Yumurta dondurmaya 90 bin tl dediler

Cnm bu hangi tarih birde seninki embriyo benimki yumurta

Tüp bebek fiyatı buna dahil değil sadece toplayıp dondurma ücreti bu tüp bebek olursa extra fiyat dedi

Cnm ben göremedim sayfada

2 cocugunuz var zaten, kızlar sanırım ki 3cü için yumurta dondurmayı istiyorsunuz. Erkek cocuk için mi bunca çaba:/Ne fark var, evlat evlattır, sizi düşünmeyen eşi erkek evlatla mı odullendıreceksınız, emin olun degmez, sunnet annesi olma ayrıcalığı için bile

Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler in 4803.sayfasında, üye cgdm5525 fotograf paylaşmış. bende orada gördüm. yapabilirsem aynı fotoyu buraya da koymaya çalışayım. Kendisine teşekkür ederiz ayrıca, güncel fiyat bilgisi paylaştığı için. (Üye etiketlemeyi bilmiyorum, keşke etiketleyebilseydim onu da..)

Eklentiler

• IMG_3638.jpeg
    272 KB · Görüntüleme: 47
Rica ediyorum, günlük sohbetinizi yapmak için, ben de düşüncemi söyleyeyim diye tüp bebek sayfalarına girmeyiniz. Forumda düşünce ve önerilerinizle katkı sunacağınız binlerce konu var, oralara zamanınızı harcayınız. Tüp bebek vb konular hakkında birşey biliyorsanız cevap verirsiniz, bilmiyorsanız okur geçersiniz. Bizler zaten sağlığımızla ve gelecekle ilgili olarak yeterince kaygılıyız, hedef-motivasyonumuzu yüksek tutmaya, doğru bilgilenmeye çalışıyoruz. Mesajınız sanırımla başlamış ama sonra çeşitli ithamlarla, kişisel tahminlerinizle devam etmiş. Ben düşük rezervli üyeleri elimden geldiğince takip ediyorum, bu üye daha 28 yaşında ve iki oğlum var diye yazmış daha önce. kendisi de mesajı gördüğünde cevap yazar zaten. Size yazmamın sebebi biz bu sayfalarda doğru bilgi kırıntısı ve tecrübeleri öğrenmek için çabalıyoruz, anlayışlı olmanızı rica ederim. Sağlıcakla kalın..

Hayır 2 oğlum var eşime neden ödül olsun bir kızım olsun istiyorum sadece o düşünmeme mevzusu öyle değil tabiki farklı olaylar var uzun hikaye

Teşekkür ederim cevabınız için bazı insanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum ne hakla insanların hayatlarını yargiliyorlar gerçekten anlamıyorum

Ben memorial hastanesini aradım evli çiftlere yumurta dondurmuyoruz dedi bana 2 3 gün önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…