Yumurta dondurmaya 90 bin tl dediler

Kızlar ben bu ayın başında transfer oldum taze transfer aynı zamanda yumurta toplama işlemi yapıldı. Fiyat aynı şekilde sanırım Ocak ayı fiyatları geçerli hala zam yapmadık eski fiyatlardan gidiyoruz dediler ben geçen seneden beri oradayım ve gerçekten fiyatlar Ocak ayındakilerden aynı. Ama bekar kadınlar için sadece yumurta toplanıp evlendikten sonra kullanım için sorulmuşsa belki o fiyat olabilir ama biz embriyo için 18 bin ödedik sanırım

İstanbulda tüm Memorial ücretleri aynı mı acaba ya

Ben Bahçeci ile görüştüm bugün tüp bebek tedavisinin fiyatının 75.000 TL olduğunu söylediler. Eğer fazla ebriyo gelişip; ilk tedavi başarısız sonuçlanıp da tekrar tüp bebek yaptırılacak olursa tüp bebek fiyatının 37.000 Tl olduğunu söylediler

Sizin değerleriniz neydi ben çok kararsızım 2 oğlum var amh 0.29 fsh 13 tü en son 2 ay önce adetimin 2. Günü gittigimde 5 yumurta vardı biri 13 mm di bir kızım olsun çok isterim napsam dondursammi

Bende o kadar kararsizimki napsam diye

Bende o kadar kararsizimki nap
İstanbulda tüm Memorial ücretleri aynı mı acaba ya
Memorial ı aradim evlilere dondurma islemi yapmadiklarini soylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…