Yüksek ihtimalle bakire değilim...

Böyle bir kaza yaşasan dıştan görünen bir yara, darbe izi falan olurdu zaten. Onda yokmuş. Hay Allah bak sen şu işeahhsjsjs

Eklentiler

• 8BE9953A-4CE8-4883-9D70-3D17EF462C47.jpeg
    34,3 KB · Görüntüleme: 28
Sen neden benim minnoş duygularımla oynadın simdi konu sahiibi shjdjfk margırıt açtın gözümü
Bildiğin acıdım, üzgün attım baya kücük bir kızın acısını hissettim hikaye de dallanıp budaklanmış
O minnak fıstığını yassı demirde hayal ettim de ne acımıştır diye düsündüm yaa
Yalandır bence de büyük ihtimal, herkesin mi pisiklette bozulur 8-9 yaşlarınde, yaş bilem aynı andnj

bana da bu yorumunuz geçmedi.
Bence açık açık söylemezdiniz. Seneleeer seneler önceki bisiklet macerasını sanırım bakire değilim adlı konu başlığıyla açmışsınız. Bu konuya çok önem veriyorsunuz belli meçhul eş adayınıza vereceğiniz hesabı düşünerek.

herkesin mi pisiklette bozulur 8-9 yaşlarınde, yaş bilem aynı andnj
Heh işte benim de takıldığım nokta bu. Bir bu bisiklet olayı, bir de düğün gecesi gelinle damadın o iş esnasında kilitlenip battaniyeye sarılı hastaneye gitme olayı bu ülkenin cinsellikle ilgili en büyük palavraları gibi geliyor bana.

Doktora gider anlatırım olayı, öyle mi değil mi önce onu öğrenir sonra çaresine bakarım. Olup olmadığını bile bilmiyorsun ki
A Aysenimi , doktora git için rahatlasın minvalindeki yoruma da beğenmedim atıyorsun ya helal olsun. Yat aşağı kontrol mü edelim diyelim ne olsun istiyorsun çok merak ettim. Olup olmadığını bile bilmiyor kız? Neye göre evet vardır veya yoktur diyeceğiz küreye bakıp mı?

İlk bisiklet yalanını kim söyledi acaba

O değil de bende de böyle bi anı var. Ama farklı ve özgün. Ve tabii ki gerçek. Ahdjd
Kuzenimle (tabii ki kız) kanepeye oturmuş, karşılıklı tepişiyorduk. (Yaş 7-8 değil 10-12 falan o da farklı ajsj) kuzenim ayısı ayarı fazla kaçırdı; benim kuşuma o koca ayağını fazla bastırmasın mı?!? Acıdı bildiğin, ben şok, ben iptal gözüne far tutulmuş tavşana döndüm.
Ama kan falan gelmemişti

Zaten size güvenen biri bunu sorgulamaz, sorgulayanla da işiniz olmasın

bende defalarca düştüm bisiklet kullanmayı öğrenirken ama hiç koltuğu şeyime girmedi bu imkansız kırılıp saplanması lazım kamyon altına falan girersen anca öyle mantıksız yanı

Yok öyle bir şey varsa da çaresine bakarsın demişsin ya.çaresine bakılacak ne var ki demek istedim.ona katılmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…