- 10 Ocak 2023
- 108
- 185
- 42
- Konu Sahibi Selimeankara06
6 bin euroya yakın para ödeyeceğiz eğer tutmazsa o kadar kaç yıldır biriktirdiğimiz paralar boşa mı gider hiç gidip de tutmayan oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii ki yüzde 25-30 şans her zaman ki gibi. Tutmayabilir. 2-3-4 kez deneyebler var6 bin euroya yakın para ödeyeceğiz eğer tutmazsa o kadar kaç yıldır biriktirdiğimiz paralar boşa mı gider hiç gidip de tutmayan oldu mu
Merhabalar benım bır arkadasım var defalarca tüp bebek denedıler olmadı hep 2 embrıyosu kalıyor pgt den saglam gelen 1 tane oluyor ama tutmuyor bu donasyon için embrıyo basına mı para ödenıyor yoksa farklı bir kuralı mı var acaba?arkadasım artık böyle bir yol izleyecek gibi fıyat falan bılmıyor nasıl yapacagını da bılmıyor ben de fikir veremıyorum haliyle üzgün .6 bin euroya yakın para ödeyeceğiz eğer tutmazsa o kadar kaç yıldır biriktirdiğimiz paralar boşa mı gider hiç gidip de tutmayan oldu mu
Yumurta başına para ödeme diye birşey yok. Tüp bebek merkezine öder gibi tek bir fiyat var. Sizden yumurta toplanacağına donörden yumurta toplanıyor. Eşinizin spermleri ile donör yumurtularının birleşmesinden kaç embriyo oluşursa o kadar embriyonuz oluyor. Tek fark siz yumurta vereceğinize donör veriyor. Herkes için yumurta donasyon fiyatı aynı ama oluşan embriyo sayıları farklı olabiliyor.Merhabalar benım bır arkadasım var defalarca tüp bebek denedıler olmadı hep 2 embrıyosu kalıyor pgt den saglam gelen 1 tane oluyor ama tutmuyor bu donasyon için embrıyo basına mı para ödenıyor yoksa farklı bir kuralı mı var acaba?arkadasım artık böyle bir yol izleyecek gibi fıyat falan bılmıyor nasıl yapacagını da bılmıyor ben de fikir veremıyorum haliyle üzgün .
O şekilde düşünmeyin güzel şeyler düşünün buna odaklanmayın para bi şekilde kazanılıp yerine konulabilir.6 bin euroya yakın para ödeyeceğiz eğer tutmazsa o kadar kaç yıldır biriktirdiğimiz paralar boşa mı gider hiç gidip de tutmayan oldu mu
bi daha para biriktirmeye vaktimiz yok 10 yıllık evliyiz ben 44 eşim 42 yaşında 3 yıldır filan para biriktirdik 3 defa da tüp bebek yaptırdık olmadı.O şekilde düşünmeyin güzel şeyler düşünün buna odaklanmayın para bi şekilde kazanılıp yerine konulabilir.
Çalışıyor musunuz ?bi daha para biriktirmeye vaktimiz yok 10 yıllık evliyiz ben 44 eşim 42 yaşında 3 yıldır filan para biriktirdik 3 defa da tüp bebek yaptırdık
ev hanımıyım eşim kamudaÇalışıyor musunuz ?
İnşallah güzel haberler alırsınız içinizi ferah tutunev hanımıyım eşim kamuda
Anladım tesekkurler ben arkadasıma bu sekılde aktarayım cunku psıkolojık olarak yıprandı, benım ve dıger cevresının hep cocugu var onun olmuyor dıye üzgün yani her seferınde tüp bebege para döküp eli boş dönmesi de hiç kolay değilYumurta başına para ödeme diye birşey yok. Tüp bebek merkezine öder gibi tek bir fiyat var. Sizden yumurta toplanacağına donörden yumurta toplanıyor. Eşinizin spermleri ile donör yumurtularının birleşmesinden kaç embriyo oluşursa o kadar embriyonuz oluyor. Tek fark siz yumurta vereceğinize donör veriyor. Herkes için yumurta donasyon fiyatı aynı ama oluşan embriyo sayıları farklı olabiliyor.
