yumurta donasyonu

Merhaba cnm nasılsın tedavi sürecinde olduğun için sana yazıyorum hep

merhaba fiyatlar değişmişmi 9000 euro güncel fiyat mı enson 5000 euro gibiydi

Merhaba canım bizde donasyon yaptırcaz öncesi ilaç tedavisi nasıl oluyor herhangi bir sağlık sorunum yok

Merhaba . Bende 29 yaşındayım 3 başarısız tüp bebek denemem oldu amh 0.01 benimde. 2 senedir denemedigim kalmadı. Siz ne yaptınız denediniz mi donasyon? Nereye gittiniz? Süreç nasıl geçti?

Merhaba . Bende 29 yaşındayım 3 başarısız tüp bebek denemem oldu amh 0.01 benimde. 2 senedir denemedigim kalmadı. Siz ne yaptınız denediniz mi donasyon? Nereye gittiniz? Süreç nasıl geçti?
Merhaba oncelıkle uzun zamandır guruba gırme sansım olmadı sımdı gordum bende 29 yasındayım 3 kere donasyon denedık olmadı hepsı dusukle sonucladı kalp durması oldu hepsınde hıc bır belırtıl olmadı kanama leke agrı gıbı hıc şikayetim olmadı doktora kontrole gıttıgımızde hep şok yaşadık bebeklerım kalbı durmus dedıler ben daha once hıc tüb bebek denemedım zaten 22 yasında evlendık bır aylk evlı ıken kontrole gıttık senıl cocugun olmaz erken menepoz fsh 98 dı amh 0.01 dı hıc umut yok domasyon deneyın dedıler bizde cok dusunduk ve karar verdık ama malesef sebebı bılınmeyen düşükler yasadım cok acı bır gecmıs 2018 de mart ayında olmustum son trasferı sok kayıptan sonrada başka tedaviye gıtmedım hep gıtmek ıstedık maddı sıkıntı tam hallettık korona yuzuden gıdemedık bıletlerıde almıstık yola cıkacaktık karantına cıktı gıdemeıdk sonra babam rahatsızlandı kanser tedavısı gordu cok zor gunlerdı yıne gıtmek nasıp olmadı hayırlı gunde ınsallah gıtmek ıstıyoruz ben 3 tedavımıde doğus tüp bebekte yaptırmıstım ama olmadı sımdı aklımda halıl bey var ve tedavı ıptal olmasaydı ona gıdecektık ama olmadı hayırlısı olsun artık ne dıyelım eleen bırsey gelmıyor

Merhaba canım bizde donasyon yaptırcaz öncesi ilaç tedavisi nasıl oluyor herhangi bir sağlık sorunum yok
Merhaba ne durumdasınız basladınız mı bılmıyorum benım sorunum erken menepoz. Bız adet olunca 2-3 guj rahıme baktırıyorız bır sorun varmı dıye bırsey gorunmezse ılacalra baslanıyor bıestrron elevıt coraspırık estrofem gıbı ılaclar rahımı kalınlastırmak ıcın dedıkelrı gundende rahım kalınlıgını olcturmeye gıdıyorsun yeterlı kalınlasma olursa senı trasfer ıcın cagırıyorlar bu senın hazırlıgın tabı bazı testler ıstıyorlar gıtmeden onları Yaptırıyorsunz bırde donor secımı var tedavıye karar verdıgınızde sızın sectıgınız krıterlerde bırkac donor buluyorlar ve sızı donor kordınatoru arıyor ve sız secım yapıyırsınz ıcınde yapancı turk karısık donorler oluyor sıze uygun donor bulunuyor sızle bırlıte eş zamanlı door hazırlanıyor uygun tarıhte sızın ve donorun durumuna gore cagırıyorlar ondan yumurta esınızden sprm ornegı alıyorlar beklıyorsnz genelde 5. Gun embrıyosı koyuyorlar bana hep oyle koyulmustı bana soylenen o tabıko mutfak tarafında neler oluyor bılemıyoruZ tabıki sonra trasfer oluyorsunuz ve donuyorsunuz test gununu beklıyorsunuz sıze tavsıyem eve donunce trsfer oldugunuzu unutmaya calısın tuttumı tutacakmı dıye şüpheye takılınca tutmuyor ben hep gelınce eve normal yasantıma gerı dondum gerek ılacları ıgnelerı saatınde kullandm onun dısında hıc dusunmedık ben hep pozitıf sonuc aldım cok sukur ve evde asla test yapamdım bu cok ıyı oldu ama ben kaybettm ıkızrımı üçüzlerimi sonunda da kzıımı kaybettım sebep yok ama herkes bır degıl cogu kısı kucagına aldı ben basımdan gecenı anlatim nasıp olurda ben halıl beyde deneyecegım cok yakın arkadasm ve komsum ondan tedavı oldu bırının ıkızlerı var bır kız bır erkek bırımde kızı var ıcımden halıl beye gıtmek gecıyor sızde bu yola baslamadan mutlaka ıyı dusunun doktorunuzu ıyı secın em azımdan arastırn ben hıc arartırmadan baslamıstım onume cıkan ılk numarayı aramıstım sımdı ıse arartırıyorum kımseye guvenemıyorum

Çok üzüldüm gerçekten. Yaşında çok küçükmüş ogrendiginde. Ben27 yaşında 3aylik evliyken başladım doktora gitmeye ama hep herşey normal senenin dolmasını bekle dediler. Özelde de devlette de aynı şeyler söylendi. Senem dolmadan adet duzensizliklerimde başlayınca başka doktorlara gittim ve sona yaklastigimi öğrendim. 3 kere denedik ama nasip olmadı. 4.icin başlayacaktım ama donasyon dedi doktor. Ya da hiç çocuk sahibi olmamayi seçeceksin dedi. Bir süre kafa dinleme kararı aldım. Gerekirse psikolojik destek alacagim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Umarım sizin içinde herşey yolunda gider umarım istediğinize kavusabilirsiniz zorluk cekmeden.

