Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar 2012 de baslanan yuksek lisansin tum dersleri verildi fakat hala proje bitmedi bu dönemde bitmeyecek gibi atılma var mi yüksek lisanstan bu konuda bildiklerinizi paylasir mısınız
Arkadaslar 2012 de baslanan yuksek lisansin tum dersleri verildi fakat hala proje bitmedi bu dönemde bitmeyecek gibi atılma var mi yüksek lisanstan bu konuda bildiklerinizi paylasir mısınız
aynı benim durumum ben atılmadım henüz atılma kalkmıştı en son bildiğim ancak her sene katlanarak ceza parası ödüyorsun diye biliyorum ben bu dönem harç yatırmama rağmen ders kayıdı yapamadım hocaları yakalayamadığım için Şu an çalışma düzeni otutturup bahara ders kaydı yapıp sonbaharda bitirmeyi planlıyorum (inş....) Fakat bizim okulda 2 dönem tezi veremezsen 3. dönem tez konusunu zorunlu değiştimen gerekiyor.