Çok teşekkür ederim, umarım herkesin duaları kabul olur, bir an önce bebişlerine kavuşur herkesHayirli uğurlu olsun canim, maşallah çok sevindim , allahim bu güzel berat kandillinde, inşallah dualarimiz kabul olur ve herseyin hayirlisi nasip olur insallah bizlere de
Nisanda inşallahSiz ne zaman basliyorsunuz?
Klinik kararsizligi hepimizde var sanırımMerhaba arkadaşlar ben de Nisan'da başlama kararı aldım çünkü kliniğe karar veremedik verdik gibi olmuştu emin olamadım benim durumumdanolan var mı şuan istenen genel tahlileri yaptırıyorum özellikle rahim filmi onu vekindim. Bu olinige karar verme konusunda birbirimize yardım edelim inşallah Allah'ın izniyle seneye bebeklerimize zenkavusalim inşallah
Yok canim hiç korkulacak birsey degil ve bu süreçte çok önemli rahimin durumu, çünkü donasyonda bizim için en önemlisi artık rahim oluyor, mutlaka cektir, bilmiyorum hangi şehirlerdesin fakat İstanbul yakınlarında isen mutlaka Cevat Bayrak hocaya gitmeni tavsiye ederim, ben birçok kez onda çektirdim, hiç bir ağrı sızı inan hiçbir korkulacak durum değil, bende yapisiklik vardı, sonrasında histeroskopi ile düzeltildi, rahim çok önemli ihmal etme, birde donasyonda transfer öncesi mutlaka rahim kalinliginin 8mm ve üstü olması gerekir ilaçlarla, bunun altında olan kalinliklarda en iyi embriyo da olsa, tutması çok zor ihtimal, diger arkadaşlara da tavsiyem, transfer öncesi rahim ince kalırsa sakin, merkez illa gelin dese bile bu sürece girmemeniz, ince rahimde tutması imkansız gibi birsey çünkü, bu tabi film ile değil, transfer öncesi kullanılan ilaçlar neticesinde olan kısım....Arkadaşlar ben 1 kere rahim filmi cektirmistim ama anestezili. Anestezisiz çektiren var mı, çok zor mu?
Yani normal vajinal muayene dusun, ince bir kateter ile içeriye basınçlı sivi veriliyor ve dışarıda da cihazlar çekim yapıyor, internetde ac bak Cevat Bayrak hocanin videosu da mevcut rahim filmi nasıl çekiliyor diye, benim korkulu rüyam vajinal muayenedeki şu spekulum mu ne varya mesela o kısım, hiç anlamadım onu bile nasil takdigini desem yeridirArkadaşlar ben 1 kere rahim filmi cektirmistim ama anestezili. Anestezisiz çektiren var mı, çok zor mu?
mitokontriyi
Kc tane embryo transfer edildiniz?Çok teşekkür ederim. Kolan British tüp bebek metkezinde tedavi oldum. Umarım sizin de güzel haberlerinizi duyarız
Canim ne guzel birçok merkez ile goruşmüşsun, görüşmeler neticesinde merkezlerle ilgili izlenimin ne oldu? Burda hepimiz bir karar aşamasındayız, bizlere de bir ışık olur insallahVentus,Vita altera,Ahmet eser bide kolon britis bide doğuş Allahım yardım etsin hangisini seçeceğim
2 embriyo transfer edildi bana. 3 tane de dondurulduKc tane embryo transfer edildiniz?
Bende naçizane tecrübelerimi paylasayayim, donasyonda dikkat etmemiz gereken birkaç nokta var, hepimiz çok üzüntülü ve zor süreçler neticesinde bu kararı aldık, birde bu yolda üzülmemek adına, belki faydalı olur diye paylaşayım. 1. Mutlaka yeni bir rahim filmi çektirin 2. Rahimin temiz olduğunu iyi bir kadın dogumcuda teyit ettirin, değilse mutlaka gerekli işlemleri tedaviye başlamadan yaptırın 3. Rahim filmi eski ise ve görüştüğünüz merkez önemli değil olur, gelin tedaviye derse uzak durun 4. Tedavi öncesi ilaçsız adetin 14. gunu rahim kalinliginizi olcturun 7 ve üstü ve 3 çizgi ise bu demektir ki ilacla 8 ve üstü olur 5. Diyelim ki donasyon tedavisi ile ilac aldınız genelde estrofem ve rahim 8mm altı fakat merkez illa gelin derse yine uzak durun, çünkü tutması için rahim kalinligi 8 ve üstü ve 3. çizgi olmalı, daha ince oldugunda zor, bütün bunları niye yazıyorum, artık kimsenin bizleri birer para makinesi gibi görüp somurmesine musade etmeyelim, en azından tıppi durumumuzu bilelim diye paylaşayım dedimEvet hepimiz görüştüğümüz klinikleri yazsak görüşlerimizi bencede daha iyi karar veririzben ventusle görüştüm en son bana baya profesyonel geldi birde Ahmet eser diye bir doktor var onunla görüştüm onumlada çok pozitif alan var . Bide Vita alteradan ayrılıp klinik açan cyprus clavis fertility var aslında ilk orası olsun diye yola çıktım ama araştırınca bir çok merkez olduğunu gördüm ve çok kararsızım sizinde görüştüğümüz karar verdiğiniz merkezler var mi
