Biraz ertelemek durumunda kaldım. Ekim ayında inşaallahCanm bi gelişme oldu mu?
İnş kalbine göre olur.Biraz ertelemek durumunda kaldım. Ekim ayında inşaallah
Yumurta kalitesi düşük Yaşım itibari ile. Değerlerimde bir sıkıntı yok şükürİnş kalbine göre olur.
Rezerv azlığı, fsh yüksekliği miydı sende de, değerlerin kaçtı?
Benimde 3 yıl olacak olmuyor.
Amh fsh kaçtı, ve yaş?Yumurta kalitesi düşük Yaşım itibari ile. Değerlerimde bir sıkıntı yok şükür
Amh hiç bakılmadı. Fsh 16 yaş 44Amh fsh kaçtı, ve yaş?
Benzeriz, Dr kalite için hiç bi şey yapamayız mi dedi?Amh hiç bakılmadı. Fsh 16 yaş 44
Ben vita alterada embriyo donasyon yaptırdım. İlk denememdi. 5aa ve 4 aa 2 adet 5. Gün embriyoları transfer edildi.çok şükür Şimdilik sorun yok. 8. Haftamızın içindeyiz. Dün minnoşlarımın kalp atışlarını duydum
fiyat nekadar odediniz
Ablacım ben sizi etiketledim ama fiyatını bilemem, sanırım biraz pahalıfiyat nekadar odediniz
yazının sahıbı siz değimisinnz hamile olanAblacım ben sizi etiketledim ama fiyatını bilemem, sanırım biraz pahalı
hayır ben sizi buradaki yazıları okumanız için etiketledim, bakın vita altera varmış Lefkoşa'da, netten telefon numarasını bulup arayıp bilgi alabilirsiniz fiyat hakkındayazının sahıbı siz değimisinnz hamile olan
neden erteledinBiraz ertelemek durumunda kaldım. Ekim ayında inşaallah
Maddi bakımdanneden erteledin
Hanımlar merhaba . 26 yaşındayım dogustan yumurtalıklarım yok . istanbulda muayene için brüksel tüp bebek merkezinde hüsamettin hocaya gidiyorum çokta memnun kaldım . Muayeneler sonucunda kıbrısta yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdik. fakat benim rahmim normalden daha küçük ve bu yüzden riskli olabilecegini söylediler . kendileri doğus tüp bebek merkeziyle anlasmalıymıs fakat ben yorumlara bakarak orayla tedavi olmayacagımı söyledim. şuanda arastırma içerisindeyim ve vita tüp bebek merkeziyle görüşüyorum . cok fazla yer arastırdım ama en icime sinen burası oldu . aranızda burayla görüşen yada tedavi olan var mı acaba
Merhaba! bana bilgi veririmisiniz
dr. Hit ile anlaştık. Doğum kontrol ilacım bugün bitti. Adet olmayı bekliyorum . 2.günü estrofem kullanmaya başlıcam bakalım rahmim be kadar kalınlasıcak görücez. İnşallah iyi giderse 11 aralıkta halil beyle görüşmemiz ona göre ilerleyecegiz. Çok araştırdım artık beynim yanmıstı . Ama halil beyle yüz yüze görüşünce güven oluştu . Cok nerdiven altı yer var ve göremiyoruz öncesinde. Hiç degilse halil beyin istanbulda bi kliniği var ve gidip görme sansı bulduk. Yüz yüze konustuk. İnşallah hayırlı sonuclar alırız
Canım o arkadaş değilMerhaba! bana bilgi veririmisiniz
Merhaba, hangi konuda bilgi vereyim ablacım, yardımcı olmaya çalıştım da okumuyorsunuzMerhaba! bana bilgi veririmisiniz
dr. Hit ile anlaştık. Doğum kontrol ilacım bugün bitti. Adet olmayı bekliyorum . 2.günü estrofem kullanmaya başlıcam bakalım rahmim be kadar kalınlasıcak görücez. İnşallah iyi giderse 11 aralıkta halil beyle görüşmemiz ona göre ilerleyecegiz. Çok araştırdım artık beynim yanmıstı . Ama halil beyle yüz yüze görüşünce güven oluştu . Cok nerdiven altı yer var ve göremiyoruz öncesinde. Hiç degilse halil beyin istanbulda bi kliniği var ve gidip görme sansı bulduk. Yüz yüze konustuk. İnşallah hayırlı sonuclar alırız
mhb neyaptınız tedavı oldunuzmu olumlu sonuclandımı bilginize ihtiyacım varHanımlar merhaba . 26 yaşındayım dogustan yumurtalıklarım yok . istanbulda muayene için brüksel tüp bebek merkezinde hüsamettin hocaya gidiyorum çokta memnun kaldım . Muayeneler sonucunda kıbrısta yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdik. fakat benim rahmim normalden daha küçük ve bu yüzden riskli olabilecegini söylediler . kendileri doğus tüp bebek merkeziyle anlasmalıymıs fakat ben yorumlara bakarak orayla tedavi olmayacagımı söyledim. şuanda arastırma içerisindeyim ve vita tüp bebek merkeziyle görüşüyorum . cok fazla yer arastırdım ama en icime sinen burası oldu . aranızda burayla görüşen yada tedavi olan var mı acaba