- 23 Ağustos 2024
- 230
- 38
- 28
-
- Konu Sahibi Kadriyetaycurr
Cnm bu hangi tarih birde seninki embriyo benimki yumurtaDirek gidip görüşün bence muhtemelen yanlış söylemiştir yada yanlış anlamışsınızdır. yumurta toplama islemi+ yumurta dondurma ilk girişte 18 bin yıllık bakım ücretini hatırlamıyorum bu resimdeki kağıt bahçecideki tüp bebek kordinatöründen aldığım kağıt. Tüp bebek bile o bahsettiğiniz fiyat değil
Tüp bebek fiyatı buna dahil değil sadece toplayıp dondurma ücreti bu tüp bebek olursa extra fiyat dediE o zaman normal. Siz dondurma diyince herkes tek dondurma olarak anlamış, çünkü tüp bebekte tüm işlemlerin fiyatını ayrı verirler. Dondurmayı ayrı söyler atıyorum 10bin der, opuyu ayrı söyler gibi gibi.
2 yumurta derken adet olarakmi fiyat hesapliyorlar yoksa 2 seferlik toplama sonucumuMemorial' de 2 yumurta dondurmaya 23 bin küsür ödedik (6 ay önce) . 90 bin TL çok.
Eylülün 4 ünde görüştüm ancak bende sonra zam geldi onun için aradılar ancak görüşmeye gitmedimBu kağıdı ne zaman aldınız? Güncel fiyatlar mı?
4 eylülde aldım ancak benden sonra zam yaptıklarını ilettiler. Yumurta dondurma fiyatı olarak gösterdi bunu oradaki kordinatör muhtemelen aynı işlem olduğu içinCnm bu hangi tarih birde seninki embriyo benimki yumurta
Şaşırdım gerçekten ben bu ücreti ödedim artı yılık bakım ücretini de sorduğumda 5 yıllık bı ücret bu bakım ücretini almıyoruz demişlerdi tabi şimdi aynı mi bilememYok özellikle sordum tüp bebek fiyatı içindemi diye yok dediler
Yıllık 4500 TL bakım ücreti dediler siz ne zaman odemistinizŞaşırdım gerçekten ben bu ücreti ödedim artı yılık bakım ücretini de sorduğumda 5 yıllık bı ücret bu bakım ücretini almıyoruz demişlerdi tabi şimdi aynı mi bilemem
Geçen aralık ayındaYıllık 4500 TL bakım ücreti dediler siz ne zaman odemistiniz
Cnm ben göremedim sayfadaŞişli memorial sayfasında ,yeni ücretlendirmeleri gördüm, siz de bakabilirsiniz, son sayfalarda.. bekarlar için yumurta dondurma 64500 tl. olarak yazılmış. Siz de sanırım daha sonra tüp bebek yapmak üzere yumurta donduracaksınız. arkadaşların bahsettiği 10 bin ücretleri, embriyo dondurma olsa gerek.. Şişli memorialda tüp bebek zaten 78500 civarında.
2 cocugunuz var zaten, kızlar sanırım ki 3cü için yumurta dondurmayı istiyorsunuz. Erkek cocuk için mi bunca çaba:/Ne fark var, evlat evlattır, sizi düşünmeyen eşi erkek evlatla mı odullendıreceksınız, emin olun degmez, sunnet annesi olma ayrıcalığı için bileCnm ben göremedim sayfada
Cnm ben göremedim sayfada
Rica ediyorum, günlük sohbetinizi yapmak için, ben de düşüncemi söyleyeyim diye tüp bebek sayfalarına girmeyiniz. Forumda düşünce ve önerilerinizle katkı sunacağınız binlerce konu var, oralara zamanınızı harcayınız. Tüp bebek vb konular hakkında birşey biliyorsanız cevap verirsiniz, bilmiyorsanız okur geçersiniz. Bizler zaten sağlığımızla ve gelecekle ilgili olarak yeterince kaygılıyız, hedef-motivasyonumuzu yüksek tutmaya, doğru bilgilenmeye çalışıyoruz. Mesajınız sanırımla başlamış ama sonra çeşitli ithamlarla, kişisel tahminlerinizle devam etmiş. Ben düşük rezervli üyeleri elimden geldiğince takip ediyorum, bu üye daha 28 yaşında ve iki oğlum var diye yazmış daha önce. kendisi de mesajı gördüğünde cevap yazar zaten. Size yazmamın sebebi biz bu sayfalarda doğru bilgi kırıntısı ve tecrübeleri öğrenmek için çabalıyoruz, anlayışlı olmanızı rica ederim. Sağlıcakla kalın..2 cocugunuz var zaten, kızlar sanırım ki 3cü için yumurta dondurmayı istiyorsunuz. Erkek cocuk için mi bunca çaba:/Ne fark var, evlat evlattır, sizi düşünmeyen eşi erkek evlatla mı odullendıreceksınız, emin olun degmez, sunnet annesi olma ayrıcalığı için bile
