- 30 Eylül 2021
- 5
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi FATMAOKUMUs
-
Bugun 36. Saat olduguna gore catladigina isaret bu kotu bisey degilMerhabalar ben 1.ncı ay klomen kullandım ve yumurtalıklarım sol tarafta 18 11 19 mm olarak büyüdü ve kendiliğinden çatlama oldu ama döllenme olmadı. bu ay da klomen kullandım sağ tarafımda 28 sol tarafımd 21 mm gelişti çatlatma iğnesi oldum bugün üçüncü günüm doktorum iğneden 10 gün sonra kontrole gel bakalım dedi ama kasıklarımda aşırı ağrı ve mide bulantısı oluyo iğnenin yan etkisimidir acaba
Sonuc ne cikti benimde ayni ama kasim3 de gel dedi drMerhabalar ben 1.ncı ay klomen kullandım ve yumurtalıklarım sol tarafta 18 11 19 mm olarak büyüdü ve kendiliğinden çatlama oldu ama döllenme olmadı. bu ay da klomen kullandım sağ tarafımda 28 sol tarafımd 21 mm gelişti çatlatma iğnesi oldum bugün üçüncü günüm doktorum iğneden 10 gün sonra kontrole gel bakalım dedi ama kasıklarımda aşırı ağrı ve mide bulantısı oluyo iğnenin yan etkisimidir acaba
Banada duphaston ve asprin verdi kullanmad ne bileyim adet olurum diye ama sanirim igne tutmadi kar agrisi bel agrisi öluyorum adet olucam dr 3 de gelin demisti bakalimArkadaşlar bende bugün çatlatma iğnesi vuruldum klomen kullandım 5 gün üç yumurtam oluşmuştu Doktorum bugün den itibaren progestan verdi her gece bir tane alıyorum benimle aynı durumda olan varmı
Noldu canım gittin mi doktora Benim ara ara ağrılarım kaşıklarımda batmalar oluyoBanada duphaston ve asprin verdi kullanmad ne bileyim adet olurum diye ama sanirim igne tutmadi kar agrisi bel agrisi öluyorum adet olucam dr 3 de gelin demisti bakalim
23 inde igne olmustum dun dr gittim negatif dedi ama nasil agri var kasik bel kopuyor resmen regl olmayi bekliyorum ikinci igneyi deneyecegim nasip degilmisNoldu canım gittin mi doktora Benim ara ara ağrılarım kaşıklarımda batmalar oluyo
Evet ilk bilmiyorum bu kadar agri yapan nasip allah herseyin hayirlisini versinHayırlısı olsun canım ilk defamı kullanmıştın sende iğneyi
23 inde igne olmustum dun dr gittim negatif dedi ama nasil agri var kasik bel kopuyor resmen regl olmayi bekliyorum ikinci
Amin canım benimde 6. Günüm düne kadar bel ağrım vardı kasıklarımda batma vardı bugün sivilcelendim ve ağrı falan kalmadı yine adet olcam heraldeEvet ilk bilmiyorum bu kadar agri yapan nasip allah herseyin hayirlisini versin
Belkide seninki tuttu benim negatif cikti agridan oluyorum bekle bakalimAmin canım benimde 6. Günüm düne kadar bel ağrım vardı kasıklarımda batma vardı bugün sivilcelendim ve ağrı falan kalmadı yine adet
23 inde igne olmustum dun dr gittim negatif dedi ama nasil agri var kasik bel kopuyor resmen regl olmayi bekliyorum ikinci
Evet ilk bilmiyorum bu kadar agri yapan nasip allah herseyin hayirlisini versin
Sanmıyorum sivilcelerim çıktı hepte aynı yerde çıkar zaten işin kötü yanı 3 yumurta oluştu adet zor geçmese bariBelkide seninki tuttu benim negatif cikti agridan oluyorum bekle bakalim
Bende bugun regl oldum dr acibademin dr whatsaptan gorustuk asu klomen al ic 2 gun ara ver haftaya cumartesi gel dedi 2.ye basliyoruz bakalim insallah sende tutmusturSanmıyorum sivilcelerim çıktı hepte aynı yerde çıkar zaten işin kötü yanı 3 yumurta oluştu adet zor geçmese bari
İnşallah canım ama çok hayal kırıklığı yaşadım ümitlenmek istemiyorumSanmıyorum sivilcelerim çıktı hepte aynı yerde çıkar zaten işin kötü yanı 3 yumurta oluştu adet zor geçmese bari
Kiyamam rabbim kimsenin kucagini bos birakmazin saglikla insallahİnşallah canım ama çok hayal kırıklığı yaşadım ümitlenmek istemiyorum
İnşallah canımKiyamam rabbim kimsenin kucagini bos birakmazin saglikla insallah
Ikinci klomene basladim benİnşallah canım
Bende hic akinti olmadi ama oldummm agridan bence senin olduBende bekleyişteyim hala adetime bir hafta var akıntım çok fazla var kasık ağrıları devam yarın kan testi vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?