Çok üzüldüm Allah dayanma gücü kuvvet versin size çok zorlu yollarda ilerlemeye çalışıyoruz. Benimde Kibrista 1 negatif var tedavi sürecim aynıydı ama nasip değilmiş 4 embriyom donduruldu maddi manevi hazır olduğumuzda onları denicez

Sizinle aynı şeyleri yasadım bende evliliğimin 3. ayında bu durumu öğrendim dünyam yıkıldı ama güçlü olmak zorundayiz yılmadan usanmadan dirayetli olarak yolumuza devam edicez

Sızede allah yardım etsın cok zor bende. Hala ınanamıyorum allah hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah takdırı ılahı kafanızı dınleyın tabıkı mesela bende ogrendıkten sonra 2 yıl dusundun sonra karar verdım anne olma ıstegı ile başa cıkamadım denemeye karar verdık sonra hepsınde hamile kalınca o tatlı heyecanları yasayınca kalp senlerını dınleyınce onları kayvetmek cok agır geldı ve sımdı anne olma ıstegım hepsınden daha fazla arttı o mınık ellerını hayırlıyorım ultrasonda gostermıstı doktor hersyı olusmustu sımdı aklımdan hıc cıkmıyor

Sizinle aynı şeyleri yasadım bende evliliğimin 3. ayında bu durumu öğrendim dünyam yıkıldı ama güçlü olmak zorundayiz yılmadan usanmadan dirayetli olarak yolumuza devam edicez
Elden bırsey gelmıyor cunku istan etmek olmaz allah sabrın sonunu elbet mükafatlandırı ben oyle dusunuyorum ınsallah hayırlısı ıle bızlerde anne olacagız

Elden bırsey gelmıyor cunku istan etmek olmaz allah sabrın sonunu elbet mükafatlandırı ben oyle dusunuyorum ınsallah hayırlısı ıle bızlerde anne olacagız
İnşallah Rabbim sesimizi duyar emeklerimizin karşılığında bize de nasip eder çok şey istemiyoruz ki sadece bir evlat Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhaba kizlar, piskolojime iyi gelecek umuduyla bende sizinle hikayemi paylasmak istiyorum. 41 yasindayim, iki yillik evliyim. Maalesef bundan 5 sene önce Endometrios nedeniyle sol yumurtaligimi kayip ettim. Evlenene kadar dogum kontrol hapi kullandim hastaligin tekrarlamamasi icin. Evlendikten sonra hapi biraktim, bir baktim adetim gelmiyor. Suan sadece hapla adet görüyorum. Bu arada AMH 0,06 ve FSH 50´inin üzerinde. Iki sefer Istanbulda tüp bebek tedavisine basladik, Gonapetyl ve Gonal-F ignelerini kullandim ama maalesef ikisindede herhangi bir yumurta gelismedi. Ücüncü tedaviyi tavsiye etmeyiz dediler ve Kibrisda yumurta donasyonu yaptirmami önerdiler. Baska sekilde anne olamiyacagimi söylediler. Basimdan kaynar sular döktüler sanki. Bir aydir sok icindeyim. Esim yumurta donasyonunu cok istiyor ama benim hala teredütlerim var. Belkide yeni evli oldugumuz ve evleneli cok kavga etdigimiz icin korkuyorum. Onu cok seviyorum ama arada sirada kavgamiz esnasinda bosanma kelimesi geciyor. Önümü göremiyorum. Kavgalarimiz bazen cok siddetli oluyor, ufak seylerden cok büyüyor. Esim maalesef öfkesini pek kontrol edemiyor ve bana kirici seyler söylüyor. Sonra pisman oluyor ama benim kalbim kirilmis oluyor ve unutamiyorum. Cok anne olmak istiyorum ama belki bu korkular nedeniyle sanki cocugu onun icin doguracagim gibi hissediyorum. Birgün gelirde bosanirsak, o cocuk benim, benim genlerimi tasiyor derse diye ödüm kopuyor. Benim gibi düsünün arkadaslar varmi aranizda ? Acaba benmi cok abartiyorum... Sizler nasil düsünyorsunuz?

Merhaba şu an yazdıklarınızı okuyunca aynı şeyleri düşünüyoruz dedim Ne yaptınız karar verip kıbrıs a gittiniz mi? bende yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum ama bana da sanki onun çocuğunu doğuracakmışım gibi geliyor ne gerek var diyorum kendi kendime

Hit gittim 1. Deneme olmadı hiç bir açıklama yok yüzde 20 lik tutmama olasılığı var dedi Ege hanım başka bişey söylemediler 2. Yine oraya gitmek zorundayız tabi embriyolar orda .kısaca sora sora zor cevap alıyorsun hiç memnun kalmadım önermiyorum

Memnun kaldınız ise embriolari başka.merkeze tasiyablirisniz ..bende hit de gidecem gitmeyi çok istiyordum ama.aramalara cvp vermiyo..msj atınca bir kaç gün sonra dönünce vazgeçtim.. british de başladım ..

Benim işk denemede tuttu ikizlerim olacaktı sonra birinin kesesi açıldı dört aylıkken bebekleri bir ay önce kaybettim yine gidicem aslında çok ilgili ege hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…