• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yükselmem nasil sizce?

Aselkocak

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
410
167
23
30
Kızlar 1. Kan değerim çarşamba günü degerim 495.5 ti. Cuma günü 834.6 çıktı. Sizce nasıl? Doktor daha kese görüşmez perşembe günü gel bakalım dedi?

Kızlar 1. Kan değerim çarşamba günü degerim 495.5 ti. Cuma günü 834.6 çıktı. Sizce nasıl? Doktor daha kese görüşmez perşembe günü gel bakalım dedi?
gayet güzel bence :) hadi inşallah..kese 1500 lerden sonra görünüyor

Benimde regl 6 gün gecikti kan testi yaptirsam çıkar mı acaba

Benimde regl 6 gün gecikti kan testi yaptirsam çıkar mı acaba
Bir sayfadan kopyaladım.

HCG hormonu salgılanmaya başlar. İşte bu embriyo oluşumunun 4. gününden itibaren kandaki HCG hormonu test ile tespit edilebilecek seviyeye ulaşır. Bu bağlamda HCG önce kanda, ardından idrarda tespit edilebilir. Yani gebelik durumunu kan testiyle belirleyebilmek için döllenmenin ardından en az 4 günlük süre geçmeli, idrarda gebeliği görebilmek içinse ortalama 10-12 günlük bir süreye ihtiyaç duyulmaktadır.

Bence baktır. İnşallah ta hamilesindir.

Canim bilmiyorum ama 2 katindan az artmis 990 falan olmaliydi doktor ne dedi artisla ilgili

İlle tamı tamına 2 kat artacak diye bir kaide yok canım 1.5 katıda olur arkadaşın artışı gayet güzel önemli olan artması. Mesela ilk öçtüğünde 300 2 gün sonra 360 gibi olursa sıkıntı vardır

Bir sayfadan kopyaladım.

HCG hormonu salgılanmaya başlar. İşte bu embriyo oluşumunun 4. gününden itibaren kandaki HCG hormonu test ile tespit edilebilecek seviyeye ulaşır. Bu bağlamda HCG önce kanda, ardından idrarda tespit edilebilir. Yani gebelik durumunu kan testiyle belirleyebilmek için döllenmenin ardından en az 4 günlük süre geçmeli, idrarda gebeliği görebilmek içinse ortalama 10-12 günlük bir süreye ihtiyaç duyulmaktadır.

İnşallah öyledir

Bir sayfadan kopyaladım.

İnşallah öyledir. Sizin kaçıncı gününüzde çıktı

İlle tamı tamına 2 kat artacak diye bir kaide yok canım 1.5 katıda olur arkadaşın artışı gayet güzel önemli olan artması. Mesela ilk öçtüğünde 300 2 gün sonra 360 gibi olursa sıkıntı vardır
Umarim oyledir ama ben dis gebelik gecirdigimde artisim mesela 750den 1200 1300e artmisti yeterli degil demisti doktor o yuzden söyledim

Evet. Bir sayfa da okudum. En az %60 artmalıymış.

Sonra noldu peki
Canim benimki normal bir olay degildi doktor hatasi yuzunden oldu bana igne yapti kendiliginden bitecek dedi sürekli bhcg baktiriyordum ama cok az dusuyordu doktora soyledim o da bisey olmaz dedi ilk sonra yine soyledim o yaptigim ilaci git yaptir dedi telefondan mesajla tabiki recete olmadigi icin yaptiramadim sonra tupum patladi doktora gittim ameliyat olmam gerekiyordu hemen ama ben cumaya gidecem dedi beni birakti bende devlete gittim baya zaman kaybettim yani

Back