YUMRTLAMA GÜNÜ 29 30 31 MART OLANLAR GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM Mİ

Gayet iyi anlıyorum sizi bende aynı durumdayım geçen sene oldu gibi oldu sonra düşük yaptım kürtaj oldum tekrar başladık 8 9 aydır deniyoruz olmuyor bakalım vakti var demek ki üzülsem de olmuyor ağlasam da olmuyor sadece bıkkınlık var artık rabbim daha fazla sürdürmeden güzel haberler nasip etsin inşallah
İnşallah çevre baskısından sıkıldım yakın arkadaşımla çıktık yola o hamile kaldı çok sevindim onun adına ama benimle görüşmek bile istemiyor galiba gözüm kalır bebeğine bı şey olur diye korkuyor inanın çok üzülüyorum

İnşallah çevre baskısından sıkıldım yakın arkadaşımla çıktık yola o hamile kaldı çok sevindim onun adına ama benimle görüşmek bile istemiyor galiba gözüm kalır bebeğine bı şey olur diye korkuyor inanın çok üzülüyorum
Bence senin böyle bir dosta ihtiyacın yok... Onun da sana destek olması gerekiyor. Yaptığı çok kırıcı. Sakın canını sıkma bunun için. Moralimizi en yüksek seviyede tutmamız gerekiyor kendine iyi gelen şeyler yap. Sana iyi gelecek insanlarla ol. 🙏

Çok zor durum aslında kafadan bi silebilsek olacak inanıyorum hepsi stresten kaynaklı kafaya takıyoruz olmuyor zamanı var demek ki ferah tutun içinizi Allah görüyor biliyor vardır bi bildiği bizi de sevindirecektir gönlünüzce olsun her şey 🌸

Teşekkür ederim umarım her şey gönlümüzce olur
Çok zor durum aslında kafadan bi silebilsek olacak inanıyorum hepsi stresten kaynaklı kafaya takıyoruz olmuyor zamanı var demek ki ferah tutun içinizi Allah görüyor biliyor vardır bi bildiği bizi de sevindirecektir gönlünüzce olsun her şey 🌸

Bence senin böyle bir dosta ihtiyacın yok... Onun da sana destek olması gerekiyor. Yaptığı çok kırıcı. Sakın canını sıkma bunun için. Moralimizi en yüksek seviyede tutmamız gerekiyor kendine iyi gelen şeyler yap. Sana iyi gelecek insanlarla ol. 🙏
Teşekkür ederim 😊

Kızlar merhaba ben de 29u sabahı pik gördüm akşamki testte silikleşmeye başlamişti. Adet tarihim 14 nisan yani Pazartesi. Çarşamba ve Perşembe test yaptım ama negatifti tertemiz. Bugün yapmadım. Regl olacak gibiyim elenmiş hissediyorum... Baya kramplarım var göğüslerim çatlayacak valla. Pazartesinden erken gelecek gibi resmen. Ama insan hala umutlaniyor çok acayip... Umarım bu bekleyişler sevinç gözyaşları ile sonuçlanır hepimiz için ❤️
Son adet tarihiniz neydi acaba

Kızlar ben bugün test yaptım bı negatif daha gördüm zaten karnında ağrıyor bugün kesin hasta olacağım ilk elenen ben oldum galiba umarım sizlerden güzel haberler gelir her şey gönlünüzce olsun bu ay dua edeceğim 😊

Kızlar ben bugün test yaptım bı negatif daha gördüm zaten karnında ağrıyor bugün kesin hasta olacağım ilk elenen ben oldum galiba umarım sizlerden güzel haberler gelir her şey gönlünüzce olsun bu ay dua edeceğim 😊
Bnde sanirim, ufak agrim var pembemsi akinti geldi yine bugun

Bnde sanirim, ufak agrim var pembemsi akinti geldi yine bugun
Oldum canım ben tamamen hamile olmadigma inandım hemen ardından oldum 😂 artık bı sonraki aya inşallah pazartesi kadın doğuma randevum var hormon baktirmadim hiç onlara baktiracagim

Oldum canım ben tamamen hamile olmadigma inandım hemen ardından oldum 😂 artık bı sonraki aya inşallah pazartesi kadın doğuma randevum var hormon baktirmadim hiç onlara baktiracagim
Saglik olsun benim de pembe kanamam geldi arkasi gelir artik. InsaAllah bir gun hamile kaliriz

Kızlar görsel için kusura bakmayın ama ben adet oldum sanırım. Daha adetime 4 gün vardı :( bu yerleşme kanaması değildir dimi birazcık belim de ağrıyo :'(

Back
X