- 9 Temmuz 2020
- 2
- 0
- 33
- Konu Sahibi Kamila Efeoglu
Yumurta donasyon programlarınından faydalanan aramızda var mı. Türkiyede tercih edebildiğiniz klinikleri duymak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taşıyıcı annelik yasak %100 biliyorum, yumurta donasyon da yasak mı acabaYumurta donasyonı türkiyede yasak diye biliyorum .
Yasak diye düşünüyorum oda yumurta /sperm donasyonu yapan arkadaşlar genelde kıbrısı tercih ediyor . Yada avrupaTaşıyıcı annelik yasak %100 biliyorum, yumurta donasyon da yasak mı acaba
Merhabalar, Kıbrısta kullanan Yumurtalar Ukraynadan gelme olduğunu biliyor muydunuz? Yarım Avrupayı, Gürcistanı, Kıbrısı yumurtalarla sağlayan Biotexcom kliniğidir! Kıbrısta zaten dondurulmuş yumurtalar kullanılıyor, tabi başarı oranı düşüyor.Yasak diye düşünüyorum oda yumurta /sperm donasyonu yapan arkadaşlar genelde kıbrısı tercih ediyor . Yada avrupa
Merhabalar, Kıbrısta kullanan Yumurtalar Ukraynadan gelme olduğunu biliyor muydunuz? Yarım Avrupayı, Gürcistanı, Kıbrısı yumurtalarla sağlayan Biotexcom kliniğidir! Kıbrısta zaten dondurulmuş yumurtalar kullanılıyor, tabi başarı oranı düşüyor.
Biotexcom kliniğidir! Kıbrısta zaten dondurulmuş yumurtalar kullanılıyor, tabi başarı oranı düşüyor.
Taşıyıcı annelik yasak %100 biliyorum, yumurta donasyon da yasak mı acaba
Biotexcom kliniğinde doktorlara baktım orada yasalda doktorlar 2 yıllık okul mezunu... yani bizde doktor olmak için 6 sene oku ukraynada 2 sene.... bizde bir de 3-4 sene uzmanlığı var.
Bu reklam için ücret veryolarmı sizlere ? Yada nasıl oluyorMerhabalar, Kıbrısta kullanan Yumurtalar Ukraynadan gelme olduğunu biliyor muydunuz? Yarım Avrupayı, Gürcistanı, Kıbrısı yumurtalarla sağlayan Biotexcom kliniğidir! Kıbrısta zaten dondurulmuş yumurtalar kullanılıyor, tabi başarı oranı düşüyor.
Taşıyıcı annelik yasak %100 biliyorum, yumurta donasyon da yasak mı acaba
Merhabalar, Kıbrısta kullanan Yumurtalar Ukraynadan gelme olduğunu biliyor muydunuz? Yarım Avrupayı, Gürcistanı, Kıbrısı yumurtalarla sağlayan Biotexcom kliniğidir! Kıbrısta zaten dondurulmuş yumurtalar kullanılıyor, tabi başarı oranı düşüyor.
Bu reklam için ücret veryolarmı sizlere ? Yada nasıl oluyor
En kötüsüde ne biliyomusun K Kazen tüp bebek zaten bizler için son çağreyken birde bunlar insanların umuduyla oynuyolar kandırıyolar . Bazılarımız okadar çağresizki her denilene inanacak her denileni yapacak çağresizlikte mağlesef . Süreç zaten zor bunlar insanların umutlarıyla oynuyor . O yüzden nerde görsem şikayet ediyorum .dünki yeni üyenin ilaç satmaya çalışması gibi . Umarım etiketi görmüşsünüzdür . O ilaçlar çok ağır oluyor . Ya alıp bilinçsizce kullanılsa ? Gerçekten anlıyamıyorum bu insanları .bu şerefsizler ya hastane personeli ya da hasta başına 200-300 euro alıyor ya da PR firmasının itleri...
öerak ettim bir bakayımAllah günah yazmasında doktorlarına şöyle baktım yahu bu domuz tezi doğru gibi geldi....
1 . Kalite 5aa 6 aa bile 100 de 100 değilken nasıl bir garanti yüzdesi bu anlamadımTürkçe siteleri var. Yüzde yüz garanti yazmışlar. Boş vaatler. Yüzde yüz garantiyi hiçbir Dr veremez. Uçak ücreti dışında hepsi bedavaymış güya ☺