Canim burda hepimiz birbirimize yardımcı olalım ki böyle olumsuz olan ve arkasında durmayan merkezleri de bir bir ifşa edelim, üzme kendini...Hitit ben mesela olumsuz yorumlardan hiç düşünmedim, british ile görüşmelerimiz oldu, onlar da ısrarla esimin gidip sperm vermesi konusunda ısrar edip durdular, spermleri donduracaklarmis, uygun donör olunca çözüp döllenme işlemini yapacaklarmış, neden taze sperm kullanmiyorsunuz dediğimde, siz yorulmayın diye saçma sapan bir cvp verdiler, biz zaten yorulmuşuz yıllarca, sanirim yumurta paylaşımı yapıyorlar, ben kendi görüşmelerimden ve burda edindiğim tecrübelerden clavis ve ventus kibrisda düzgün merkezler diye bir kenara not aldım, örneğin vita altera ile ilgili de burda yine birkaç arkadaş üzücü deneyimler yaşamış, ben gerçi maddi olarak bakuyu düşünüyorum ama rakamlar uygun olsa kibrisda ventus yada clavis düşünürüm ama sen yinede tek tek bütün merkezlerle görüş aklına takılanları tek tek sor, yüreğin insallah doğru yeri bulmada yardım edecek, çünkü insan bir iki konuşmada anliyor...