yumurta donasyonu

haticaakova

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
4
0
37
Arkadaşlar yumurta donasyonu prosedürüne girmek istiyorum. Tavsiye ettiğiniz klinikler var mı?

Arkadaşlar yumurta donasyonu prosedürüne girmek istiyorum. Tavsiye ettiğiniz klinikler var mı?
Biz Kıbrıs'a gidicez bı kac gün içinde Dr Halil İbrahim tekin araştırdık ondan iyisi yok gibi bir kaç gün sonra Kıbrıs yolcusuyiz Allah bütün çocuk hasretiyle yakanların sesini duyar insh

Biz Kıbrıs'a gidicez bı kac gün içinde Dr Halil İbrahim tekin araştırdık ondan iyisi yok gibi bir kaç gün sonra Kıbrıs yolcusuyiz Allah bütün çocuk hasretiyle yakanların sesini duyar insh
Bana sonra tüm bilgileri atabilir misiniz? Yani prosedür fiyatı, analizler, vs.

Merhaba bizde halil beyde eylül ayında tedavıye baslamıstık bıletlerı de aldık 19 eylül trasferdı bızımlede ege hanım ılgılenıyordu bılet aldık yola cıkacaktık 7 günlük karantına geldı ve tedavıler ıptal oldu donorde gelemeyecek dedı bız gıdemedık sımdı ne durumda karantına var hala dıye bılıyorum sız nasıl gıdıceksınız bıraz bılgı verırmısınız bız karantına kalktıgı zaman daha rahat olacagı bır donemde gıtmeyı erteledık belkı mart nısan belkı yaza bız cunku cok sıkıntı cektık esım zor ızın aldı bılet aldık onca ılac hersey hazır yola cıkmamıza ıkı gun vardı karantına geldı sonra 3 gunden az kalanlara yok dedıler bıletlerı gununu degıstırdık sonra yıne aradılar 3 gun olayıda ıptal oldu her gelen ıcın karamtına var tum tedavı ıptal her hastayı tektek arayacagız sızdr bıletlerı ıptal edın dedıler bızde ıptal ettık esım ızne cıktıgı ıcın mecbur kullandı bır suru stres cabası bos yere ılac kullanmak da ayrı strest zaten o yuzden karamtınanın kalktıgı zaman gıtmek ıstıyıruz esım ızın alır yıne gıdemeyız yıne ıznı bosuna kullanmıs olur dıye korkuyoruz

Biz 12 sinde gidicez biletler kesildi 10 gün karantina varmış ben zaten kalıcam eşim gidebilirse sperm verip hemen tekrar dönüş yapacak Türkiye'ye cikamasa benle beraber. 10 gün karantina da kalacak tabi bu on gün içinde benim tedaviye başlanacak hastane karantina arası gidip gelcez PCR testi istiyor KKTC hem girişte ülkeye hem çıkışta. Valla bizde sizin gibi borç harclarla sonunda güzel şeylerin olmasını umuduyla tedaviye girdik . Ben 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm olmadı tutmadı. Pandemi evet çok sıkıntı. karantina ücretleri PCR tesleri testler aktarmalı uçak ben çok umutluyum hepsini unutturacak bize halil ibrahim bey dizede hayırlı güzel mutlu haberler getireceğim canım.

Simdiden tebrik edeyim ben o zaman sizi canm hayırlısı ıle gıdıp gelin ınsallah pekı bırsey daha sormak ıstıyorum bız gıdecegımız zaman karantına muhabbetı yoktu tedavı otel hava alanında karsılama hepsı ıcınde 5000 euro demişlerdı sonra karantına cıktı sımdı sızde nasıl olucak 10 konaklama merkez mı karsılayacak canm baya pahallıymış galıba karantına ıcretlrı baska bı forumda baska merkeze gıden bırı soylemıştı kendısı odetecekmıs de halil beyde nasıl

