- 16 Mart 2019
- 970
- 402
- 103
- Konu Sahibi FATMAOKUMUs
-
Evet canım hatta 3 defa çektirdim filmi ilkinde olmuyor diye çektirdim sorun çıkmadı tüpler açıktı sonraki ay hamile kaldım kimyasal gebelik oldu düştü sonra 2 yıl hamile kalmadım çeşitli tedaviler işe yaramayınca bir daha çektirdim meğer rahim şekil bozukluğu varmış ve ayrıca bir tüpüm tıkanmış histereskopi oldum rahim şekli düzeldi yine tedaviler gördüm yine olmadı 3.tüp bebeğe başlayacaktık İstanbul’a Bülent tıraşa gittim cevat bayrakta rahim filmi çekilmemi önerdi çektirdim ve tüpüm açıldı 3.ay hamile kaldımİlk hamileliğiniz sıkıntılı mi oldu. Aslında bana ümit oldunuz 4 ay beklicektik çünkü çok duydum rahim filminin olmasını sağladığını fakat yaşım gereği beklemesek mi o kadar demeye başladım bilemiyorum. Doktor 3 ay olmassa tekrar tedaviye devam edelim demişti hatta istersen bir ay sonra
Yasın kaç senin birde amh değerine baktırdın mıİlk hamileliğiniz sıkıntılı mi oldu. Aslında bana ümit oldunuz 4 ay beklicektik çünkü çok duydum rahim filminin olmasını sağladığını fakat yaşım gereği beklemesek mi o kadar demeye başladım bilemiyorum. Doktor 3 ay olmassa tekrar tedaviye devam edelim demişti hatta istersen bir ay sonra
Yaaaaa siz baya bişey atlatmissiniz . Ama şuan hepsinin geçtiğine ve sonunda minik mutluluğun hediye edilmesine çok sevindim. Hayırlı olsun size. Demekki bir kere rahim filmi yetmeyebiliyorEvet canım hatta 3 defa çektirdim filmi ilkinde olmuyor diye çektirdim sorun çıkmadı tüpler açıktı sonraki ay hamile kaldım kimyasal gebelik oldu düştü sonra 2 yıl hamile kalmadım çeşitli tedaviler işe yaramayınca bir daha çektirdim meğer rahim şekil bozukluğu varmış ve ayrıca bir tüpüm tıkanmış histereskopi oldum rahim şekli düzeldi yine tedaviler gördüm yine olmadı 3.tüp bebeğe başlayacaktık İstanbul’a Bülent tıraşa gittim cevat bayrakta rahim filmi çekilmemi önerdi çektirdim ve tüpüm açıldı 3.ay hamile kaldım
32 yaşındayım.Amh neydiYasın kaç senin birde amh değerine baktırdın mı
32 yaşındayım.Amh neydiYasın kaç senin birde amh değerine baktırdın mı
Amh yumurta rezervini gösteren değer ona mutlaka baktır canım32 yaşındayım . Amh
32 yaşındayım.Amh neydi
Ben hepsindede anestezili oldum çok korkuyordum çünküBişey daha sormak istiyorum deren kardeşim rahim filminde ağrı acı çok hissettiniz mi
Aslında tahliller mahliller oldu hatta özel doktora gittik mecbur baktı etti şükür sıkıntımız yok hiç elhamdülillah. Afedersiniz yumurtlama da güzel dedi tahlil fln yaptırmıştı.Amh yumurta rezervini gösteren değer ona mutlaka baktır canım
Normalde çok ağrı vs olmuyormuş ama yorumlara güvenerek birde doktor anestezi olmassa daha rahat yaparım dediği için anestezi olmadan oldum bin pişmanım doktor hızlı yapcam diye karşıdakinin bı canlı olduğunu unuttu heralde canımı çok acıttı ... Unutamıyorum. Bn doktoruma bağlıyorum.Ben hepsindede anestezili oldum çok korkuyordum çünkü
Tahmin edebiliyorum canım anestezi olmadan asla yaptıramam ben bence kişiden kişiye de değişiyor kimisi de hiç ağrımadı falan diyorNormalde çok ağrı vs olmuyormuş ama yorumlara güvenerek birde doktor anestezi olmassa daha rahat yaparım dediği için anestezi olmadan oldum bin pişmanım doktor hızlı yapcam diye karşıdakinin bı canlı olduğunu unuttu heralde canımı çok acıttı ... Unutamıyorum. Bn doktoruma bağlıyorum.
Yaa çok nazik biri değilimdir hani . Masada inledim resmen bn doktoruma bağlıyorum ama tabiki kişiden kişiye de farklılık gösterir canı az biri ise veya acı noktasında kuvvetli iseTahmin edebiliyorum canım anestezi olmadan asla yaptıramam ben bence kişiden kişiye de değişiyor kimisi de hiç ağrımadı falan diyor
Canım naptın ikinci klomen işe yaradımıIkinci klomene basladim ben
anestezili olun agrı oluyormuş ben anestezi almştım cok azBişey daha sormak istiyorum deren kardeşim rahim filminde ağrı acı çok hissettiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?