Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde karnımda ağrı oluyoMerhabala, ayın 7 ile 11 arası letu kullandım ve ayın 16 sında çatlatma iğnesi oldum. (Ben ve eşimden yana herhangi bir problemimiz yok) daha sonra 18 inden itibaren sıvı bir akıntı ve alt karında ağrı var ve kendimi çok halsiz hissediyorum bunun sebebini bilen var mı? Neden böyle oluyor ?
İlk denemeniz miBen femara kullandım sonra meriofert iğne ile 20mm oldu çatlatma iğnesinden sonra o iki gece baya ağrım vardı 24 saat sonra ve 36 saat sonra ilişki denedik, 12.gün idrarda pozitif çıkınca kan verdim orada da pozitif 63 çıkmıştı, ama 7. Günden itibaren hep karnım ağrıyordu göğüslerimin ucuna hiç dokunamıyordum hala da ağrılar geçmedi hep adet sancısı beta hcg yükselişini bekliyoruz şuan Allah her isteyene yardımcı olsun dua edelim birbiirmize
Evet bende ilk deniyorum ama polikistik overim varİlk denemeniz mi
Şuan hamile misinizEvet bende ilk deniyorum ama polikistik overim var
Önce Allah'ın izniyle evet 5 haftalık dedi doktor henüz içi görünmedi kesenin, Allah isteyen herkese nasip etsin daha çok erken olduğu için korkuyorum daŞuan hamile misiniz
merhaba gebe mısınız catlatma ıgnesı tuttu muArkadaşlar 19 temmuzda çatlatma iğnesi oldum şuan aşırı şekilde kaşık ve bel ağrım var sizce normal Mİ lütfen bilenler cevap versin çok stresliyim
Ben femara kullandım sonra meriofert iğne ile 20mm oldu çatlatma iğnesinden sonra o iki gece baya ağrım vardı 24 saat sonra ve 36 saat sonra ilişki denedik, 12.gün idrarda pozitif çıkınca kan verdim orada da pozitif 63 çıkmıştı, ama 7. Günden itibaren hep karnım ağrıyordu göğüslerimin ucuna hiç dokunamıyordum hala da ağrılar geçmedi hep adet sancısı beta hcg yükselişini bekliyoruz şuan Allah her isteyene yardımcı olsun dua edelim birbiirmize