• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yulaf diyetine başlamak isteyenler var mı aranızda ?

cnm bnm daha diyetin ilk günlerindeyiz simdiden bozmayın kızlar yaa :31::31::31::31:

haklısın canım :17: hayatımda ilk defa diyet yapıyorum çok zormuş dışardaydım bugün birde pizza kokusuna dayanamadıım niyetide bozdum diyetide:25::84:
yarın yeniden başlıycam diyete :14:

haklısın canım :17: hayatımda ilk defa diyet yapıyorum çok zormuş dışardaydım bugün birde pizza kokusuna dayanamadıım niyetide bozdum diyetide:25::84:
yarın yeniden başlıycam diyete :14:

takibe aldım seni lavanyaaa :1::1::1::1:

sizin için girdim hemen çıkacağım :52: yarın yeni kararlar alıyoruz kızlar size süper araştırmalarla geleceğim.

yarın sabahtan buradayım öpüldünüzzzzzzzzz :16:

evet yok bak ben salatalıkları uuzn uzun dğrayıp bardaga dolduruyorum gidipgelip giyorummm :60:

bende öle yapıodum aslında ama işte şeytan dürtüverdi midemi bugün :47:şu midemiz iki üç günde küçülse ufalsa şöle minicik olsa ne güzel olur dimi :27: ondan sonrada dilediğimizi yesekte kilo almasak hem salatalıkta yeriz yine :56:

bende öle yapıodum aslında ama işte şeytan dürtüverdi midemi bugün :47:şu midemiz iki üç günde küçülse ufalsa şöle minicik olsa ne güzel olur dimi :27: ondan sonrada dilediğimizi yesekte kilo almasak hem salatalıkta yeriz yine :56:

bende bugün ilaç içmek zorunda kaldım ve yemek yedim akşam :14:

sizin için girdim hemen çıkacağım :52: yarın yeni kararlar alıyoruz kızlar size süper araştırmalarla geleceğim.

yarın sabahtan buradayım öpüldünüzzzzzzzzz :16:
sabah buluşalım burda o zaman :16::52:
bende bugün ilaç içmek zorunda kaldım ve yemek yedim akşam :14:
seninki mecburiyetten olmuş canım benimki biraz bayıla bayıla oldu :56::9: bir öğünden birşey olmaz artık yarın telafi ederiz dimi :34: :8:

Sabah kahvaltim 1/2 salatalik 1/2 domates avuc icimden daha ufak yagsiz beyaz peynir 1/2 dilim ekmek ve sekersiz cay :16: oglende yulafa devam

gunaydiiin :)
bende daha kahvalti yapmadim
dünkü kacamaktan sonra yulaf sut karisimina mahkumum bende oyle yapicam kahvaltimi :)

ama yapmamız gerekiyor amacımız böyle kilo vermek değilmi :5:

kendimizi şartlandırıp hazırlamazsak başaramayız... :50:

Günaydın :3:
ben sabah 1 dilim kepekli ekmek peynir çay içinede sadece 1 kaşık şeker :56:

Back