Hayır 2 oğlum var eşime neden ödül olsun bir kızım olsun istiyorum sadece o düşünmeme mevzusu öyle değil tabiki farklı olaylar var uzun hikaye2 cocugunuz var zaten, kızlar sanırım ki 3cü için yumurta dondurmayı istiyorsunuz. Erkek cocuk için mi bunca çaba:/Ne fark var, evlat evlattır, sizi düşünmeyen eşi erkek evlatla mı odullendıreceksınız, emin olun degmez, sunnet annesi olma ayrıcalığı için bile
Teşekkür ederim cevabınız için bazı insanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum ne hakla insanların hayatlarını yargiliyorlar gerçekten anlamıyorumRica ediyorum, günlük sohbetinizi yapmak için, ben de düşüncemi söyleyeyim diye tüp bebek sayfalarına girmeyiniz. Forumda düşünce ve önerilerinizle katkı sunacağınız binlerce konu var, oralara zamanınızı harcayınız. Tüp bebek vb konular hakkında birşey biliyorsanız cevap verirsiniz, bilmiyorsanız okur geçersiniz. Bizler zaten sağlığımızla ve gelecekle ilgili olarak yeterince kaygılıyız, hedef-motivasyonumuzu yüksek tutmaya, doğru bilgilenmeye çalışıyoruz. Mesajınız sanırımla başlamış ama sonra çeşitli ithamlarla, kişisel tahminlerinizle devam etmiş. Ben düşük rezervli üyeleri elimden geldiğince takip ediyorum, bu üye daha 28 yaşında ve iki oğlum var diye yazmış daha önce. kendisi de mesajı gördüğünde cevap yazar zaten. Size yazmamın sebebi biz bu sayfalarda doğru bilgi kırıntısı ve tecrübeleri öğrenmek için çabalıyoruz, anlayışlı olmanızı rica ederim. Sağlıcakla kalın..
Ben memorial hastanesini aradım evli çiftlere yumurta dondurmuyoruz dedi bana 2 3 gün önceTüp Bebek Merkezleri - Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler
Anladım canım bende devlet hastanesinde çekilmiştim 4 sene boyunca o filmin sonuçta normal yazan hsg raporuna bakıp benim tedavimi öyle yönlendirmişlerdi. Sende bi sıkıntı yok eşini değerlendircez dediler sürekli sürekli spermogram istediler değerler çok kötü olmamasına rağmen varikosel...www.kadinlarkulubu.com Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler in 4803.sayfasında, üye cgdm5525 fotograf paylaşmış. bende orada gördüm. yapabilirsem aynı fotoyu buraya da koymaya çalışayım. Kendisine teşekkür ederiz ayrıca, güncel fiyat bilgisi paylaştığı için. (Üye etiketlemeyi bilmiyorum, keşke etiketleyebilseydim onu da..)
Sadece dondurma icin mi ? Bir yanlislik olmasin yahu kactane donduracaksiniz? Ben bi sene once 3 tane dondurdum acibademde 3500 fln vermistim .Normalmi kızlar ilaçlar ve muayene hariç bahceci hastanesi başka öneriniz olurmu
Bunu simdi okudumYumurtalari toplayıp donduracaklar işte zaten toplamadan nasıl dondurulacakki:))
Bunu simdi okudumyoksa sadece dondurma mumkun degil. Toplama ve dondurma 90 bin olabilir cok artti fiyatlar. Maalesef
Toplamadan nasıl donduracaklarki:/Bunu simdi okudumyoksa sadece dondurma mumkun degil. Toplama ve dondurma 90 bin olabilir cok artti fiyatlar. Maalesef
Tabiki toplamadan donduramazlar ama toplattiniz da dondurma kismi icin osylediniz zannettim . Yoksa bende 5 kere yaptirdim bayagi bilgim var bu konudaToplamadan nasıl donduracaklarki:/