Yüksek ihtimalle bakire değilim...

ztzt2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2024
61
33
24
Merhaba ben 23 yaşındayım. Bundan yıllar yıllar önce bisiklet sürerken karşıma bir çocuk çıkınca sert bir fren yapıp durmak zorunda kalmıştım. Bisiklet bana biraz büyüktü. 8-9 yaşlarında olmalıyım. Canımın çok yandığını hatırlıyorum. Bacak aram bisikletin yassı demirine çarptı bildiğiniz. Ben acı içinde çocuk aklıyla bisikletten inip bir süre oturdum. Aradan saatler geçti ve ben tuvalete gittiğimde çamaşırımı kan içinde gördüm. Çok korkmuştum. Ama dışarıdan bakınca bir yara falan yoktu. O korkuyla gidip çamaşırımı çöpe attım.
Yıllar yıllar sonra ergenlik döneminde arkadaşlarımla sohbet ederken kızlık zarı denilen bir şeyin olduğunu ve ilk ilişkide kanama olduğunu öğrendim. Bakirelik kavramıyla tanıştım yani. Ve bilmiyorum neden belki de bu yaşadığım olayı bilinçaltıma ittim acı çektiğim için, kızlarla bunları konuşurken de hiç aklıma gelmedi. Zaman geçti ve bir anda dank etti...
Çok çok yüksek ihtimalle o gün zar denilen şey kanadı...
Hiç ilişkim olmadı. Evlenmeden de böyle bir şey yaşamak istemiyorum ama bu hikayeyi ileride eşime veya sevgilime anlattığımı düşünsenize... Yalan gibi duruyor. Ama gerçek bu. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?

Bakirelik öyle bir şey miydi ki? Bana göre bakiresiniz. Hymende kanama olmuştur en fazla. Çok takılmayın.

Doktora gider anlatırım olayı, öyle mi değil mi önce onu öğrenir sonra çaresine bakarım. Olup olmadığını bile bilmiyorsun ki

Bekaret kan değil ki
Ayrıca zedelenme diye bişey var ben bekar iken Dr a gitmiştim muayene dedi ben salak ne biliyim ilk jinekolojik muayene içime bi alet soktu kanamam oldu. Derken süreç ilerledi savcılık adlı rapor falan zed elenmişti. Evlenmeden konuştum eşim takılmadı bile ve yine kanama olmuştu muayene olabilirsiniz ama bence gerek bile yok

Neden annenize demediniz 8-9 yaşındaki cocuk bir yeri kanasa söyler keske annenize deseydiniz bisey olmamistir büyük ihtimalle zedelenme oldu.doktora gidip anlatin belki muayene eder. Ayrica kanama cok önemli değil ben ilk defa evlenince eşimle birlikte olmuştum ama benden kanama gelmedi esnekti belkide

Hayatımdaki kimseye bekaret hesabı vermem

Çok önemli değil küçük bir parça. Seni sen olduğun için seven biriyle evlen. Bu konuda korku kaygılarını yenemezsen mutlaka psikolojik destek al. Dediğim gibi bunu önemseyen birini yanında tutma

Zarların %30u zaten esnektir kanama olmaz, yine toplamda %50si de ilk ilişkide kanamaz. Bir de şimdi diktiriliyor da bu zımbırtılar. Erkeklerde desen zar mar da yok. Yani kimin kime yalan söylediği belli mi? Dolayısıyla bir kere dürüstlüğüne güvenmediğiniz bir insanla evlenmeyin ve ayrıca daha önemlisi sizin dürüstlüğünüze güvenmeyen bir insanla da asla evlenmeyin.
Zarınız konusuna gelince eğer merak ediyorsanız (ki insan merak edebilir bu kınanacak bir şey değil) Bir doktora gidip muayene olun. Büyük olasılıkla bir zedelenme olmuştur, bekaretiniz bozulmamıştır.

O çocuğu bulup evlenmen yok mu…

Kızlık zarı öyle bi durumda yırtılmaz. Yani darbe yediğin için kanama olmuştur. Diğer türlüsüne ihtimal veremedim ben.
Senin de şüphen varsa git muayane ol bence. Kendi kendine tesbit yapma.

Yalan “gibisi” fazla, direkt yalan. Şu bisiklet-fren hikayeleri de olmasa ne uyduracaksınız bilmem. İleride eşinize/sevgilinize ben bakireyim aslında, hatta bak zamanında bununla ilgili konu bile açmıştım demek için yazıyorsunuz herhalde buraya. Kızlık zarının bu şekilde kanamayacağını, bunun fiziksel olarak mümkün olmayacağını herkes bilir.

Anneniz hiç görmedi mi o kanlı iç camasirini. Direk vajina içine girdi mi o bisiklet demiri ? Gerçi vajinaya girecek demir nerde var bisiklette ?

Hikaye gerçek mi değil mi bilemem ama bir zar parçasını ne kadar gözünüzde büyütmüşsünüz. Bunun açıklamasını yapmaya gerek duymayacağınız adamla evlenin zaten. Yoksa kendinizi şu konuşmayı yaparken bulabilirsiniz;
Aşkım bisikletin demiri sen gel ….

İnanın sizin kadar kompleks düşünmedim. Eğer gerçekten bir ilişkim olsaydı ve bekaretimi kaybetseydim bunu açık açık söylerdim sevgilime veya eşime zaten. Sorun yaşadığım şeyin yalan gibi duruyor olması.
Evlenmeden önce istemiyorum birliktelik yaşamak. Ama başıma gelen böyle bir şey var. Kaldı ki bilmiyorum zaten bozulup bozulmadığını. Fiziksel olarak mümkün olup olmadığını da bilmiyorum. Tek bildiğim canımın acıması ve çamaşırımda kan görmem.
Şu yorumu yapıyorsunuz bir de bir dünya hemcinsim gülerek beğeniyor ne acı...
Kendiniz gibi sanıyorsunuz herkesi. Sorununuz bu.

Anneniz hiç görmedi mi o kanlı iç camasirini. Direk vajina içine girdi mi o bisiklet demiri ? Gerçi vajinaya girecek demir nerde var bisiklette ?
Çöpe saklayarak atmıştım. Ortasındaki demir yassı bir demir tepe kısmı sivri ortası bombeli. İmkansız değil gibi yani. Hâlâ duruyor o lanet bisiklet.

Çok şükür böyle dolaplara ihtiyacım olmadı. Fiziksel olarak bunun mümkün olmadığını bilmemek için henüz beş yaşında falan olmanız lazım. Bize geçmedi bu senaryo. Siz inanıyorsanız ümidinizi yitirmeyin.

Neden sabote ediyorsun
Şimdi adama gösterse yorumu görecek
Benim dikkatimi ceken 8-9 yaşındaki çocuğun neresi kanarsa kanasın annesine söyler.
Ben 10 yaşındayken adet olmuştum bilmiyordum ne olduğunu dirket anneme ölecem sanırım çamaşırimda kan var deyip çıkarmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…