YUMURTA DONASYONU

Merhaba. Biz da kıbrısta donasyon düşünüyoruz. Dr. Hit - Vita Altera - british klinik. Araştırmalardan Bu üçünün iyi olduğunu anladım. Bu klinikte yaptıranlara bikaç sorum olcak
  • istanbulda yasıyorum burda takip yapabilcek doktor bilen varmı?
  • bir de bu hastanelerde ilgili alaka nasıl acaba? Moral motive çok önemli cunku.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallag🙏🏻
Vitra Altera en iyisi mi? Dr Ali Enver Kurt nasıl bir doktor? Bilenler varsa yaparsınız
Vitra altera ben yakin doğu üniversite ikinsi seçmeye arasında kaldım 🤦‍♀️🤔
Çok zor ya bir klinik seçme kararını vermek

Kim hangi hastanede tedavi görüyor? Yazarmisiniz
Sonucu nasıl?
Tatmin oldunuz mu? Sonucu iyi çikmasada?
Vitra altera yapanlar var mı? Nasıl oldu?

sana cok üzüldüm allahtan ümüdini kesme. bizimkide olmadi ve yine deniyoruz. ama bilki emin ellerdesin en iyi doktorda tedavi görüyorsun. almanyada yasiyorum, Kocam 3 hafta önce istanbula ilac almaya gitmisti. bunca eczaneleri aradi, bulunamiyan ilaclari bulamayinca dr hit kibris merkezi aradik, allah razi olsun bize hemen o bulunamayan ilaclari bizim icin buldular, istanbuldan bize ayni gün buldular. esim oraya gitti aldi. yani bunu yapmak zorunda degiller. allah bin kere razi olsun. pes etme. emin ellerdesin.
Selam canım ne yaptın? yeni transfer oldumu? beni bekletmeden diğer döngüde yine hazırladılar ve 2 gün önce yeni transfer oldum. Sanki hiç geçmeden üstünden :) bekliyorum

Selam canım ne yaptın? yeni transfer oldumu? beni bekletmeden diğer döngüde yine hazırladılar ve 2 gün önce yeni transfer oldum. Sanki hiç geçmeden üstünden :) bekliyorum
selam, senin icin cok seviniyorum, allah gönlüne göre versin. yok. suan yumurta toplaniyor. gecen hafta gittik. yani tahminim 1 - 2 tur daha toplamak icin gitmem gerek. Keske bu yumurta toplamak bukadar uzun bir dönem olmasaydi. ne yapalim, amh cok düsük ve yumurta rezervelerim de düsük.

Bende sperm donasyonu yaptıracağım fakat kafam çok karışık doktor hastane konusunda çok olumsuz yorumlar var seçmek çok zor yardımcı olur musunuz

selam, senin icin cok seviniyorum, allah gönlüne göre versin. yok. suan yumurta toplaniyor. gecen hafta gittik. yani tahminim 1 - 2 tur daha toplamak icin gitmem gerek. Keske bu yumurta toplamak bukadar uzun bir dönem olmasaydi. ne yapalim, amh cok düsük ve yumurta rezervelerim de düsük.
olsun. olacak bizim sınavımız bu:KK43: kendini pozitif tut.

hitde denedim. ikinciyi denedik şimdi:)
Sonucunuz ne oldu peki hayırlısı olsun bidaki ay heralde bizim bu ay da iptal oldu çatlamayan yumurtam varmış tedavi ortasında çatlaması iyi değil dedi Dr um bizede biyer önerildi görüştük bakalım tahlilleri istediler yaptırıp attık daha ses çıkmadı 🤗

Sonucunuz ne oldu peki hayırlısı olsun bidaki ay heralde bizim bu ay da iptal oldu çatlamayan yumurtam varmış tedavi ortasında çatlaması iyi değil dedi Dr um bizede biyer önerildi görüştük bakalım tahlilleri istediler yaptırıp attık daha ses çıkmadı 🤗
ikinci transfer edildi bekleme süresindeyim canım.

ben ilk geçen ay denedim olumsuz oldu.Beklemeden 2. yi denedik bugün 6. günüm bekliyorum.İyi derken ilgi alakaları iyi olumlu olmadı ilki bunu da bilmiyorum ama ben iyi hissettim.

evet canım.Valla bugün dayanamadım 6.gün erken gebelik testi yaptım.Negatif.inanılmaz bir durum. Ne yapsam olmuyor demek ki…

6. günde idrarda negatifi aldım ardından hemşireme yazdım kanda yapalım idrar için erken dedi. Kanda beta hcg, 19 çıktı. Sizce 6. gün için değer nasıl?

6. günde idrarda negatifi aldım ardından hemşireme yazdım kanda yapalım idrar için erken dedi. Kanda beta hcg, 19 çıktı. Sizce 6. gün için değer nasıl?
Eee olmuş işte 6. Gün için normal bence 10. Günde yükselicek tir değer hayırlı olsun şimdiden 🤗

X