Yumurta donasyon programlarınından faydalanan aramızda var mı

Kamila Efeoglu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2020
2
0
33
Yumurta donasyon programlarınından faydalanan aramızda var mı. Türkiyede tercih edebildiğiniz klinikleri duymak istiyorum

Yasak diye düşünüyorum oda yumurta /sperm donasyonu yapan arkadaşlar genelde kıbrısı tercih ediyor . Yada avrupa
Merhabalar, Kıbrısta kullanan Yumurtalar Ukraynadan gelme olduğunu biliyor muydunuz? Yarım Avrupayı, Gürcistanı, Kıbrısı yumurtalarla sağlayan Biotexcom kliniğidir! Kıbrısta zaten dondurulmuş yumurtalar kullanılıyor, tabi başarı oranı düşüyor.

nere
Merhabalar, Kıbrısta kullanan Yumurtalar Ukraynadan gelme olduğunu biliyor muydunuz? Yarım Avrupayı, Gürcistanı, Kıbrısı yumurtalarla sağlayan Biotexcom kliniğidir! Kıbrısta zaten dondurulmuş yumurtalar kullanılıyor, tabi başarı oranı düşüyor.

hadi canım...

bende şöyle bir şey duydum ; Biotexcom kliğinde kullanılan embriyolar domuz embriyosuymuş aslı var mı ?

Domuz embriyosu olunca bize ters tabe ...

yine ilginçtir ki br sürü yerde biotex kliniği varken Türkiye'de yok yoksa domuz yağı kullanıyorlar diye olabilir mi ?

domuz yağını da spermi ayıklarken kullanıyorlarmış.

vallaha ben böyle duydum söyleyenin yalancısıyım.... eğer benimle konuşmak isterseniz telefonum ; +90 545 365 75 52

Bu reklam için ücret veryolarmı sizlere ? Yada nasıl oluyor 😂

Taşıyıcı annelik yasak %100 biliyorum, yumurta donasyon da yasak mı acaba

argo konuşacağım ama siz itin götüne sokup sokup çıkartırım(bu bir deyimdir küfür değildir)

paralı hastanenin, paralı köpekleri ....

hadi şimdi defolun gidin domuz yatağınıza....

ulan gerizekalı kendi reklamını yaparken iş yaptığın merkezleri neden kötülüyorsun ?

Sizin iş ahlakınızı .... emi....

insanların hayalleri üzerinden para kazan siz şerefsizlerin karakterine ........ emi ....

defolun gidin domuz soyları

bu şerefsizler ya hastane personeli ya da hasta başına 200-300 euro alıyor ya da PR firmasının itleri...
En kötüsüde ne biliyomusun K Kazen tüp bebek zaten bizler için son çağreyken birde bunlar insanların umuduyla oynuyolar kandırıyolar . Bazılarımız okadar çağresizki her denilene inanacak her denileni yapacak çağresizlikte mağlesef . Süreç zaten zor bunlar insanların umutlarıyla oynuyor . O yüzden nerde görsem şikayet ediyorum .dünki yeni üyenin ilaç satmaya çalışması gibi . Umarım etiketi görmüşsünüzdür . O ilaçlar çok ağır oluyor . Ya alıp bilinçsizce kullanılsa ? Gerçekten anlıyamıyorum bu insanları .

Türkçe siteleri var. Yüzde yüz garanti yazmışlar. Boş vaatler. Yüzde yüz garantiyi hiçbir Dr veremez. Uçak ücreti dışında hepsi bedavaymış güya ☺️

X