Merkezlere gelince uc aşağı beş yukarı hepsi aynı işlemi yapıyor bende en son kibrisda ventusu düşünüyorum, sebebi Doktor Beril hoca ile görüşmemin neticesinde fark ettim ki, diger yerdeki doktorlar hep genel geçer şeylerden bahs etti, Beril hoca ise benim testkiklerimi detaylıca inceleyip daha çok benimle ilgili konulardan bahs etti ve bana uygun bir tedavi planı oluşturdu, fakat ben burda bu işlemlerin bakude de yapıldığını da arkadaslardan öğrenince orayla da görüştüm, bakunun benim için artı olan kısmı, donör resmini goreblmemiz oldu, tabi donör müsadere ederse oluyormuş bu da, ki %90 turkiyeden gelen hastalar için donorler ok diyormuş, adım alabildim mi? Yok henüz değil, allahim bizleri üzmeyecek merkez ve kişilerle karşılaştırsın bizleri insallahEvet hepimiz görüştüğümüz klinikleri yazsak görüşlerimizi bencede daha iyi karar veririzben ventusle görüştüm en son bana baya profesyonel geldi birde Ahmet eser diye bir doktor var onunla görüştüm onumlada çok pozitif alan var . Bide Vita alteradan ayrılıp klinik açan cyprus clavis fertility var aslında ilk orası olsun diye yola çıktım ama araştırınca bir çok merkez olduğunu gördüm ve çok kararsızım sizinde görüştüğümüz karar verdiğiniz merkezler var mi
Merhaba,kendi yumurtanızla mı yoksa Donör mu düşünüyorsunuz
Bütün merkezlerle tek tek görüştüm.Kendimi iyi hissettiğim ve inancımı artıran DR.SELEN ECEMİŞ oldu.Bütün hastaları ikiz gebe olduğu için bana tek embriyo transferi önerdi.Mart ayı içinde eşim gidip sperm verecek.Yumurta ile spermi önden test edecekler.HeyecanlıyımArkadaşlar bende Kıbrıs'ta tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum fakat hastane ve doktor arastryorm bu konusda deneyimi olanlar yazabiliri mi
Merhaba akkuş dr kimdi acaba hangi hastanede yaptirdın işlemini bende düşünüyorumMerhabalar, evet sonucum belli oldu, hamileyim. Cuma günü beta-hcg 174 çıktı, pazartesi tekrar kan verdiğimde 730 çıktı. Doktorum muhtemelsn ikiz olacağını söyledi, gelecek hafta ultrason için hastaneye gideceğim, çok heyecan verici bir süreç. Darısı sizin başınıza
Merkezlere gelince uc aşağı beş yukarı hepsi aynı işlemi yapıyor bende en son kibrisda ventusu düşünüyorum, sebebi Doktor Beril hoca ile görüşmemin neticesinde fark ettim ki, diger yerdeki doktorlar hep genel geçer şeylerden bahs etti, Beril hoca ise benim testkiklerimi detaylıca inceleyip daha çok benimle ilgili konulardan bahs etti ve bana uygun bir tedavi planı oluşturdu, fakat ben burda bu işlemlerin bakude de yapıldığını da arkadaslardan öğrenince orayla da görüştüm, bakunun benim için artı olan kısmı, donör resmini goreblmemiz oldu, tabi donör müsadere ederse oluyormuş bu da, ki %90 turkiyeden gelen hastalar için donorler ok diyormuş, adım alabildim mi? Yok henüz değil, allahim bizleri üzmeyecek merkez ve kişilerle karşılaştırsın bizleri insalmerhaba
Merhaba baküde nerelerle görüşüyorsun acaba ben henüz düşünmekteyim acaba bakümü yoksa kıbrısmı diye ama sizlerin yorumu benim için çok önemli saolsun burdaki arkadaşlar sayesinde azda olsa bilgi alıyorumMerkezlere gelince uc aşağı beş yukarı hepsi aynı işlemi yapıyor bende en son kibrisda ventusu düşünüyorum, sebebi Doktor Beril hoca ile görüşmemin neticesinde fark ettim ki, diger yerdeki doktorlar hep genel geçer şeylerden bahs etti, Beril hoca ise benim testkiklerimi detaylıca inceleyip daha çok benimle ilgili konulardan bahs etti ve bana uygun bir tedavi planı oluşturdu, fakat ben burda bu işlemlerin bakude de yapıldığını da arkadaslardan öğrenince orayla da görüştüm, bakunun benim için artı olan kısmı, donör resmini goreblmemiz oldu, tabi donör müsadere ederse oluyormuş bu da, ki %90 turkiyeden gelen hastalar için donorler ok diyormuş, adım alabildim mi? Yok henüz değil, allahim bizleri üzmeyecek merkez ve kişilerle karşılaştırsın bizleri insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?