- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim vakit ayırdın çok incesin rabbim hepimize hayırlı evlat versinKuzum hiç bozma moralini yarın sabah bir daha yap
Amin canım benim seni iyi anlıyorum inşallah hepimiz çift çizgiler görürüz belirtin varmı hiçok teşekkür ederim vakit ayırdın çok incesin rabbim hepimize hayırlı evlat versin
Amin canım benim seni iyi anlıyorum inşallah hepimiz çift çizgiler görürüz belirtin varmı şubat 14 de adet olmuştum sadece çok iştahım açık birde sürekli yorgunum sürekli yatıyorm 3 gündür uykum hiç gitmiyor onun haricinde birşey yok valla cnm onlarda belirti sayılırmı bilmyorm
Amin canım benim seni iyi anlıyorum inşallah hepimiz çift çizgiler görürüz belirtin varmı hi
şubat 14 de adet olmuştum sadece çok iştahım açık birde sürekli yorgunum sürekli yatıyorm 3 gündür uykum hiç gitmiyor onun haricinde birşey yok valla cnm onlarda belirti sayılırmı bilmyorm
İlk 5 dakikada çıkan sonuçBen görüyorum valla ya bende sıkıntı var kurumuş tamam ama ilk attığında da az gördüm anlamadım ki
yarında bekleyip ertesi gün kan vereceğim varsa çıkar herhaldeHerkesin belirtisi farklı canım sen yarim bir daha test yap belki koyulaşır
Aynen canım oyel yapyarında bekleyip ertesi gün kan vereceğim varsa çıkar herhalde
Canim var gibi hafif hayalet bir cizgi kaset testin varmi elinde hic
Canim kaset testin varmi yapsan biyarında bekleyip ertesi gün kan vereceğim varsa çıkar herhalde
şimdi fark ederimi sabah ilk idrarlamı yapımCanim kaset testin varmi yapsan bi
O testi 15 gün boyunca yap yine kop koyu çıkcak iğne yapıldığı zaman HCG hormonundan dolayı Ovulasyon da gebelik testi de pozitif çıkıyor o yüzden iğne yapıldığı zaman takip edemezsin olmuyor yumurtan çatlar mutlaka 40 saat olmuş ozaman 36 saat içinde çatlama gerçekleşiyor zaten umarım tutarKızlar ben çatlatma iğnesi olalı 40 saat oldum. Bir taraftan ovulasyon testi ile takip ediyordum.Ovulasyon testi t çizgisi hala kopkoyu.Yumurtam çatlamadi sanırım. Böyle Başına gelen var mı hiç
Kuzum varsa cikar sabah ilk idrae felan hikaye yani elinde varsa hemen yap bekliyorum hadişimdi fark ederimi sabah ilk idrarlamı yapım
cnm yoktu sabah aldım ama negatif yok yani gerçektenKuzum varsa cikar sabah ilk idrae felan hikaye yani elinde varsa hemen yap bekliyorum hadi
yaptım kuzm negatif çıktıCanim ne yaptin kaset test yapicaktin
Kuzum ilk denemenmiydiyaptım kuzm negatif çıktı