30 marttı. Polikistik overim var ama düzenli adet olurum maksimum 35 36 günde bir. Geçen ay hayıt suyu kullanmıştım yumurtlama görene kadar. Bu ay 28. Gün adet oldum ama gebelik olmadı maalesefYumurtlama ne zamandı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 marttı. Polikistik overim var ama düzenli adet olurum maksimum 35 36 günde bir. Geçen ay hayıt suyu kullanmıştım yumurtlama görene kadar. Bu ay 28. Gün adet oldum ama gebelik olmadı maalesefYumurtlama ne zamandı
2 buçuk yıldır evliyim. Bu ay 9. Denememiz o kadar yoruldum ki artık ne yapacağımı hangi doktora gideceğimi sasirdim. Şimdi tekrar randevu aldım adetin 3. Günü bakılması içinRegl canım benimde böyle
Canım benimde 30 Marttı yumurtlama günüm bugün regl oldum zaten yumurtlamaya göre oluyor regl da30 marttı. Polikistik overim var ama düzenli adet olurum maksimum 35 36 günde bir. Geçen ay hayıt suyu kullanmıştım yumurtlama görene kadar. Bu ay 28. Gün adet oldum ama gebelik olmadı maalesef![]()
Bende pazartesi gideceğim reglin 3.gunu olmuş olacak umarım hormonların normal cikar2 buçuk yıldır evliyim. Bu ay 9. Denememiz o kadar yoruldum ki artık ne yapacağımı hangi doktora gideceğimi sasirdim. Şimdi tekrar randevu aldım adetin 3. Günü bakılması için![]()
Canım sen bugün bana belki yerleşmesine demiştin hatırlarsın belki. Ya benim bu kanama saat 11 de başladı rengi tam kırmızı değildi soluktu 3 gibi falan peçete silince gelen tarzda pembeydi 5 buçuk gibi peçeteye silince gelen çok çok açık bir pembe hal aldı yok gibi yani. Ve normalde ilk gün pıhtılı falan koyu kırmızı olurum. Regl oldum sanıyordum ama böyle olunca sen öyle deyince yerleşme ihtimali düştü aklıma yaCanım benimde 30 Marttı yumurtlama günüm bugün regl oldum zaten yumurtlamaya göre oluyor regl da
İnşallah sizin sonuçlarınız da güzel çıkarBende pazartesi gideceğim reglin 3.gunu olmuş olacak umarım hormonların normal cikar
Devamını geldi mi canım benim Perşembe gecesi ilişki sonrasında pembemsi geldi sonrasında peçete sildikce geldi cuma hiç bı şey gelmedi cumartesi normal regl oldum ilişki falan olduysa bazen erken başlayabiliyor reglCanım sen bugün bana belki yerleşmesine demiştin hatırlarsın belki. Ya benim bu kanama saat 11 de başladı rengi tam kırmızı değildi soluktu 3 gibi falan peçete silince gelen tarzda pembeydi 5 buçuk gibi peçeteye silince gelen çok çok açık bir pembe hal aldı yok gibi yani. Ve normalde ilk gün pıhtılı falan koyu kırmızı olurum. Regl oldum sanıyordum ama böyle olunca sen öyle deyince yerleşme ihtimali düştü aklıma ya
İnşallah sizin sonuçlarınız da güzel çıkar![]()
Yok canım ilişki olmadı peçeteye sildikçe gelen tarzda var hani bugün başlaması lazımdı dün regl başladı diyelim benim ikinci gün inanılmaz yoğun olur peçeteye silince gelen tarzda hayatımda hiç olmadı bide kırmızı kan değil kahverengi daha çok iyice karıştı benim kafaDevamını geldi mi canım benim Perşembe gecesi ilişki sonrasında pembemsi geldi sonrasında peçete sildikce geldi cuma hiç bı şey gelmedi cumartesi normal regl oldum ilişki falan olduysa bazen erken başlayabiliyor regl
Test yaptın mı canım belkide yerlesmedir sadece peçeteye geliyorsaYok canım ilişki olmadı peçeteye sildikçe gelen tarzda var hani bugün başlaması lazımdı dün regl başladı diyelim benim ikinci gün inanılmaz yoğun olur peçeteye silince gelen tarzda hayatımda hiç olmadı bide kırmızı kan değil kahverengi daha çok iyice karıştı benim kafa
Yerleşmeyse hemen yükselmiyormuş zaten canım bir kaç gün dayanmaya çalışacağım o ara bu kanama olayıda iyice belli olurTest yaptın mı canım belkide yerlesmedir sadece peçeteye geliyorsa
Umarım senden güzel haberler alırızYerleşmeyse hemen yükselmiyormuş zaten canım bir kaç gün dayanmaya çalışacağım o ara bu kanama olayıda iyice belli olur
Amiin inşallahUmarım senden güzel haberler alırız
Regl oldun mu benim da 15 i15 i canım
Merhaba kızlar benimde pik günüm 30 Mart. Pcos için 2 aydır inofolic combi hp kullanıyorum. Geçen ay kendiliğinden adetim geldi. Bu aydan umutluyum. Göğüslerimde hassasiyet ve kasık ağrılarım var son 3 gündür. Test yapacağım ama umutlanmak da istemiyorum. Biraz daha bekleyeceğim. İnşallah hepimiz bu ay istediğimiz sonuçları alırız. Rabbim yaşatsın o mutluluğu
Kızlar merhaba bu sabah yaptım. Evde sadece bebe time test vardı. İlk defa kullandım güvenilir mi bilmiyorum ama 30 sn içerisinde çift oldu. Daha önce kullanan var mı? Bugün bir iki tane alıp yarın tekrar yapacağımMerhaba kızlar benimde pik günüm 30 Mart. Pcos için 2 aydır inofolic combi hp kullanıyorum. Geçen ay kendiliğinden adetim geldi. Bu aydan umutluyum. Göğüslerimde hassasiyet ve kasık ağrılarım var son 3 gündür. Test yapacağım ama umutlanmak da istemiyorum. Biraz daha bekleyeceğim. İnşallah hepimiz bu ay istediğimiz sonuçları alırız. Rabbim yaşatsın o mutluluğu
Kızlar merhaba bu sabah yaptım. Evde sadece bebe time
Kızlar merhaba bu sabah yaptım. Evde sadece bebe time test vardı. İlk defa kullandım güvenilir mi bilmiyorum ama 30 sn içerisinde çift oldu. Daha önce kullanan var mı? Bugün bir iki tane alıp yarın tekrar yapacağım