Bencede oldu Allahın izniylekızlar işallah:) gelişmeleri yazarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede oldu Allahın izniylekızlar işallah:) gelişmeleri yazarım
Yeniden kan verdinmi canım?kızlar işallah:) gelişmeleri yazarım
Canım merhaba sen neler yaptın tedavi işini yapıldımı denosyonlu tüp bebek?Bencede oldu Allahın izniyle
Yok canım erteledim mayıs gibi düşünüyorum inşallahCanım merhaba sen neler yaptın tedavi işini yapıldımı denosyonlu tüp bebek?
Hayırlısı olsun benim de ertelendi görüştüğüm merkez başta hergün yazdı durdu testler istediler yaptırıp attım ne arayan var ne soran hayırlısı olsun hakkınızda hakkımızdaYok canım erteledim mayıs gibi düşünüyorum inşallah
Allah Allah çok ilginç. Hangi merkezdiHayırlısı olsun benim de ertelendi görüştüğüm merkez başta hergün yazdı durdu testler istediler yaptırıp attım ne arayan var ne soran hayırlısı olsun hakkınızda hakkımızda
Canım merhaba sen neler yaptın tedavi işini yapıldımı denosyonlu tüp bebek?
kızlarrr yeniden kan verdim! 8. gün hcg: 76 oldu. 6. gün: 20^ydi…Yeniden kan verdinmi canım?
Gayet güzelkızlarrr yeniden kan verdim! 8. gün hcg: 76 oldu. 6. gün: 20^ydi…
Ne diyorsunuz
Euroçarre diye bir merkez canım yarın bakalım yazcam dönecekler miAllah Allah çok ilginç. Hangi merkezdi
Artmış 2 katı sanırım 2 gün sonra yenile testi canım hadi hayırlısı olsun kaçıncı gün emriyosu ve taze mi donmuş mu transfer oldunkızlarrr yeniden kan verdim! 8. gün hcg: 76 oldu. 6. gün: 20^ydi…
Ne diyorsunuz
Hadi gözün aydınKızlar son durum
6. gün: idrar negatif
6. gün: beta hcg 19 küsür
8. gün beta hcg 77
10. gün ( bugün) hcg 199,9
:))))))
Merhaba karar verebildiniz mi bende ikisi arasında kararsızım çünküVitra Altera en iyisi mi? Dr Ali Enver Kurt nasıl bir doktor? Bilenler varsa yaparsınız
Vitra altera ben yakin doğu üniversite ikinsi seçmeye arasında kaldım
Çok zor ya bir klinik seçme kararını vermek
Noldu sebep nedir tüp mu donasyon mu oldunuzAli Enver Kurt u ve Vitae Altera yı asla tavsiye etmiyorum !!! Ben yandım siz yanmayın !!!
Tüp.. İşleri bitince hiç ilgilenmediler süreçte de bir dedikleri diğerini tutmuyordu ben hep endişe içindeydim.. Hiç güven vermiyorlar, ben de yaşadıkça gördüm…Noldu sebep nedir tüp mu donasyon mu oldunuz
YDÜ tam bilmiyorum ama vitayı seçmeMerhaba karar verebildiniz mi bende ikisi arasında kararsızım çünkü
Canm bi gelişme oldu mu?Merhaba bende yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdim. Herkes gibi araştırma içerisindeyim. 44 yaşındayım ve sayısız denemelerim oldu. Çoğu kimyasal oldu ve sonuç kalitesiz yumurta dendi. British ve gynolife arasında kararsızım. Hergün İnternette araştırmaktan yoruldum. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.Deneyimlerimizi paylaşmak isterim bende