı bana ulasabılır olarak ısaretlemısse verıcıye ulasabılıyor olması. dıger doktorların cogunun uyguladıkları kısa donem protokol verıcının cok yumurtlamasını saglıyor ama yumurtalarda kalıtesızlık olabılıyor. doktor berk beyın verıcıyı bu konuda hazırlama seklı cok farklı detaylı ve takıplı oldugu ıcın yuksek yuzdelerde basarı saglamıslar. bu konuyu cok arastırmıs bırı olarak burayı tavsıye edıyorum

erhaba arkadaşlar bende yumurta nakli yaptırmak istyorum .Ama hangi merkeze gitmeliyim karar veremedim o kadar para harcayınca insan boş dönmek istemiyor tabi sağlıklı olması en önemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…