Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gayet güzel bence :) hadi inşallah..kese 1500 lerden sonra görünüyorKızlar 1. Kan değerim çarşamba günü degerim 495.5 ti. Cuma günü 834.6 çıktı. Sizce nasıl? Doktor daha kese görüşmez perşembe günü gel bakalım dedi?
Teşekkür ederim. Perşembe günü göreceğiz inşallahgayet güzel bence :) hadi inşallah..kese 1500 lerden sonra görünüyor
Ikisinj de aynı yerde mi baktirdinKızlar 1. Kan değerim çarşamba günü degerim 495.5 ti. Cuma günü 834.6 çıktı. Sizce nasıl? Doktor daha kese görüşmez perşembe günü gel bakalım dedi?
EvetIkisinj de aynı yerde mi baktirdin
Bir sayfadan kopyaladım.Benimde regl 6 gün gecikti kan testi yaptirsam çıkar mı acaba
Canim bilmiyorum ama 2 katindan az artmis 990 falan olmaliydi doktor ne dedi artisla ilgili
Canim bilmiyorum ama 2 katindan az artmis 990 falan olmaliydi doktor ne dedi artisla ilgili
İnşallah öyledirBir sayfadan kopyaladım.
HCG hormonu salgılanmaya başlar. İşte bu embriyo oluşumunun 4. gününden itibaren kandaki HCG hormonu test ile tespit edilebilecek seviyeye ulaşır. Bu bağlamda HCG önce kanda, ardından idrarda tespit edilebilir. Yani gebelik durumunu kan testiyle belirleyebilmek için döllenmenin ardından en az 4 günlük süre geçmeli, idrarda gebeliği görebilmek içinse ortalama 10-12 günlük bir süreye ihtiyaç duyulmaktadır.
Bence baktır. İnşallah ta hamilesindir.
Bir sayfadan kopyaladım.
HCG hormonu salgılanmaya başlar. İşte bu embriyo oluşumunun 4. gününden itibaren kandaki HCG hormonu test ile tespit edilebilecek seviyeye ulaşır. Bu bağlamda HCG önce kanda, ardından idrarda tespit edilebilir. Yani gebelik durumunu kan testiyle belirleyebilmek için döllenmenin ardından en az 4 günlük süre geçmeli, idrarda gebeliği görebilmek içinse ortalama 10-12 günlük bir süreye ihtiyaç duyulmaktadır.
Bence baktır. İnşallah ta hamilesindir.
Umarim oyledir ama ben dis gebelik gecirdigimde artisim mesela 750den 1200 1300e artmisti yeterli degil demisti doktor o yuzden söyledimİlle tamı tamına 2 kat artacak diye bir kaide yok canım 1.5 katıda olur arkadaşın artışı gayet güzel önemli olan artması. Mesela ilk öçtüğünde 300 2 gün sonra 360 gibi olursa sıkıntı vardır
Birşey söylemedi. Tamam dedi. Muhtemelen perşembe yada cuma kesenin görünmesi gerekiyor gel dedi.Canim bilmiyorum ama 2 katindan az artmis 990 falan olmaliydi doktor ne dedi artisla ilgili
Evet. Bir sayfa da okudum. En az %60 artmalıymış.İlle tamı tamına 2 kat artacak diye bir kaide yok canım 1.5 katıda olur arkadaşın artışı gayet güzel önemli olan artması. Mesela ilk öçtüğünde 300 2 gün sonra 360 gibi olursa sıkıntı vardır
Ben adet gecikmemden 1 hafta sonra baktırdım.İnşallah öyledir. Sizin kaçıncı gününüzde çıktı
Geçmiş olsun. Korktum şimdi.Umarim oyledir ama ben dis gebelik gecirdigimde artisim mesela 750den 1200 1300e artmisti yeterli degil demisti doktor o yuzden söyledim
Korkma canim varsa da erken ogrenince sorun olmuyor benim teshis koyduklarinda cok geçtiGeçmiş olsun. Korktum şimdi.
Ben adet gecikmemden 1 hafta sonra baktırdım.
Sonra noldu pekiUmarim oyledir ama ben dis gebelik gecirdigimde artisim mesela 750den 1200 1300e artmisti yeterli degil demisti doktor o yuzden söyledim
Canim benimki normal bir olay degildi doktor hatasi yuzunden oldu bana igne yapti kendiliginden bitecek dedi sürekli bhcg baktiriyordum ama cok az dusuyordu doktora soyledim o da bisey olmaz dedi ilk sonra yine soyledim o yaptigim ilaci git yaptir dedi telefondan mesajla tabiki recete olmadigi icin yaptiramadim sonra tupum patladi doktora gittim ameliyat olmam gerekiyordu hemen ama ben cumaya gidecem dedi beni birakti bende devlete gittim baya zaman kaybettim yaniSonra noldu peki