- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
yumurta donasyonu yaptıran siz değimisinizMerhaba, hangi konuda bilgi vereyim ablacım, yardımcı olmaya çalıştım da okumuyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurta donasyonu yaptıran siz değimisinizMerhaba, hangi konuda bilgi vereyim ablacım, yardımcı olmaya çalıştım da okumuyorsunuz
hayıryumurta donasyonu yaptıran siz değimisiniz
vuslatizmirSelam,
Bende 27 ocak’ta Hit’de transfer oldum. 4 defa kendi yumurtalarımla başarısız denemem oldu.
Transfer sonrası bel ağrısı ayak üşümesi gibi belirtiler yaşadım. Evde idrar testi yapmadım. Yarın büyük gün. Günlerdir bu forumdakilerle üzüldüm sevindim. Umarım yarın güzel sonuç verebilirim.
bunlsrın hepsi benim kınumamı yorum yapyıyor yoksa ben mı onların konuusna gidiyoeum asos
ssosbunlsrın hepsi benim kınumamı yorum yapyıyor yoksa ben mı onların konuusna gidiyoeum asos
Canım şuan sen onların konusundasin. En üstte konunun başlığı yaziyorbunlsrın hepsi benim kınumamı yorum yapyıyor yoksa ben mı onların konuusna gidiyoeum asos
onlarınsen mi bulup etiketliyorsun beniCanım şuan sen onların konusundasin. En üstte konunun başlığı yaziyor
En üstte sağda şimşek işareti var ya onu tiklarsan son mesaj yazılan konuları ve üyelerin profil mesajlarını görürsün.
Evet, sen oku ve soru sor diyeonlarınsen mi bulup etiketliyorsun beni
En üstte tüp bebek yazıyor ya,oraya girersen tüp bebek konularını görürsün. Kendi konularını da bulursun. Konu başlıklarını tıklayınca içine giriyorsunonlarınsen mi bulup etiketliyorsun beni
Sana yardımcı olmak istiyorum canım, inş İzmir adında sağlıklı bir meleğin olursen nekadar guzel bşr şnsanısn dunden beri benimle ugrasıyorsun
vuslatizmirÖncelikle Rabbim yardımcın olsun
Doğuştan uzak durun paranızı ve emeğimizi çöpe atmayın. Ağustosta maalesef beni bitirdiler Şuan Vita Altera ile bende görüşme içindeyim. Bir arkadaşım geçen Ctesi transferi oldu orda İnşAllah güzel haberlerini bekliyorum.. Bende sanırım bu ay sonuna doğru başlayacağım..
Hakkınızda hayırlısı olsun İnşaAllah
vuslatizmirÖncelikle Rabbim yardımcın olsun
Doğuştan uzak durun paranızı ve emeğimizi çöpe atmayın. Ağustosta maalesef beni bitirdiler Şuan Vita Altera ile bende görüşme içindeyim. Bir arkadaşım geçen Ctesi transferi oldu orda İnşAllah güzel haberlerini bekliyorum.. Bende sanırım bu ay sonuna doğru başlayacağım..
Hakkınızda hayırlısı olsun İnşaAllah
Sonuç ne olduDonasyon benimki doktor hite geldik biz
Merhaba acaba sonuç ne oldu sora bilirmiyim?Selam,
Bende 27 ocak’ta Hit’de transfer oldum. 4 defa kendi yumurtalarımla başarısız denemem oldu.
Transfer sonrası bel ağrısı ayak üşümesi gibi belirtiler yaşadım. Evde idrar testi yapmadım. Yarın büyük gün. Günlerdir bu forumdakilerle üzüldüm sevindim. Umarım yarın güzel sonuç verebilirim.