- 1 Ekim 2009
- 2.226
- 116
- 163
- Konu Sahibi Cardialgia
-
cnm bnm daha diyetin ilk günlerindeyiz simdiden bozmayın kızlar yaa
haklısın canımhayatımda ilk defa diyet yapıyorum çok zormuş dışardaydım bugün birde pizza kokusuna dayanamadıım niyetide bozdum diyetide :84:
yarın yeniden başlıycam diyete
takibe aldım seni lavanyaaa
Allah yandım kaçamak yok artık
hep birlikte zayıflıycaz yaza formda giricez
sizin için girdim hemen çıkacağımyarın yeni kararlar alıyoruz kızlar size süper araştırmalarla geleceğim.
yarın sabahtan buradayım öpüldünüzzzzzzzzz
evet yok bak ben salatalıkları uuzn uzun dğrayıp bardaga dolduruyorum gidipgelip giyorummm
bende öle yapıodum aslında ama işte şeytan dürtüverdi midemi bugünşu midemiz iki üç günde küçülse ufalsa şöle minicik olsa ne güzel olur dimi ondan sonrada dilediğimizi yesekte kilo almasak hem salatalıkta yeriz yine
sabah buluşalım burda o zamansizin için girdim hemen çıkacağımyarın yeni kararlar alıyoruz kızlar size süper araştırmalarla geleceğim.
yarın sabahtan buradayım öpüldünüzzzzzzzzz
seninki mecburiyetten olmuş canım benimki biraz bayıla bayıla oldubende bugün ilaç içmek zorunda kaldım ve yemek yedim akşam
sabah buluşalım burda o zaman
seninki mecburiyetten olmuş canım benimki biraz bayıla bayıla oldubir öğünden birşey olmaz artık yarın telafi ederiz dimi
hemde nasıl edeceğiz... size güzel haberlerle geleceğimmm
ooooo bekliyorum sabahhh
Sabah kahvaltim 1/2 salatalik 1/2 domates avuc icimden daha ufak yagsiz beyaz peynir 1/2 dilim ekmek ve sekersiz cayoglende yulafa devam
günaydın hatunlarrrr
karnım aç ama canım yulaf istemiyor
yoğurda katıcam şimdi, yanınada form çayı içicem
gunaydiiin :)
bende daha kahvalti yapmadim
dünkü kacamaktan sonra yulaf sut karisimina mahkumum bende oyle yapicam kahvaltimi :)
Günaydın
ben sabah 1 dilim kepekli ekmek peynir çay içinede sadece 1 kaşık şeker
ama yapmamız gerekiyor amacımız böyle kilo vermek değilmi
kendimizi şartlandırıp hazırlamazsak başaramayız...
yok tatlım senin dediğine işte önümde special K vargünaydın canım, sen normal diyetemi karar verdin :26:
kesinliklehaklisin
kendimizi motive etmemiz lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?