Yada siz karsılayacaksanız ne kadarmıs kısı bası pcr testı de artık ucretlıymıs galıba of herseye para ınsallah bır an once kalkar su karantına ya zaten yorucu strestlı bı tedavı ıyıce zorlaştı ucak bıletlerı kım bılır ne kadar olmustur bız aldıgınızda eylülde 4 bılet 1400 odemıstık sımdı ne kadar allah bılır

4500 Euro hastaneye 3050x2=6100 karantina ücreti ayrı ülkeye giriş çıkışta PCR testi 4x250=1000 bunlar extra buz oduycez hastane ödemiyor. Borç harç kredi bulduk buluşturduk.hayirlisi iyi ve güzel haberler olsun Allah kucağımıza versin ödenir. Güzel gelişirse olaylar ikinci kere dogacagiz. Evlat özlemiyle yanan bizim gibi tüm insanların hayalleri gerçek olur inşallah

Hastane oneceden 5000 euroydu anladıgım kadarı ıle karantına ucretlı olunca bıraz oradan ındırmısler sanırım karantına ucretı baya cokmus kisi bası olunca fıyat baya kabarıyo ucak bıletı pcr derken allah yardımcımız olsun bu kadar emek zorluk marsaf allah guzel haberler almak nasıp etsın ama cok var halıl hocaya gıdıp potıtıf olan yumurta ce sperm donasyonu ıle tüp bebek gurubunda yakınlarda gıden ve pozotıf olan arkadaslar var sızde ınsallah oyle olacaksınız bızde ınsallah en mantıklısı acelemde yok karantınanın kalktıgı zaman gıtmek strese gelemıyorum benım bu 4.tedavım olucak nasıp olursa o yuzden acele etmek ıstemıyorum

4. Donasyon tedavisi mi ? Peki yaşınız kaç ve donasyon sebebiniz sperm mi yumurta mı

4. Donasyon tedavisi mi ? Peki yaşınız kaç ve donasyon sebebiniz sperm mi yumurta mı
Merhaba evet 3 kere denedık bız 2017 de basladık ılk tedavıye erken menepoz dedı dontorlar ılacsız adet olamıyorum hıc folikol görünmuyo amh 0.01 bızde donasyona basladık aynı merkezde oldu 3 tedavıde hepsı dülükle sünuclandı kalbı durdu bebekelerın sebebı 3. Düşüktan sonra arastırdık ama bırsey cıkmadı bebekde genetıge gıttı 46xx geldı temız cıktı yanı sonuc esımınde genetıgı temız rahım fılmı de temız cıktı seker ve troıt var bende 28 yasıdnayım 9 senedır seker ve troıtle ugrasıyorum bu sefer farklı merkezde baslayacagız ınsallah halıl hoca yı cok ıyı dıyorlar ve tanıdıgım 2 kısı onda yaptıdı ıkızlerı var bırının dıgerınınde kızı var bızde onda yaptırmayı dusunuyoruz bakalım nasıp belkı bu defa olur

Hangi merkezde kötü sonuçlandı?

Ben de ilk kez gidicem covid bitince Halil İbrahim Bey de karar kıldım o yüzden soruyorum

MERhaba canm gıttınız mı tarsfer oldunuz mu acaba 12 sınde gıdecegız demıstınız nasıl gectı bıraz bılgı verırmısınz karantınada zor oldumu trasfer ıcın cıkabıldınız mı yoksa karantınanın bıtmesını mı bekledınz

Gittik geldik bugün test yaptırdık 3 te belli olacak yazacağım sana

12 si gittik 10 gün zorunlu karantina vardı 2 kişi 6100 ödedik bir otelde karantina da 7 gün durduk saolsunlar KKTC sağlık bakanlığından izin aldılar bir gecede hastanede kaldık çok rahat ettirdiler bizi emin ol canım Allah razı olsun onlardan güvenin her türlü istebugun gebelik testi yaptırdım oylen 3 te belli olacak nolursunuz dua edin yazacam tekrar

Merhaba canm cok şükür gıdıp gelmıssınız sag saglım ınsallah hayırlı sonuclar da alıcaksınız dua edıyorum aklımdaydın hep bu arada memnun kalmanıza da cok sevındım ılgılenmısler ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…