yumurta donasyonu

Merhaba ben vedat beyı de tolga beyıde tanımıyorum o merkeZlere gıden bı tanıdıgında yok yanlıs yonlerdırmek ıstemem sız halıl beyın merkezı ıle gırustunuzmu görüstü işenız kımınle konustunuz mesaj atın o sıze bılgı verır yada arayın onlar sızı en müsait zamanda arıyorlar ben hıc sıkınrı cekmedım ıstedıgım zaman mesaj atıyorum hala bana gerı donus yapıyorlar hemen ben sıze surası ıyı dıye tavsıyr veremem ben dogusta yaptırdım sadece orayı oneremem ama dıger merkezlerıde sıze cok ıyı dıye öneremem ven halıl beyde karar kıldım ıcıme cok sındı ısının ehli bı doktor dıyorlar gıden tanıdıklarım var cevremde hepsı cocuklarını aldı kucaklarına kocaman oldular bende orada karar kıldım ınsallah hayırlısı olur

Bizde gidicez ama karantina yüzünden erteledik hastaneye gitmek için izin veriyorlar mı karantinadayken

Mrb canm en yakın zamanda giden sensin bizi biraz bilgilendirirmisin pandemi yüzünden beklemekten yorulduk

Bizde beklemedeyız. Cuma günü bellı olcaktı klınıklere özel izin icin. Belkı yarın klınık arar bılgı verır. Bu karantına hepten kalksa cok ıyı olacak.

Biz Kıbrıs'a gidicez bı kac gün içinde Dr Halil İbrahim tekin araştırdık ondan iyisi yok gibi bir kaç gün sonra Kıbrıs yolcusuyiz Allah bütün çocuk hasretiyle yakanların sesini duyar insh
Biz Kıbrıs'a gidicez bı kac gün içinde Dr Halil İbrahim tekin araştırdık ondan iyisi yok gibi bir kaç gün sonra Kıbrıs yolcusuyiz Allah bütün çocuk hasretiyle yakanların sesini duyar insh

Son düzenleme:
Sagol canim insallahh
Benim kibristan vazgecme sebebim maliyeti yüksek geldiginicin, ilaclar konaklama ucak tedavi vs 9bin euroya geliyordu. Extra embriyoglue istedim onada 450 euro istediler. Birde ilgisiz buldum malesef, bir mesajima karsilik 1 haftayi geciyordu..
Ukrayna 2 tedavi + ilaclar+ konaklama hepsi icin 7500 euro, basari oranlari yüksek, cok giden arkadaslarimiz var, bende ön görüsmeye gittim
Ve cok memnun kaldim, Hersey nasip neresi olursa olsun dilerim hepimiz evladina kavusur

İnşallah cnm

Tedavi sürecin nasıl cnm ne zaman transfer olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…