Kuzum ilk denemenmiydiewet bu gün 13 . gündü olsaydı çıkardı
Kuzum ilk denemenmiydi
ewet bu gün 13 . gündü olsaydı çıkardı
Kuzum ilk denemenmiydi
ewet bu gün 13 . gündü olsaydı çıkardı
Canim belli olmaz regl olana kadar umidini kesme benc
İnşallah olmazsin canim regl gecerse tekrarla testi hicmi cizgi yok atsana bigeçen ayın 14 de olmuştum adet sadece hafif bel ağrım var geceleri başka bir şey yok hayırlısı artık
İnşallah olmazsin canim regl gecerse tekrarla testi hicmi cizgi yok atsana bi
Regli bekle olmazsan kan ver canim belki var ama çıkmıyor
Sen napiosun canım ne var ne yokRegli bekle olmazsan kan ver canim belki var ama çıkmıyor
hiç yokİnşallah olmazsin canim regl gecerse tekrarla testi hicmi cizgi yok atsana bi
Regli bekle olmazsan kan ver canim belki v
yarınRegli bekle olmazsan kan ver canim belki var ama çıkmıyor
Regli bekle olmazsan kan ver canim belki var ama çıkmıyo
inşallah kzum çok sağol yarın kan vereceğim varsa çıkar herhaldeRegli bekle olmazsan kan ver canim belki var ama çıkmıyor
Bir fark yok kuzu bende agri sizi yok hicSen napiosun canım ne var ne yok
Cikar canim ama bence reglinii bekle gecerse ver kanıhiç yok
yarın
inşallah kzum çok sağol yarın kan vereceğim varsa çıkar herhalde
Aynen kuzum benimde yok yaBir fark yok kuzu bende agri sizi yok hic
Belki olmamasi daha iyidir kuzum ara ara bel agrim geliyor benim bide gaz sancim varAynen kuzum benimde yok ya
Daha devam ediyor gibi dimi canım senceBelki olmamasi daha iyidir kuzum ara ara bel agrim geliyor benim bide gaz sancim var
Canim bence catlama olmus yumurta 24 saat canli kaliyor diye biliyorumDaha devam ediyor gibi dimi canım sence
Ama igne etkisinden bu sekilde cikiyor bence halaCanim bence catlama olmus yumurta 24 saat canli kaliyor diye biliyorum
Yok kuzum zaten o oldu sadece sanki daha iğne etkisi duruyor gibi 5. Gündeki gibi aşırı silik olursa iğne etkisi geçmiş diye dusunucemCanim bence catlama olmus yumurta 24 saat canli kaliyor diye biliyorum