- 23 Ağustos 2024
- 230
- 38
- 28
-
- Konu Sahibi Kadriyetaycurr
ben memoriali öneririm gerçekten işinde iyiler en azından bir fiyat alırsın güncel fiyatlarını bilmiyorum ama ilgili ve işlerinde iyi doktorlar varNormalmi kızlar ilaçlar ve muayene hariç bahceci hastanesi başka öneriniz olurmu
Şaka mı bu 90 bin TL nedir ya benim 8 embriyo donduruldu 10.500 TL dondurma parası verdim. İnanamıyorum şuan bir yanlışlık olmasın tüp bebek tedavi ücretinin 2 katı dondurma parası mi olurNormalmi kızlar ilaçlar ve muayene hariç bahceci hastanesi başka öneriniz olurmu
Opu+dondurma olmasın? Opu fiyatları ortalama 60-70bin falandır çünkü. Dondurma da 10 bin civarı desek anca öyle tutuyor.Normalmi kızlar ilaçlar ve muayene hariç bahceci hastanesi başka öneriniz olurmu
Yok cnm doğru bende şaşırdımŞaka mı bu 90 bin TL nedir ya benim 8 embriyo donduruldu 10.500 TL dondurma parası verdim. İnanamıyorum şuan bir yanlışlık olmasın tüp bebek tedavi ücretinin 2 katı dondurma parası mi olur
Allah allah neden bana bu kadar ucuk fiyat verdiler bende anlamadımŞişli memorial sayfasında ,yeni ücretlendirmeleri gördüm, siz de bakabilirsiniz, son sayfalarda.. bekarlar için yumurta dondurma 64500 tl. olarak yazılmış. Siz de sanırım daha sonra tüp bebek yapmak üzere yumurta donduracaksınız. arkadaşların bahsettiği 10 bin ücretleri, embriyo dondurma olsa gerek.. Şişli memorialda tüp bebek zaten 78500 civarında.
Yumurta dondurma dedim cnm opu ne oluyorOpu+dondurma olmasın? Opu fiyatları ortalama 60-70bin falandır çünkü. Dondurma da 10 bin civarı desek anca öyle tutuyor.
Bir sorayım cnm orayada peki cinsiyet belirleyebiliyorlarmi acababen memoriali öneririm gerçekten işinde iyiler en azından bir fiyat alırsın güncel fiyatlarını bilmiyorum ama ilgili ve işlerinde iyi doktorlar var
Opu yumurta toplama oluyor. Komple hepsi dahil fiyat mı acaba diye düşündüm.Yumurta dondurma dedim cnm opu ne oluyor
Yumurtalari toplayıp donduracaklar işte zaten toplamadan nasıl dondurulacakki:))Opu yumurta toplama oluyor. Komple hepsi dahil fiyat mı acaba diye düşündüm.
Bende 2 gün önce aradım Amh ım 0.29 erken menepoz riskim var heyetten kağıt alın dedi sonra 90 bin tl fiyat verdi yıllık bakım ücreti de 4500 TL dedi muayeneler ilaçlar hariç dediBahçecide Ebru öztürke gittim yumurta dondurma yıllık 18 bin tl idi (1 ay önce gittim) ancak geçenlerde zam gelmiş son fiyatı öğrenmedim. 90 bin için size bir kağıt verdiler mi genelde fiyat kağıdı veriyorlar. Amh dusuklugunuz mü var bu sebeple mi dondurmak istiyorsunuz
Yok hayır sordum hatta bunun içinde tüp bebek fiyatı yok değilmi diye yok dedilerGeçen Aralık ayında Memorial Antalya da 14500' dondurduk ki oda yumurta sayım biraz fazlaydı diye hadi fiyat güncellemesi olsun 20 25 bin olsun en fazla
size söylenen fiyat çok çok yüksek acaba genel tedavi için mi dedilerde siz yanlış anladınız
Yok özellikle sordum tüp bebek fiyatı içindemi diye yok dedilerGeçen Aralık ayında Memorial Antalya da 14500' dondurduk ki oda yumurta sayım biraz fazlaydı diye hadi fiyat güncellemesi olsun 20 25 bin olsun en fazla
size söylenen fiyat çok çok yüksek acaba genel tedavi için mi dedilerde siz yanlış anladınız
E o zaman normal. Siz dondurma diyince herkes tek dondurma olarak anlamış, çünkü tüp bebekte tüm işlemlerin fiyatını ayrı verirler. Dondurmayı ayrı söyler atıyorum 10bin der, opuyu ayrı söyler gibi gibi.Yumurtalari toplayıp donduracaklar işte zaten toplamadan nasıl dondurulacakki:))
Direk gidip görüşün bence muhtemelen yanlış söylemiştir yada yanlış anlamışsınızdır. yumurta toplama islemi+ yumurta dondurma ilk girişte 18 bin yıllık bakım ücretini hatırlamıyorum bu resimdeki kağıt bahçecideki tüp bebek kordinatöründen aldığım kağıt. Tüp bebek bile o bahsettiğiniz fiyat değilBende 2 gün önce aradım Amh ım 0.29 erken menepoz riskim var heyetten kağıt alın dedi sonra 90 bin tl fiyat verdi yıllık bakım ücreti de 4500 TL dedi muayeneler ilaçlar hariç dedi
Bu kağıdı ne zaman aldınız? Güncel fiyatlar mı?Direk gidip görüşün bence muhtemelen yanlış söylemiştir yada yanlış anlamışsınızdır. yumurta toplama islemi+ yumurta dondurma ilk girişte 18 bin yıllık bakım ücretini hatırlamıyorum bu resimdeki kağıt bahçecideki tüp bebek kordinatöründen aldığım kağıt. Tüp bebek bile o bahsettiğiniz fiyat değil