Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba ben kibrista yukurta donasyonu yaptırmak istiyorum. Merkez arayışı içerisindeyim hitle görüştüm ama hemşiresi tam olarak herseyi açıklamıyor. Bu da içime sinmedi. Yakın Doğu hakkında bilgisi olan varmi ?
Çok yoğun olduklarını düşünüyorum ama benim sorduğum her soruya geçte olsa cevap verdi ve en sonunda yine hitte yaptırmaya karar verdim 1 ay sonra transfer olacağım
Arkadaşlar merhaba ben kibrista yukurta donasyonu yaptırmak istiyorum. Merkez arayışı içerisindeyim hitle görüştüm ama hemşiresi tam olarak herseyi açıklamıyor. Bu da içime sinmedi. Yakın Doğu hakkında bilgisi olan varmi ?
Çok yoğun olduklarını düşünüyorum ama benim sorduğum her soruya geçte olsa cevap verdi ve en sonunda yine hitte yaptırmaya karar verdim 1 ay sonra transfer olacağım
Merhaba yarın transfer yapılacak tüm süreci hemşire hanımla geçiriyorsunuz zaten, doktorla sadece transfer oncesi görüşme yapıyorsunuz gülsen hanımda gayet ilgili eğer her şey yolunda giderse 1 aylık Bi sürec var ilaç kullanımı vs..