Herkese merhaba yumurta donasyonu ile anne olacağım(Aminbu konuda tecrübeleri olan benimle paylaşabilir mi? çok merak ediyorum. Teşekkür ederim herkese.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba yumurta donasyonu ile anne olacağım(Aminbu konuda tecrübeleri olan benimle paylaşabilir mi? çok merak ediyorum. Teşekkür ederim herkese.
Biz donasyonu kıbrısta yapmayı planladık. Sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almak Nasip olur inşallah dileyen herkese. Sizin düşünceniz nedirBenimde yaşım 46 donasyon düşünüyoruz siz kibristami yaptirdiniz
Benimde yaşım 46 donasyon düşünüyoruz siz kibristami yaptirdiniz
Ben bakü ile görusuyorum çok ilgili bir doktorun asistaniyla 7/24 her soruma cevap veriyor icimede siniyor açıkçası fiyat olarakta daha uygunBiz donasyonu kıbrısta yapmayı planladık. Sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almak Nasip olur inşallah dileyen herkese. Sizin düşünceniz nedir
Allah'ım inşallah emeklerimizi boşa cikarmazBiz donasyonu kıbrısta yapmayı planladık. Sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almak Nasip olur inşallah dileyen herkese. Sizin düşünceniz nedir
hayırlısı olsun. Nerede yapılacağı çok önemli değil yeter ki rabbim sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. neticede doktorlar vesile oluyor.Ben bakü ile görusuyorum çok ilgili bir doktorun asistaniyla 7/24 her soruma cevap veriyor icimede siniyor açıkçası fiyat olarakta daha uygun
ne zaman transfer yaptıracaksınız sizhayırlısı olsun. Nerede yapılacağı çok önemli değil yeter ki rabbim sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. neticede doktorlar vesile oluyor.
hayırlısı olsun. Nerede yapılacağı çok önemli değil yeter ki rabbim sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. neticede doktorlar vesile oluyor.
Merhabalar ben bakü ile görusuyorum şuanBiz donasyonu kıbrısta yapmayı planladık. Sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almak Nasip olur inşallah dileyen herkese. Sizin düşünceniz nedir
Rabbim gönlünüze göre versin. Ne zaman başlayacaksınızMerhabalar ben bakü ile görusuyorum şuan
Amin Haziran gibi başlayacağım tedaviye maddi olarak ozaman hazırım cunkiRabbim gönlünüze göre versin. Ne zaman başlayacaksınız
Merhaba nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik sizin gibi donasyon yaptırıp hamile kalan bayan arkadaşlar sayesinde bizlerede umut ışığı oluyorsunuz şimdiden teşekkürlerHerkese merhaba yumurta donasyonu ile anne olacağım(Aminbu konuda tecrübeleri olan benimle paylaşabilir mi? çok merak ediyorum. Teşekkür ederim herkese.
Evet aynı yastayizve erken menopoz teşhisi koyuldu yumurtam hiç yok çok korkuyorum tutmazsa diye yaşımdan dolayı donasyondaSizde mi yaş dolayısıyla yumurta donasyonu düşünüyorsunuz acaba
Canım merhaba sanırım kendimi tam ifade edememişim henüz hamile değilim nisan ayında donasyonu yaptıracağım. Umarım yazdığınız gerçekleşir ve buradan szie güzel haberimi veririm sizdende alırımMerhaba nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik sizin gibi donasyon yaptırıp hamile kalan bayan arkadaşlar sayesinde bizlerede umut ışığı oluyorsunuz şimdiden teşekkürler
canım çok araştırdım bizim gibi yaşlarda olup ilk transferde anne olan birçok kadın var. Rabbim bizede nasip etti inşallah olumsuz olma. Bedenimiz ne düşünürsek onu kabul eder. sakın olumsuz olmayın . ben umutluyum .. sende umutlu ol.Evet aynı yastayizve erken menopoz teşhisi koyuldu yumurtam hiç yok çok korkuyorum tutmazsa diye yaşımdan dolayı donasyonda
Ayy inşallah canım Allah soyletti beni hamile sanıyordum seni inşallah bebiş haberini alırız en kısa zamanda senden sadece rica ediyorum bak yaptırana kadar bu siteye belki günde 10 kez girmissindir ben giriyorum cunki bebisinle alakalı herşeyi bizimle paylaşır mısınCanım merhaba sanırım kendimi tam ifade edememişim henüz hamile değilim nisan ayında donasyonu yaptıracağım. Umarım yazdığınız gerçekleşir ve buradan szie güzel haberimi veririm sizdende alırım![]()
canım bende senin gibi düşündüm dedim allah söyletti sanırım aminle. Bak sana söz veriyorum tüm gelişmeleri yazacağım duygularımı gelişmeleri herşeyi.. Ama sende yaz olur mu? inşallah sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder Rabbim.Ayy inşallah canım Allah soyletti beni hamile sanıyordum seni inşallah bebiş haberini alırız en kısa zamanda senden sadece rica ediyorum bak yaptırana kadar bu siteye belki günde 10 kez girmissindir ben giriyorum cunki bebisinle alakalı herşeyi bizimle paylaşır mısın
Amin inşallah ama ben Ağustos gibi maddi olarak o zaman kredi cekebiliyorum Eylül u bulur Allah nasip ederse inşallah sen Kıbrıs'ta yaptiracaktin demicanım bende senin gibi düşündüm dedim allah söyletti sanırım aminle. Bak sana söz veriyorum tüm gelişmeleri yazacağım duygularımı gelişmeleri herşeyi.. Ama sende yaz olur mu? inşallah sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder Rabbim.
evet canım ben Kıbrısta yaptıracağım bu işlemi. Bakalım rabbim nasip eder inşallah sanırım tahminimce nisan ayında transfer olur diye düşünüyorum ama mutlaka gelişmelerden seni haberdar edeceğim. bende önümdeki yolculuğu çok merak ediyorum umarım güzel bir yol açılır önümüzde.Amin inşallah ama ben Ağustos gibi maddi olarak o zaman kredi cekebiliyorum Eylül u bulur Allah nasip ederse inşallah sen Kıbrıs'ta yaptiracaktin demi
İlaç tedavisine başladınız mıevet canım ben Kıbrısta yaptıracağım bu işlemi. Bakalım rabbim nasip eder inşallah sanırım tahminimce nisan ayında transfer olur diye düşünüyorum ama mutlaka gelişmelerden seni haberdar edeceğim. bende önümdeki yolculuğu çok merak ediyorum umarım güzel bir yol açılır önümüzde.
İlaç tedavisine başladı
henüz değil reglim bekleniyor şuanİlaç tedavisine başladınız mı