- 7 Kasım 2018
- 228
- 184
- Konu Sahibi haticaakova
Merhaba ben vedat beyı de tolga beyıde tanımıyorum o merkeZlere gıden bı tanıdıgında yok yanlıs yonlerdırmek ıstemem sız halıl beyın merkezı ıle gırustunuzmu görüstü işenız kımınle konustunuz mesaj atın o sıze bılgı verır yada arayın onlar sızı en müsait zamanda arıyorlar ben hıc sıkınrı cekmedım ıstedıgım zaman mesaj atıyorum hala bana gerı donus yapıyorlar hemen ben sıze surası ıyı dıye tavsıyr veremem ben dogusta yaptırdım sadece orayı oneremem ama dıger merkezlerıde sıze cok ıyı dıye öneremem ven halıl beyde karar kıldım ıcıme cok sındı ısının ehli bı doktor dıyorlar gıden tanıdıklarım var cevremde hepsı cocuklarını aldı kucaklarına kocaman oldular bende orada karar kıldım ınsallah hayırlısı olurMen Bakuda yawadiqim ivin tamda rahat arawdira bilmirem cunki arawdirsam bile taniyan yok onlari azerbeycanda .Halil beye gitmek isterdim sadece duwunurem ki onunla alakada ola bilmiyecem sadece asistaniyla alakada olacad .dun denedim cok gec cevab veriyorlar . Bawqa kimi tavsiye ede bilirsiniz ? Burda Vedat bey dediler Lafkowada bir Can bey birde Tolqa Tuna .