YUMURTA DONASYONU

Canım ben Hit’de yaptırdım.Toplam 9 embriyo oluştu 7 si birinci kalite. İlk transfer olmadı. Ama ne olduğunu anlamadan Doktor ikinciyi yaptı. Yani olumsuz sonucu aldıktan bir ay sonra ikinci transfer oldu. O yüzden ne olduğunu anlamadan oldu iyi de oldu. Bugün kan vermedim yarın ya da pazartesi vereceğim. Ama dün idrarda çıkmamıştı bugün idrarda ikinci çizgi çok net çıktı. Kendimce değer yükseldi demekki diyorum. Dün (6. günüm) idrarda çıkmadan kanda hsg 20 çıktı bugün idrarda hemen net bir ikinci çizgi. Kısmet bekliyorum

Yok canım erteledim mayıs gibi düşünüyorum inşallah
Hayırlısı olsun benim de ertelendi görüştüğüm merkez başta hergün yazdı durdu testler istediler yaptırıp attım ne arayan var ne soran 😂 hayırlısı olsun hakkınızda hakkımızda 🤲

Hayırlısı olsun benim de ertelendi görüştüğüm merkez başta hergün yazdı durdu testler istediler yaptırıp attım ne arayan var ne soran 😂 hayırlısı olsun hakkınızda hakkımızda 🤲
Allah Allah çok ilginç. Hangi merkezdi

Vitra Altera en iyisi mi? Dr Ali Enver Kurt nasıl bir doktor? Bilenler varsa yaparsınız
Vitra altera ben yakin doğu üniversite ikinsi seçmeye arasında kaldım 🤦‍♀️🤔
Çok zor ya bir klinik seçme kararını vermek
Merhaba karar verebildiniz mi bende ikisi arasında kararsızım çünkü 🥺

Merhaba bende yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdim. Herkes gibi araştırma içerisindeyim. 44 yaşındayım ve sayısız denemelerim oldu. Çoğu kimyasal oldu ve sonuç kalitesiz yumurta dendi. British ve gynolife arasında kararsızım. Hergün İnternette araştırmaktan yoruldum. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.Deneyimlerimizi paylaşmak isterim bende
Canm bi gelişme oldu mu?

X