Bu da garanti değil. Donasyonda kendi yumurtası kullanılmıyor, daha genç kişilerin yumurtası kullanılıyor ama yine garanti değil. Ancak bir umut deneniyor, hamile kalan da var, kalamayan da. İnşallah sağlıkla hepimizin kucağı dolar. Özellikle 40 yaş üstü iyi kalite yumurtası olmayanlar ya da erken menepoza girenler bizim halimizi anlar. Çocuksuz olmak kimimiz için çok üzücü olduğundan son şansımız olan donasyonu deniyoruz . Allah kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın. Arkadaşınızı çok iyi anlıyorum.Anladım tesekkurler ben arkadasıma bu sekılde aktarayım cunku psıkolojık olarak yıprandı, benım ve dıger cevresının hep cocugu var onun olmuyor dıye üzgün yani her seferınde tüp bebege para döküp eli boş dönmesi de hiç kolay değil
Tabii ki hiç bir seyın maalesef ki garantısı yok arkadasım 32 yasında oyuzden daha üzücü gelıyor anladıgım kadarıyla ama zaten cocuk sahıbı olmak ısteyıpte olamamanın her şekli üzücü ben de bizzat tüp benek tedavısıyle anne oldugum için onu anlayabılıyorum tabii ki sizi de… Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda anne olmayı nasip etsın Isteyen herkeseBu da garanti değil. Donasyonda kendi yumurtası kullanılmıyor, daha genç kişilerin yumurtası kullanılıyor ama yine garanti değil. Ancak bir umut deneniyor, hamile kalan da var, kalamayan da. İnşallah sağlıkla hepimizin kucağı dolar. Özellikle 40 yaş üstü iyi kalite yumurtası olmayanlar ya da erken menepoza girenler bizim halimizi anlar. Çocuksuz olmak kimimiz için çok üzücü olduğundan son şansımız olan donasyonu deniyoruz . Allah kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın. Arkadaşınızı çok iyi anlıyorum.
normal gebelikten riski fazla mı oluyor dönasyon ile olunca tutsa bile sevinmeyelim mi çok zor durumdayımTutsa bile bir süprizlerle dolu gebelik süreci bekliyor sizi, garantisi yok hiç bir şeyin. Bu miktarı zor elde ettiyseniz evlat edinmeyi de değerlendirin isterseniz.
Tüm gebeliklerde süreç nasıl ilerleyecek belli olmaz. 35 yaş üzeri de genel olarak riskli biliyorsunuzdur zaten. Donasyoma özel bir risk var mı bilmiyorum.normal gebelikten riski fazla mı oluyor dönasyon ile olunca tutsa bile sevinmeyelim mi çok zor durumdayım
Benim donasyonda 4 transferim geçen sene ikizlerime hamileydim 5 aylık ama Coronadan erken doğumla Kaybettim malesef tutuyor benim kimisi hiç tutmadı kimisi tuttu kimisi boş gebelik oldu Allah izin verirse Eylül Ekim gibi tekrar yaptiricagiz tutar mı tutmaz mi bilmiyoruz umudumu kaybetmedim zor bir süreç her seferinde para ödeyip bir de boş dönmen üzücü ben çok para harcadım ama yine de pes etmedim etmicem Allah'ın izniyle deneyeceğim rabbim nasip edene kadar bizimde boşa gitti ama napalim nasip rabbim ol der olur o yüzden hep dua et6 bin euroya yakın para ödeyeceğiz eğer tutmazsa o kadar kaç yıldır biriktirdiğimiz paralar boşa mı gider hiç gidip de tutmayan oldu mu
Aynen canım öyle bende aynı durumdayım 4.denemem oldu bu sene 5 denemem Eylül Ekim gibi olucak inşallah çok maddi manevi yiprandik zorlandık elimizde bişey kalmadı hep borcla yaptık krediyle falan ama elimiz boş döndük nasip İnslalah bu sefer nasip olurAnladım tesekkurler ben arkadasıma bu sekılde aktarayım cunku psıkolojık olarak yıprandı, benım ve dıger cevresının hep cocugu var onun olmuyor dıye üzgün yani her seferınde tüp bebege para döküp eli boş dönmesi de hiç kolay değil
İhtimal var.6 bin euroya yakın para ödeyeceğiz eğer tutmazsa o kadar kaç yıldır biriktirdiğimiz paralar boşa mı gider hiç gidip de tutmayan oldu mu
Canım tutadabilir tutmayada bilir bunun gsrantisi yok malesef nasip kısmet en azından ihtimaller var dediğin gibi tek çaremiz bu donasyon malesef umarım güzel sonuçlar alırız inşallah Dondurmak en iyisi en azından sürekli ugrasmiyorsunİhtimal var.