- 29 Nisan 2017
- 350
- 161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gün test verdiniz acaba erken vermiş olabilir misinizNegatif canım
Bilmiyorum ki canım ben üç kere iğne oldum hiç pozitife dönmedi amamerhaba lütfen biri cevap verebilrimi 2 martta çatlama iğne oldum bu gün 12. günüm ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama sonuç net negatif acaba pozitife dönermi adetim şubat 14 de olmuştu
Testin varsa atabilirmisinmerhaba lütfen biri cevap verebilrimi 2 martta çatlama iğne oldum bu gün 12. günüm ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama sonuç net negatif acaba pozitife dönermi adetim şubat 14 de olmuştu
siz kaçıncı gün yapmıştınızBilmiyorum ki canım ben üç kere iğne oldum hiç pozitife dönmedi ama
Ben 9 uncu günden 14. Güne kadar yaptım hep negatifti gebe kalmadımsiz kaçıncı gün yapmıştınız
Ben 9 uncu günden 14. Güne kadar yaptım hep negatifti gebe kalmadım
testim bu şekilde cnmTestin varsa atabilirmisin
Canım ben silik görüyorum sanki ama umitlendirmek istememtestim bu şekilde cnm
ay bn görmüyorm ama allah allah eminmisinizCanım ben silik görüyorum sanki ama umitlendirmek istemem
Valla canım sen normalde daha iyi görürsün ışıklı bir ortamda çek bide istersenay bn görmüyorm ama allah allah eminmisiniz
Efektli haliay bn görmüyorm ama allah allah eminmisiniz
Valla canım sen normalde daha iyi görürsün ışıklı bir ortamda çek bide istersen
Ben görüyorum valla ya bende sıkıntı var kurumuş tamam ama ilk attığında da az gördüm anlamadım kikütfen bakarmsınz Eki Görüntüle 3218003 çatlatma iğnemin 12. günü ilk idrarla yaptım sizce hayalet çizgi varmı kızlar
Kuzum hiç bozma moralini yarın sabah bir daha yapkütfen bakarmsınz Eki Görüntüle 3218003 çatlatma iğnemin 12. günü ilk idrarla yaptım sizce hayalet çizgi varmı kızlar