- 7 Kasım 2018
- 228
- 184
-
- Konu Sahibi haticaakova
Merhaba ben vedat beyı de tolga beyıde tanımıyorum o merkeZlere gıden bı tanıdıgında yok yanlıs yonlerdırmek ıstemem sız halıl beyın merkezı ıle gırustunuzmu görüstü işenız kımınle konustunuz mesaj atın o sıze bılgı verır yada arayın onlar sızı en müsait zamanda arıyorlar ben hıc sıkınrı cekmedım ıstedıgım zaman mesaj atıyorum hala bana gerı donus yapıyorlar hemen ben sıze surası ıyı dıye tavsıyr veremem ben dogusta yaptırdım sadece orayı oneremem ama dıger merkezlerıde sıze cok ıyı dıye öneremem ven halıl beyde karar kıldım ıcıme cok sındı ısının ehli bı doktor dıyorlar gıden tanıdıklarım var cevremde hepsı cocuklarını aldı kucaklarına kocaman oldular bende orada karar kıldım ınsallah hayırlısı olurMen Bakuda yawadiqim ivin tamda rahat arawdira bilmirem cunki arawdirsam bile taniyan yok onlari azerbeycanda .Halil beye gitmek isterdim sadece duwunurem ki onunla alakada ola bilmiyecem sadece asistaniyla alakada olacad .dun denedim cok gec cevab veriyorlar . Bawqa kimi tavsiye ede bilirsiniz ? Burda Vedat bey dediler Lafkowada bir Can bey birde Tolqa Tuna .
Tabıkı numaranızı özelden atın bana ben sıE donua yaparım sormak ıstedıgınız bırsey olursa konusuruzSelam .ben sizle watsapda goruwe bilirmiyim.?
Merhaba canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipGebeyim şükürler olsun
Bizde gidicez ama karantina yüzünden erteledik hastaneye gitmek için izin veriyorlar mı karantinadayken12 si gittik 10 gün zorunlu karantina vardı 2 kişi 6100 ödedik bir otelde karantina da 7 gün durduk saolsunlar KKTC sağlık bakanlığından izin aldılar bir gecede hastanede kaldık çok rahat ettirdiler bizi emin ol canım Allah razı olsun onlardan güvenin her türlü istebugun gebelik testi yaptırdım oylen 3 te belli olacak nolursunuz dua edin yazacam tekrar
Mrb canm en yakın zamanda giden sensin bizi biraz bilgilendirirmisin pandemi yüzünden beklemekten yorulduk12 si gittik 10 gün zorunlu karantina vardı 2 kişi 6100 ödedik bir otelde karantina da 7 gün durduk saolsunlar KKTC sağlık bakanlığından izin aldılar bir gecede hastanede kaldık çok rahat ettirdiler bizi emin ol canım Allah razı olsun onlardan güvenin her türlü istebugun gebelik testi yaptırdım oylen 3 te belli olacak nolursunuz dua edin yazacam tekrar
İnşallah kalkar en azından hastaneye gidip gelmeye izin olsa onada raziyizBizde beklemedeyız. Cuma günü bellı olcaktı klınıklere özel izin icin. Belkı yarın klınık arar bılgı verır. Bu karantına hepten kalksa cok ıyı olacak.
Merhaba canim karantina için bilgi verdiler miBizde beklemedeyız. Cuma günü bellı olcaktı klınıklere özel izin icin. Belkı yarın klınık arar bılgı verır. Bu karantına hepten kalksa cok ıyı olacak.
Karantinalar devam edıyormus. Kliniklere özel izin verilmiş. Karantınadayken klınık senı gelıp alabılcekmıs.Merhaba canim karantina için bilgi verdiler mi
Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsunKarantinalar devam edıyormus. Kliniklere özel izin verilmiş. Karantınadayken klınık senı gelıp alabılcekmıs.
Biz Kıbrıs'a gidicez bı kac gün içinde Dr Halil İbrahim tekin araştırdık ondan iyisi yok gibi bir kaç gün sonra Kıbrıs yolcusuyiz Allah bütün çocuk hasretiyle yakanların sesini duyar insh
Biz Kıbrıs'a gidicez bı kac gün içinde Dr Halil İbrahim tekin araştırdık ondan iyisi yok gibi bir kaç gün sonra Kıbrıs yolcusuyiz Allah bütün çocuk hasretiyle yakanların sesini duyar insh
Gittik geldik bugün test yaptırdık 3 te belli olacak yazacağım sana
Merhaba iyi geceler siz tedavi sürecine başladınız mıKarantinalar devam edıyormus. Kliniklere özel izin verilmiş. Karantınadayken klınık senı gelıp alabılcekmıs.
Iyi geceler cnm ben ukraynada basladim tedaviyeMerhaba iyi geceler siz tedavi sürecine başladınız mı
Hadi hayırlısı olsun güzel sonuclar alırsın inşallahIyi geceler cnm ben ukraynada basladim tedaviye
Neden Kıbrıstan vazgectinizIyi geceler cnm ben ukraynada basladim tedaviye
İnşallah cnmSagol canim insallahh
Benim kibristan vazgecme sebebim maliyeti yüksek geldiginicin, ilaclar konaklama ucak tedavi vs 9bin euroya geliyordu. Extra embriyoglue istedim onada 450 euro istediler. Birde ilgisiz buldum malesef, bir mesajima karsilik 1 haftayi geciyordu..
Ukrayna 2 tedavi + ilaclar+ konaklama hepsi icin 7500 euro, basari oranlari yüksek, cok giden arkadaslarimiz var, bende ön görüsmeye gittim
Ve cok memnun kaldim, Hersey nasip neresi olursa olsun dilerim hepimiz evladina kavusur
Tedavi sürecin nasıl cnm ne zaman transfer olcakSagol canim insallahh
Benim kibristan vazgecme sebebim maliyeti yüksek geldiginicin, ilaclar konaklama ucak tedavi vs 9bin euroya geliyordu. Extra embriyoglue istedim onada 450 euro istediler. Birde ilgisiz buldum malesef, bir mesajima karsilik 1 haftayi geciyordu..
Ukrayna 2 tedavi + ilaclar+ konaklama hepsi icin 7500 euro, basari oranlari yüksek, cok giden arkadaslarimiz var, bende ön görüsmeye gittim
Ve cok memnun kaldim, Hersey nasip neresi olursa olsun dilerim hepimiz evladina kavusur